Stokparasol

Op zoek naar een functionele parasols die in het midden van uw tuintafel kunt staan? Dan bent bij ons gezellige tuincentrum aan het goeie adres. U kunt op onze tuinafdeling terecht voor allerlei soorten kleuren, formaten en soorten. Een prachtige lichtgrijze parasols is mooi in een luxieuze tuin of koop een opvallende rode parasol om er een echte eyecatcher van te maken. 

Shop parasols online

Welke stokparasols hebben wij?

Prachtige merken zoals Lesli Living en Madison zijn op onze parasolafdeling te vinden. Stuk voor stuk zijn het prachtige en kwalitatieve parasols! Kies bij ons uit de volgende parasols:

 • Lichtgewicht aluminium parasols
 • Klassieke houtstokparasols
 • Strandparasols

Stokparasol

Verschillende vormen van een stokparasol

Onze stokparasols zijn onder te verdelen in drie soorten:

 1. Ronde parasols
  De meest populaire variant van onze parasols, is de ronde stokparasol. In bijna alle tuinen en situaties kunt u de ronde parasol gebruiken. 
   
 2. Rechthoekige parasols
  Heeft u een gevel? Dan past daar een rechthoekige parasol helemaal bij! Ook wanneer de zon onder uw veranda doorschijnt, adviseren wij om een rechthoekige parasol tegen de overkapping aan te zetten.
   
 3. Vierkante parasols
  Heeft u een vierkant terras? Of veel vierkante vormen in uw tuin? Dan past daar natuurlijk een vierkante parasol bij! De vierkante vorm zorgt op die manier voor perfect symmetrische opstelling.

De voordelen van een stokparasol

 1. Less is more! Een stokparasol is een enorm simpele en prettige parasol. U bouwt de parasol één keer op en u klapt deze vervolgens in en uit op ieder gewenst tijdstip.
   
 2. Het is een goedkope parasol vergeleken met balkonparasols of zweefparasols.
   
 3. Er is een enorm uitgebreid aanbod van stokparasols. Deze parasol is bijna in iedere kleur te vinden!

Hebben we u ook enthousiast gemaakt over stokparasols? Ontdek het gehele aanbod dan bij ons gezellige tuincentrum in Den Bosch.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Parasols