Vuurwerk Den Bosch

Tijdens de jaarwisseling 2020-2021 is het verboden vuurwerk af te steken. Ook is het verboden om vuurwerk te kopen en verkopen. Het kabinet besloot 13 november tot dit tijdelijke verbod in de ministerraad. Helaas zullen wij dit jaar dus alleen categorie 1 vuurwerk verkopen. Dit is vuurwerk dat het hele jaar door mag worden verkocht en afgestoken. Wij verkopen dit voorwerk aan kinderen vanaf 12 jaar. We hopen u volgend jaar wel weer een knallend uiteinde te mogen bezorgen! 

We verkopen dit jaar onder andere:

 • Bengaalse fakkels
 • Sterretjes
 • Lichtzwaard
 • Party poppers
 • Pistol poppers
 • Wensballonnen
 • Grondbloemen
 • Fonteinen

Vuurwerk kopen | Den Bosch


Bent u opzoek naar mooi vuurwerk en woont u in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven? Dan kunt u in onze vuurwerkwinkel zeker vinden wat u zoekt. Kom langs bij ons in het tuincentrum of bestel uw vuurwerk online. Het oude jaar afsluiten met een mooi stukje vuurwerk en een lekker glas champagne is een traditie die wat ons betreft in ere gehouden moet worden! 
 

Zena vuurwerk GroenRijk Den Bosch


 

Vuurwerk kopen of bestellen in Den Bosch bij GroenRijk!

Geen illegaal vuurwerk kopen, maar Zena vuurwerk waar u optimaal van kunt genieten. Wij hebben een groot vuurwerkassortiment bestaande uit o.a deze vuurwerktoppers:

Zena vuurwerk kopen in den bosch - illegaal vuurwerk

Uw GroenRijk vuurwerk in Den Bosch

Bent u een echte vuurwerkfanaat? Bestel dan op tijd uw goedvuurwerk zodat u verzekerd bent van een volledig assortiment! Het vuurwerk dat wij verkopen voldoet uiteraard aan de Europese richtlijnen, de veiligheid staat voorop! Vanaf 1 oktober kunt u al bestellen zodat u zeker weet dat u het juiste vuurwerk in huis heeft!

Vanaf hoe laat mag u vuurwerk afsteken?

Let erop dat u vuurwerk alleen op 31 december mag doen vanaf 18:00 uur in de avond t/m 1 januari 20:00 uur in de avond. 

Zena vuurwerk bestellen in Den Bosch

Wij presenteren u de eerste Zena Megastore: de vuurwerkwinkel voor uw zena vuurwerk! De Zena Megastore is gevestigd in Tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Onze vuurwerkwinkel is geopend vanaf 15 november, maar online kunt u onze vuurwerk verkoop al bestellen vanaf 1 oktober. Natuurlijk kunt u gluren bij de buren, maar zelf vuurwerk afsteken is toch vele malen spannender en leuker? Harder, better, faster! Luidt de slogan van Zena vuurwerk en daar sluiten we ons zeker bij aan! De wortels van Zena Vuurwerk liggen in België, en dan moet het wel goed vuurwerk zijn. Vroeger was Zena Vuurwerk alleen daar verkrijgbaar maar tegenwoordig volop verkrijgbaar in ons eigen land! Jaarlijks organiseert Zena een festival waar het mooiste vuurwerk getoond wordt "Zena Trophy". Dit is het grootste vuurwerkfestival van Noord-Europa. Een echte vuurwerk fan? Dan is dit zeker een event om te bezoeken. Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie!

Zena vuurwerk 20% korting!

Naar België rijden is verleden tijd, het mooiste en goedkoopste Zena vuurwerk vindt u bij ons. Wordt GRATIS lid en profiteer van de laagste prijzen ooit! Belgisch vuurwerk tegen Belgische prijzen! Ontvang onze gratis klantenkaart voor speciale acties en daarbij 20% gratis vuurwerk naar keuze boven op de voorverkoopkorting! Hoe het werkt? Simpel! Bestel online, of in de vuurwerkwinkel ( in de winkel vanaf 15 november ) als u dan de bestelling komt afhalen, dan ligt uw klantenkaart klaar. Met de klantenkaart mag u 20% gratis vuurwerk uitzoeken. Indien u € 100,- aan vuurwerk besteld dan mag u nog voor € 20,- gratis vuurwerk uitzoeken. We hebben hiervoor een mooi assortiment samengesteld welke u op onze site kunt zien, daar kunt u dan uit kiezen. Wanneer u lid bent van de Zena Megastore Vuurwerkclub, dan wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op vuurwerkgebied en kunt u als eerste profiteren van onze speciale acties en prijzen. U heeft de eerste keus als er nieuwe artikelen op de markt komen!

knalvuurwerk kopen in den bosch

Vuurwerk afhalen in Den Bosch

Vuurwerk kan in ons tuincentrum in Den Bosch worden afgehaald. Ook het vuurwerk dat online is besteld kan vanaf 28 december bij ons worden afgehaald in het tuincentrum.

 • Vrijdag 28 december vuurwerk verkoop/afhalen van 09.00 tot 20.00 uur
 • Zaterdag 29 december vuurwerk verkoop/afhalen van 09.00 tot 20.00 uur
 • Zondag 30  december tuincentrum geopend , maar geen vuurwerk afhalen
 • Maandag 31 december vuurwerk verkoop/afhalen, geopend van 09.00 tot 17.00 uur