Tuinkussens

Een tof tuinmeubel is pas echt compleet met een aantal mooie tuinkussens. Voor de meest sfeervolle, trendy, goedkope en tijdloze tuinkussens bent u bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres! U zit meer ontspannen en comfortabel, en het ziet er ook nog eens een stuk gezelliger uit. U maakt met behulp van kussens een echte tweede woonkamer van uw tuin. Dát wordt pas ontspannen! Een tuinbank heeft andere kussens nodig dan een tuinstoel en een palletbank zit weer anders dan een ligstoel, maar in ons tuincentrum kunt u voor allerlei soorten tuinkussens terecht. Kom gerust langs bij ons tuincentrum in Den Bosch of shop uw favoriete tuinkussens online!

Bestel tuinkussens online

Buitenkussens kopen in Den Bosch

Woont u in Brabant en bent u op zoek naar de juiste buitenkussens? Tuinkussens kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk Den Bosch. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan buitenkussens in allerlei kleuren en formaten. Veel buitenkussens zijn weerbestendig, waardoor u deze niet na elke loungesessie direct op hoeft te bergen. De goedkopere varianten zijn soms niet weerbestendig, maar deze kunt u eenvoudig in de schuur of een speciale kussenopberger leggen. We hebben speciale kussens die het reguliere formaat van een tuinstoel of ligstoel hebben, maar ook kunt u terecht bij ons voor de reguliere sierkussens die uw zithoek gezellig aankleden.

Goedkope tuinkussens bij GroenRijk Den Bosch

Tuinkussens kunnen best prijzig zijn, al helemaal de loungekussens of kussens voor de palletbanken. Bij GroenRijk Den Bosch vinden wij dat er ook goede kwaliteit tuinkussens moet bestaan voor een iets minder hoge prijs. Kom dan ook naar ons tuincentrum in Den Bosch om ons ruime assortiment goedkope tuinkussens te bekijken. De tuinstoelkussens uit ons assortiment zijn ook regelmatig in de aanbieding. 

Koop kussens voor palletbanken online
 

Tuinkussens kopen | GroenRijk Den Bosch

Verschillende soorten tuinkussens

Tuinkussens bestaan er in allerlei formaten, kleuren en soorten. Voor vrijwel alle soorten tuinkussens kunt u bij GroenRijk Den Bosch terecht, zoals:

  • Kussens voor tuinstoelen;
  • Tuinkussens voor de loungeset;
  • Sierkussens voor de bank;
  • Palletkussens voor de palletbank;
  • Buitenkussens voor de ligstoel;
  • Tuinkussens lage- en hoge rug.

Ziet u uzelf al heerlijk zitten in het zonnetje met een koud drankje in de hand? De tuinkussens uit ons assortiment maken dit soort momenten nóg fijner. Zonder kussen op uw tuinstoel zit u namelijk niet helemaal lekker, maar met kussens kan het haast niet beter. De tuinkussens met lage- en hoge rug zijn geschikt voor de tuinstoelen die u kunt verzetten. Vele loungesets uit ons assortiment worden samen geleverd met bijpassende kussens. Het kan echter voorkomen dat u deze tuinkussens niet mooi vindt of dat uw loungebank toe is aan een nieuwe look. Met nieuwe tuinkussens voor uw loungeset krijgt uw tuinmeubel een compleet verfrissende en nieuwe look. 

Trend alert: palletkussens

U heeft ze vast wel eens voorbij zien komen: houten pallets met een gezellige overdaad aan sierlijke kussens. Het staat bijzonder leuk op een bohemian balkon of een hippe Ibiza tuin. Met zeer weinig middelen creeërt u snel een uitermate sfeervol hoekje. Wij verkopen speciale palletkussens die perfect passen op zo'n houten pallet! Dat wordt heerlijk loungen.

Meer informatie over tuinkussens

Heeft u vragen over ons aanbod tuinkussens of wilt u meer weten over ons assortiment? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Den Bosch of neem contact met ons op. Onze medewerkers zorgen er graag samen met u voor dat u uw droomtuin kunt realiseren, inclusief tuinkussens. Ook voor loungesets, tuintafels, tuinstoelen en parasols hoeft u niet verder te zoeken! Hopelijk zien wij u terug bij GroenRijk Den Bosch. Naast tuinkussens kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor prachtige tuinmeubelen en kussens voor binnen van goede kwaliteit.

Kom langs!
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen