Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Parasols

Bent u op zoek naar een grote parasol voor in uw tuin of een kleine parasol voor op uw balkon? Vanaf het vroege voorjaar kunt u bij Groenrijk Den Bosch terecht. Wij hebben een ruim assortiment parasols en parasolvoeten, dus u zult zeker slagen. Te veel zon is ongezond en u kunt behoorlijk verbranden. Schaf daarom vandaag nog een goede kwaliteit parasol aan. Bekijk ook de rest van ons tuinmeubelassortiment.

Parasol kopen bij Groenrijk Den Bosch?

In ons tuincentrum vind u een breed assortiment parasols van het bekende kwaliteitsmerk Platinum. Beschikbaar in hippe kleurtjes of juist wat rustigere tinten, zoals:

  • Taupe
  • Zwart
  • Antraciet
  • Wit

Het leukst is natuurlijk om een kleur te kiezen die goed past bij de rest van uw tuinmeubelen en eventueel ook bij uw tuintegels. Kom langs in onze showroom om de verschillende kleuren met elkaar te vergelijken.

Soorten parasols

Het kopen van een parasol gaat gepaard met een aantal keuzes. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte parasol! Welk soort parasol past het best bij uw tuin? Schaduw afwisselen met zon? Kies voor een middenstok parasol. De hele dag heerlijk buiten relaxen met een boek of gezellig kletsen in de schaduw? Een mooie vrijhangende parasol is dé optie voor u. Enkel op zoek naar een parasolvoet? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Zweefparasol kopen?

Een zweefparasol is prettig voor boven een loungeset, zodat u geen parasolvoet in het midden in de weg hebt staan. De zweefparasol is draaibaar om haar eigen as, wat erg handig kan zijn. Wanneer de zon draait, draait u de parasol gemakkelijk mee om optimaal van de schaduw te genieten.

Wilt u nog meer weten over onze parasols en parasolvoeten? Kom dan langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op via onze contactpagina.. 

Shop parasols online

Wilt u alvast online bekijken wat wij te bieden hebben aan parasols, neem dan een kijkje in onze webshop Toptuinmeubels.nl. Waar u ook terecht kunt voor diningsets, loungesets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken en terrasverwarming. Maar het is natuurlijk veel gezelliger om langs te komen in ons tuincentrum. Kom binnenkort eens langs en bekijk onze uitgebreide tuinafdeling.


Shop uw tuinmeubelen online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen