Bloembollen

Voor bloembollen in de regio van Den Bosch bent u bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres! In ons tuincentrum vindt u een zeer divers aanbod aan bloembollen, op de afdeling bollen en zaden waarmee u zelf een prachtige tuin aan kunt leggen! Heeft u groene vingers, houdt u van tuinieren en heeft u zin om te genieten van prachtige planten die u zelf geplant heeft? Bezoek onze afdeling met bollen en zaden en creëer uw tuin geheel naar eigen wens! U plant de bollen in uw tuin  en daarna is het afwachten wanneer ze zich voor het eerst laten zien. Het blijven leuke verrassingen die tevens de verschillende seizoenen aankondigen. 
 

Plan uw route

 

Zomerbollen of voorjaarsbollen kopen in Den Bosch?

Er zijn vele diverse soorten bloembollen verkrijgbaar, die uitkomen in verschillende seizoenen. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen voorjaarsbollen en zomerbollen. De timing van het planten en natuurlijk het uitkomen van de planten verschillen. Daarom kan het erg leuk zijn om hiermee te variëren in uw tuin, zodat u in verschillende periodes geniet van uw tuin! 

Voorjaarsbollen voor in uw tuin in Den Bosch

Voorjaarsbollen worden geplant tussen oktober en november. Er zijn verschillende voorjaarsbollen die zeer populair zijn, zoals:

  • Tulpen
  • Narcissen
  • Hyacinten

De narcis heeft als speciale eigenschap dat deze het volgende jaar weer in veelvoud terugkomt, waarmee direct het seizoen wordt aangekondigd. Tulpen en hyacinten zijn éénjarien, maar zorgen dan ook wel voor een prachtig seizoen met hun vrolijke uitstraling. Er zijn ook botanische bloembollen verkrijgbaar in ons tuincentrum, zoals de blauwe druif, narcissen, tête-a-tête en minitulpen. Voorjaarsbollen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf het najaar, zodat u deze op tijd kunt planten en u hier in de vroege lente al van geniet! 

Bloembollen kopen in Den Bosch bij GroenRijk Den Bosch

Zomer bloembollen van Tuincentrum GroenRijk Den Bosch

Net na de vorstperiode, tussen april en mei, worden de zomerbollen geplant. Populaire zomerbollen zijn onder andere:

  • Anemonen
  • Dahlia's
  • Gladiolen

Vanaf het najaar kunt u deze planten om in de zomer te genieten van het resultaat. Heeft u de bollen gekocht, maar nog niet geplant? Ook al zijn het eenjarigen, u kunt deze droog bewaren voor het volgende seizoen. 

Plant uw favoriete bloembollen in een mooie bloempot

Het is helemaal niet perse nodig om een tuin te hebben, om te kunnen genieten van prachtige uitgekomen bloembollen. Ook als u een balkon heeft, kunt u prachtige bloembollen planten in uw favoriete bloempot, om hier in het voorjaar of in de zomer van te genieten. Heeft u de juiste middelen voor voldoende bewatering en praktische tuingereedschap? Dan kan het de planten aan niets ontbreken en zult u versteld staan van de mooie uitkomst.

Tot ziens in Den Bosch voor bloembollen en nog veel meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor bloembollen en alle aanverwante benodigdheden voor een mooie en sfeervolle tuin. Niet alleen de bloembollen zelf, maar ook alles voor een gezonde en goed onderhouden tuin vindt u in ons tuincentrum. Uiteraard kunt u ons ook altijd om advies vragen over het planten en verzorgen, wij helpen u graag. Tot ziens bij GroenRijk Den Bosch! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bollen & Zaden