Parasols

Bent u op zoek naar een grote parasol voor in uw tuin of een kleine parasol voor op uw balkon? Vanaf het vroege voorjaar kunt u bij Groenrijk Den Bosch terecht. Wij hebben een ruim assortiment parasols en parasolvoeten, dus u zult zeker slagen. Te veel zon is ongezond en u kunt behoorlijk verbranden. Schaf daarom vandaag nog een goede kwaliteit parasol aan. Bekijk ook de rest van ons tuinmeubelassortiment.
 

Kom langs

 

Parasol kopen bij Groenrijk Den Bosch?

In ons tuincentrum vind u een breed assortiment parasols, beschikbaar in hippe kleurtjes of juist wat rustigere tinten, zoals:

  • Taupe parasol
  • Zwart parasol
  • Antraciet parasol
  • Wit parasol

Het leukst is natuurlijk om een kleur te kiezen die goed past bij de rest van uw tuinmeubelen en eventueel ook bij uw tuintegels. Kom langs in onze showroom om de verschillende kleuren met elkaar te vergelijken.

Soorten parasols

Het kopen van een parasol gaat gepaard met een aantal keuzes. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte parasol! Welk soort parasol past het best bij uw tuin? Wilt u schaduw afwisselen met zon? Kies dan voor een middenstok parasol. De hele dag heerlijk buiten relaxen met een boek of gezellig kletsen in de schaduw? Een mooie vrijhangende parasol is dan dé optie voor u. Enkel op zoek naar een parasolvoet? Ook hiervoor kunt u bij ons tuincentrum in Den Bosch terecht.

Beste zweefparasol kopen?

Een zweefparasol is prettig voor boven een loungeset, zodat u geen parasolvoet in het midden in de weg hebt staan. De zweefparasol is draaibaar om haar eigen as, wat erg handig kan zijn, dit noemen we ook wel een kantelbare zweefparasol. Wanneer de zon draait, draait u de parasol gemakkelijk mee om optimaal van de schaduw te genieten. Wilt u nog meer weten over onze parasols en parasolvoeten? Kom dan langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op via onze contactpagina. Een populaire afmeting is de zweefparasol 4x4 maar ook voor andere afmetingen kunt u bij ons tuincentrum terecht. Ook voor een zweefparasol hoes hoeft u niet verder te zoeken! Wij hebben regelmatig zweefparasol aanbiedingen, waardoor u voordelig kunt genieten van uw nieuwe zweefparasol. Houd onze website en Facebook in de gaten! 

Parasol, parasolvoet, draaiparasol, zweefparasol kopen

Shop parasols online

Wilt u alvast online bekijken wat wij te bieden hebben aan parasols, neem dan een kijkje in onze webshop. Hier kunt u ook terecht voor diningsets, loungesets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken en terrasverwarming. Maar het is natuurlijk veel gezelliger om langs te komen in ons tuincentrum. Kom binnenkort eens langs en bekijk onze uitgebreide tuinafdeling.

Grote of kleine parasol? 

Heeft u een balkon? Dan raden wij aan om voor een kleine parasol te kiezen zoals een kantelbare parasol die goed tot zijn recht komt. Heeft u juist een grote tuin tot uw beschikking? Dan kunt u beter kiezen voor een grote parasol. Het is geheel afhankelijk van uw woonsituatie wat het beste in uw tuin of balkon past. U kunt foto's meenemen naar het tuincentrum en u laten adviseren door een van onze werknemers. Verder zijn er ook houten parasols te vinden in ons tuincentrum. Bent u nu gek op een landelijke tuin of houdt u simpelweg van een natuurlijke look in uw tuin? Dan past een houten parasol perfect bij u. Houten parasols hebben ook nog eens het voordeel dat ze ontzettend veel sfeer en warmte uitstralen. En dat is iets wat eigenlijk iedere tuin wel kan gebruiken! 

Dus woont u nabij Den Bosch, Hedel, Drunen, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland of Veghel? Neem dan eens gezellig een kijkje in ons tuincentrum. Graag tot ziens bij GroenRijk Den Bosch! Ook voor andere tuinmeubels, zoals een loungeset, tuintafel, tuinkussens en zelfs veranda's kunt u bij ons tuincentrum terecht!


Barbecues