Tuintafels

Op zoek naar een showroom met volop tuintafels? Een mooie tuintafel is een musthave om optimaal te genieten van uw tuin. Het echte zomerse gevoel krijgt u zeker van 's avonds buiten eten en natafelen. Of natuurlijk het ontbijt al nuttigen in het zonnetje in de tuin of op het balkon! Van een goede tuintafel heeft u zeker lange tijd veel plezier. Bij ons tuincentrum in Den Bosch hebben wij een uitgebreide collectie staan van het merk Noach Outdoor.
 

Shop online

 

Mooie tafels voor in uw tuin vindt u bij Groenrijk in Den Bosch

Wij hebben tuintafels van verschillende materialen en in diverse maten. Of u nu van hout, natuursteen, vlechtwerk, polywood of kunststof houdt.

Of u nu zoekt naar:

  • Bijzettafel
  • Salontafel
  • Inklapbare tuintafel
  • Of een stevige grote tuintafel

Wij verkopen tuintafels die gemaakt zijn van hout, kunststof, Wicker en alluminium. Een deel van onze tuintafels zijn al gecombineerd met andere tuinmeubelen tot een mooie tuinset, maar u kunt ze ook los kopen. Wicker, oftewel gevlochten kunststof, is tegenwoordig erg populair. Dit komt vooral doordat het materiaal makkelijk te onderhouden is en er natuurlijk uitziet. Hout heeft iets meer onderhoud nodig, omdat het kan gaan rotten. Vraag onze deskundige medewerkers hoe u uw houten tuinmeubelen in optimale conditie kunt houden. Let bij tuintafels die gemaakt zijn van aluminium vooral op dat ze niet gaan roesten.

Tuintafels beschermen tegen weer en wind

Bij ons zult u zeker slagen! Maar hoe zorgt u er voor dat uw tuintafel netjes blijft? Dat kan door middel van een hoes of een overkapping. Naast tuintafels hebben wij ook een groot aantal soorten veranda's in ons assortiment ,zodat u uw tuinmeubilair netjes kunt houden en tot laat in het seizoen buiten kunt genieten. Geen ruimte voor een overkapping? Wij hebben ook hoezen voor de bescherming van uw tuinmeubelen. Wilt u lekker in de schaduw zitten. Bekijk ons assortiment parasols.

Bekijk ons assortiment tuinmeubelen online of kom langs in onze winkel. Klik in het menu op contact voor onze openingstijden en contactgegevens!Tuintafels van Noach Outdoor

Tuintafels online bekijken

Wilt u alvast online bekijken wat wij te bieden hebben aan tuintafels en andere tuinmeubelen, neem dan een kijkje in onze webshop Toptuinmeubels.nl. Waar u ook terecht kunt voor diningsets, loungesets, parasols, tuinbanken en terrasverwarming. 


Shop uw tuinmeubelen online 

 Noach tuintafel kopen in Den Bosch

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen