Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Parasols

Bent u opzoek naar een grote parasol voor in uw tuin of een kleine parasol voor op uw balkon? Vanaf het vroege voorjaar kunt u bij Groenrijk Den Bosch terecht. Wij hebben een ruim assortiment parasols en parasolvoeten dus u zult zeker slagen.

Parasol kopen bij Groenrijk Den Bosch?

In ons tuincentrum vind u een breed assortiment parasols van het bekende kwaliteitsmerk Platinum. Beschikbaar in hippe kleurtjes of juist wat rustigere tinten als taupe, zwart, antraciet, en wit. Kies uit een zweefparasol of een parasol op een voet.

Zweefparasol kopen?

Een zweefparasol is prettig voor boven een loungeset zodat u geen parasolvoet in het midden in de weg hebt staan. De zweefparasol is draaibaar om haar eigen as, wat erg handig kan zijn. Wanneer de zon draait, draait u de parasol gemakkelijk mee om optimaal van de schaduw te genieten.

Wilt u nog meer weten over onze parasols en parasolvoeten? Kom dan langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op. Klik hier voor onze contactinformatie

Shop parasols online

Wilt u alvast online bekijken wat wij te bieden hebben aan parasols, neem dan een kijkje in onze webshop Toptuinmeubels.nl. Waar u ook terecht kunt voor diningsets, loungesets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken en terrasverwarming.


Shop uw tuinmeubelen online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen