Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuintafels

Opzoek naar een showroom met volop tuintafels? Een mooie tuintafel is een musthave om optimaal te genieten van uw tuin. Het echte zomerse gevoel krijgt u zeker van 's avonds buiten eten en na tafelen. Of natuurlijk het ontbijt al nuttigen in het zonnetje in de tuin of op het balkon! Van een goede tuintafel heeft u zeker lange tijd veel plezier. Bij ons tuincentrum in Den Bosch hebben wij een uitgebreide collectie staan van het merk Noach Outdoor.

Mooie tuintafels vindt u bij Groenrijk in Den Bosch

Wij hebben tuintafels van verschillende materialen en in diverse maten. Of u nu van hout, natuursteen, vlechtwerk, polywood of kunststof houdt.

Of u nu zoekt naar:

  • Bijzettafel
  • Salontafel
  • Inklapbare tuintafel
  • Of een stevige grote tuintafel

Tuintafels beschermen tegen weer en wind

Bij ons zult u zeker slagen! Maar hoe zorgt u er voor dat uw tuintafel netjes blijft? Dat kan door middel van een hoes of een overkapping. Naast tuintafels hebben wij ook een groot aantal soorten veranda's in ons assortiment zodat u uw tuinmeubilair netjes kunt houden en tot laat in het seizoen buiten kunt genieten. Geen ruimte voor een overkapping wij hebben ook hoezen voor de bescherming van uw tuinmeubelen.

Bekijk ons assortiment tuinmeubelen online of kom langs in onze winkel. Klik in het menu op contact voor onze openingstijden en contactgegevens!Tuintafels van Noach Outdoor

Tuintafels online bekijken

Wilt u alvast online bekijken wat wij te bieden hebben aan tuintafels en andere tuinmeubelen, neem dan een kijkje in onze webshop Toptuinmeubels.nl. Waar u ook terecht kunt voor diningsets, loungesets, parasols, tuinbanken en terrasverwarming. 


Shop uw tuinmeubelen online 

 Noach tuintafel kopen in Den Bosch

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen