Violen

Heeft u een tuin? Dan heeft u gegarandeerd weleens aan violen gedacht! Viooltjes zijn vrolijke bloemen die voor een kleurexposie in uw tuin zorgen! Er zijn veel verschillende bekende soorten én bijzondere soorten! Denk aan violen in hangzak, oranje violen, roze violen én violen winterhard. Voor welke kiest u

Winterharde violen kopen in Den Bosch

Onze najaarsviolen zijn ongeveer vanaf eind september beschikbaar in ons tuincentrum. Deze viooltjes geven uw tuin in de herfst en winter volop kleur. Onze najaarsviool bloeit tot in de koudste winterdag, als alle kleuren vervagen of helemaal verdwenen zijn. Ook zijn onze winterviolen vaak te koop in de aanbieding! Zo kunt u genieten van de mooiste violen voor een scherpe prijs! 

Bosviolen in hangzak kopen 

Bosviolen in een hangzak zijn enorm leuk en kunnen letterlijk ieder huis opvrolijken met hun mooie kleuren. Het is ook nog een enorm leuk om als cadeau te geven aan iemand voor de tuin. Bosviolen houden niet van heel fel licht, daarom kunt u ze het beste plaatsen op een beschaduwde plek. Wist u dat bosviooltjes zelfs een paar graden nachtvorst verdragen? Ideaal! 

violen, winterhard, aanbieding

Meerjarige violen kopen

Bosviolen zijn meerjarige, vaste planten. Om die reden kunt u ze vanaf april gerust in de volle grond plaatsen in uw tijd en hier nog heel lang plezier van hebben! Enkele tips om langer te genieten van uw violen:

  • Zorg voor geregeld water, ook in de wintermaanden
  • U kunt het beste viooltjes dicht tegen elkaar plaatsen om het mooiste effect te realiseren
  • Vul bloembakken en bloempotten met verse potgrond waaraan al meststoffen zijn toegevoegd
  • Violen komen het mooist tot hun recht in een klein vaasje
  • Pluk eens enkele viooltjes en bevestig deze met een decoratief lintje op een ingepakt presentje

Ook voor andere tuinplanten zoals vaste planten, eenjarige planten, kuipplanten en bamboe bent u bij ons aan het juiste adres. Dus woont u nabij Berlicum, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Middelrode, Heeswijk, Vinkel, Geffen, Heesch, of Kerkdriel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 
 

Tuinplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten