Parasols

De zon is heerlijk, maar een beetje schaduw is af en toe nét wat lekkerder - zeker als de temperaturen flink oplopen! Teveel zon is ongezond en u kunt behoorlijk verbranden. Bent u op zoek naar een grote parasol voor in uw tuin of een kleine parasol voor op uw balkon? Vanaf het vroege voorjaar kunt u bij Groenrijk Den Bosch terecht voor de mooiste parasols en schaduwdoeken. Wij hebben een ruim assortiment parasols en parasolvoeten in allerlei vormen, formaten en kleuren. Schaf vandaag nog een goede kwaliteit parasol aan. Daar heeft u de hele zomer plezier van! Bekijk ook de rest van ons tuinmeubelassortiment.

Online parasol kopen

Parasol kopen bij Groenrijk Den Bosch?

In ons Brabantse tuincentrum vindt u een breed assortiment parasols, beschikbaar in hippe kleurtjes of juist wat rustigere tinten, zoals een taupekleurige, zwarte, witte of crème parasol. Het is natuurlijk het leukst om een kleur te kiezen die goed past bij de rest van uw tuin. Laat de kleur van de tegels, potten, tuinmeubels of tuinkussens bijvoorbeeld terugkomen in het doek. Kom langs in onze showroom om de verschillende kleuren met elkaar te vergelijken. We verkopen parasols en doeken van merken als:

  • Lesli Living
  • Madison
  • Nesling

Soorten parasols: stokparasol of zweefparasol

Het kopen van een parasol gaat gepaard met een aantal keuzes. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte parasol! Welk soort parasol past het best bij uw tuin? We noemden al even de keuzes die u kunt maken wat betreft kleur, maar ook qua vorm zijn er meerdere opties. Zo zijn er ronde, vierkante, maar ook rechthoekige parasols. Persoonlijke smaak is in deze natuurlijk belangrijk, maar elk type geeft ook weer een ander soort schaduw. Daarnaast zijn er in parasolland grofweg twee categorieën te onderscheiden:

  • De stokparasol is de meest bekende variant. Elke parasol heeft natuurlijk een stok, maar bij deze variant zit de mast precies in het midden van het doek. Een stokparasol is vaak wat gunstiger voor de portemonnee. Hij is daarnaast makkelijk te verplaatsen naar de juiste plek, omdat 'ie relatief licht is. Bovendien zijn er staande parasols die een soort 'knik' in de stok hebben. Hiermee kunt u de schaduw ook min of meer 'regelen'. De stokparasol is perfect voor kleine tuinen, balkons en dakterrassen.
  • De zweefparasol verschilt van de stokparasol in de zin dat de mast náást het doek staat. Het grote voordeel is dat u vrij onder het doek kunt bewegen en er niks in de weg zit tussen u en uw schaduw. Een ander voordeel is de luxe uitstraling van de zweefparasol. U voorziet een groot oppervlak van schaduw en er komt vaak wat flexibiliteit bij kijken: omdat de parasol gekanteld of gedraaid kan worden, heeft u zelf de controle over het schaduwoppervlak.  

Enkel op zoek naar een parasolvoet? Ook hiervoor kunt u bij ons tuincentrum in Den Bosch terecht. Qua schaduwdoeken is er tevens genoeg keuze. Zo verkopen wij onder andere doeken van kwaliteitsmerk Nesling. Wilt u volledig uit de zon zitten of half-om-half? U maakt de keuze helemaal zelf en bestelt uw schaduwdoek gemakkelijk in onze webshop.

Online schaduwdoek kopen

 

Parasol kopen | Tuincentrum GroenRijk Den Bosch

Beste zweefparasol kopen?

Een zweefparasol is prettig voor boven een loungeset, zodat u geen parasolvoet in de weg heeft staan. Wanneer de zon draait, draait u de parasol gemakkelijk mee om optimaal van de schaduw te genieten. Een zweefparasol is ook perfect wanneer u een speelhoek in de tuin van de nodige schaduw wilt voorzien. Door het grote bereik kunt u uw kinderen een lange tijd probleemloos in de schaduw zetten. Wilt u nog meer weten over onze parasols en parasolvoeten? Kom dan langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op. Een populaire afmeting is de zweefparasol 3 bij 3 meter, maar ook voor andere afmetingen kunt u bij ons tuincentrum terecht. Ook voor een zweefparasolhoes hoeft u niet verder te zoeken! Wij hebben regelmatig zweefparasol aanbiedingen, waardoor u voordelig kunt genieten van uw nieuwe zweefparasol. Houd onze websiteen webshop in de gaten! 

Groot of klein oppervlak?

Heeft u een balkon of dakterras? Dan raden wij aan om voor een kleine parasol te kiezen, zoals een kantelbare stokparasol. Ook is een schaduwdoek een goed idee. Zulke doeken zijn er immers in vele afmetingen en vormen. U bindt het doek met behulp van haken eenvoudig vast aan een stel staanders of aan de muur en u kunt heerlijk genieten van de schaduw. Het is geheel afhankelijk van uw woonsituatie wat het beste in uw tuin of op het balkon past. U kunt foto's meenemen naar het tuincentrum en u laten adviseren door een van onze werknemers. Verder zijn er ook houten parasols te vinden in ons tuincentrum. Bent u nu gek op een landelijke tuin of houdt u simpelweg van een natuurlijke look? Dan past een houten parasol perfect bij u. Houten parasols hebben ook nog eens het voordeel dat ze ontzettend veel sfeer en warmte uitstralen.

Shop parasols online

Wilt u alvast online bekijken wat wij te bieden hebben aan parasols? Neem dan een kijkje in onze webshop. Ook voor andere tuinmeubels, zoals een loungeset, tuintafel, tuinkussens en zelfs veranda's kunt u bij ons tuincentrum terecht! Kom binnenkort eens langs en bekijk onze uitgebreide tuinafdeling. Woont u nabij Den Bosch, Hedel, Drunen, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland of Veghel? Graag tot snel bij GroenRijk Den Bosch!

Kom langs!