Zweefparasol

Zweefparasols zijn uiterst populair in ons tuincentrum voor zonliefhebbers. Deze soorten parasols zijn naast balkon parasols en stok parasols niet alleen functioneel maar ook nog eens enorm sfeervol. Waar bij een stok parasol een gat in het midden van de parasol zit, heeft u dat niet bij een zweefparasol. Deze parasols worden namelijk ondersteund voor een stok aan de zijkant. Profiteer altijd van een eerlijke prijs!
 

Parasols

 

Ontdek het grote assortiment zweefparasols

Voor zowel vierkante, rechthoekige als zweefparasols bent u bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres. Om u van een veelzijdig aanbod te voorzien, verkopen wij parasols in allerlei soorten en prijsklassen. Voor luxieuze parasols slaagt u bij ons, maar ook voor de goedkopere varianten kunt u bij ons terecht. Wij bieden u parasols van vele mooie merken aan, zoals Lesli Living en Madison.

Shop parasols online

Diverse soorten, materialen en kleuren zweefparasols

Kom een prachtige zweefparasol kopen

Een zweefparasol is een prachtige toevoeging in uw tuin, zo heeft u meer ruimte in de tuin voor andere tuinmeubelen. Een zweefparasol staat ook wel bekend als een vrijhangende parasol en biedt uiteenlopende voordelen in vergelijking met een gewone parasol. De plaatsing van de parasolvoet aan de zijkant zorgt ervoor dat er in het midden onder de parasol aanzienlijk meer ruimte is voor tuinmeubelen zoals tuintafels en tuinstoelen.

Diverse soorten, materialen en kleuren zweefparasols

Niet alleen onze prijsklasses verschillen in ons aanbod zweefparasols, maar ook de diverse materialen en kleuren zijn erg divers. Zo vindt u onder andere de volgende parasols bij ons:

  • 8 hoekige parasols
  • Vierkante parasols
  • Ronde parasols
  • Rechthoekige parasols

Kortom, voor iedee tuinliefhebber hebben wij een mooie zweefparasol! Komt u het ook ontdekken bij ons in Den Bosch?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Parasols