Tuinmeubelinspiratie: onze expert Lars vertelt!

Expert Lars aan het woord! | GroenRijk Den BoschEen tuin is pas compleet wanneer deze zo mooi en comfortabel mogelijk is ingericht. De ingrediënten? Behoorlijk wat b(l)oeiende beplanting, een stel mooie bloempotten, wat gezellige sfeeritems, een beauty van een barbecue én een aantal toffe tuinmeubelen! Zoals u weet bent u bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres op het gebied van tuinartikelen. We voeren een groot assortiment tuinmeubelen waardoor er voor iedere tuin en iedere smaak iets moois te vinden is. Onze medewerkers matchen u graag aan het juiste product, zoals ook tuinmeubelexpert Lars! Hij vertelt u in dit blog graag alles over de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen.

Onze tuinmeubel webshop
 

GroenRijk Den Bosch: uw tuinmeubelexpert

Sinds 6 jaar werkt tuinmeubeltopper Lars bij GroenRijk Den Bosch. Waar hij in zijn eerste jaar begon als medewerker van de buitenafdeling is hij inmiddels al 5 jaar specialist op het gebied van veranda’s, barbecues en tuinmeubelen! Een klant helpen het allerbeste uit zijn of haar buitenplek te Expert Lars aan het woord! | GroenRijk Den Boschhalen, is voor Lars en de rest van het team een prachtig doel – en met de kennis die het team van GroenRijk Den Bosch in huis heeft, zit dat wel snor. Het tuincentrum heeft immers in ruim 60 jaar een bijzonder goede naam opgebouwd waarbij kennis en service hoog op de agenda staan.

Informeren en inspireren

Die kennis en service zijn de elementen die het werk voor Lars zo leuk en interessant maken. Iemand kunnen adviseren over de perfecte barbecue of het ideale tuinmeubel voor zijn of haar situatie geeft immers erg veel voldoening en motivatie. Wanneer u als klant met een specifieke vraag de winkel bezoekt, zal hij u ook altijd zo goed mogelijk informeren en inspireren. Aan inspiratie komt u bij GroenRijk Den Bosch immers niks tekort.

De tuintrend van het moment: tweede woonkamer

Elk buitenseizoen hebben wij allerlei verschillende tuinmeubels op voorraad, zowel in onze webshop als in onze winkel. Wel zijn er op het gebied van tuinmeubelen een aantal trends te constateren. Zo is het relaxen op een loungeset al tijden dé grootste tuintrend, aldus Lars. "De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van de woning en dus mag ook de buitenplek als een luxueuze tweede woonkamer worden ingericht. Comfortabele stoelen, maar ook een extra grote eettafel zijn voorbeelden van deze trend." Eén van de huidige tuintoppers is de extra lange Judy Veltis tafel van Lesli Living. Door zijn robuuste en trendy look is deze polystone tafel met betonlook een bijzondere eyecatcher die ook binnenshuis niet zou misstaan.

Een tuin vol bijzondere blikvangers

Zoals gezegd valt Lars op dat men de tuin steeds meer ziet als een tweede living. Het uiterlijk van een tuinmeubel of barbecue is om die reden extra belangrijk geworden. Zo ziet hij onder andere dat aluminium tuinmeubels steeds meer in trek zijn vanwege hun strakke uiterlijk. Daarnaast zijn natuurlijke materialen een trend op zich. "Stoelen met touw zijn de hit van deze zomer", aldus Lars. Ook hout blijft het altijd goed doen. Dit robuuste materiaal is tijdloos, veelzijdig en toe te passen in elke tuin. Ook qua barbecues wil het oog wat: "grote barbecues en kamado’s zijn helemaal hot", vertelt Lars. Een kamado als The Bastard is vanwege zijn stoere uiterlijk meer dan alleen een grill; het is een echte blikvanger van de tuin of het terras.

Expert Lars aan het woord! | GroenRijk Den Bosch

Service van de bovenste plank

Tip! Als extra service kunnen we u tegen een kleine meerprijs de items bij u thuis bezorgen en zelfs in elkaar zetten. U kunt de stress van de montage op die manier lekker overslaan en meteen overgaan tot het genieten van uw nieuwste aanwinst. Vraag Lars in de winkel gerust naar deze service.

Tuinmeubelinspiratie bij GroenRijk Den Bosch

Lars zal er samen met de andere medewerkers alles aan doen om u van advies op maat te voorzien. Zo kunnen ze adviseren over de tuinmeubels en barbecues die perfect bij uw smaak, stijl en tuinoppervlakte passen. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook tuinsets verkopen die een combinatie tussen een diningset en een loungeset zijn? Zo hoeft u in het vervolg niet te kiezen tussen eten of relaxen. Kom langs bij GroenRijk Den Bosch om ons aanbod in het echt te bekijken en om even proef te zitten. U kunt vast wat inspiratie opdoen in onze online shop of daar een bestelling plaatsen. Hopelijk tot snel!

Kom langs!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...