Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Vuurwerk Den Bosch

Bent u opzoek naar mooi vuurwerk en woont u in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven?  Dan kunt u in onze vuurwerkwinkel zeker vinden wat u zoekt. Kom langs bij ons in het tuincentrum of bestel vanaf 1 oktober uw vuurwerk online:

VRIJDAG 28-12 EN ZATERDAG 29-12 OPEN TOT 20.00 UUR

MAANDAG 31-12 TOT 17.00 UUR

Het oude jaar afsluiten met een mooi stukje vuurwerk en een lekker glas champagne is een traditie die wat ons betreft in ere gehouden moet worden! 

Vuurwerk kopen of bestellen in Den Bosch bij GroenRijk!

Wij hebben een groot vuurwerkassortiment bestaande uit:

Bent u een echte vuurwerkfanaat? Bestel dan op tijd uw vuurwerk zodat u verzekerd bent van een volledig assortiment! Het vuurwerk dat wij verkopen voldoet uiteraard aan de Europese richtlijnen, de veiligheid staat voorop! Vanaf 1 oktober kunt u al bestellen zodat u zeker weet dat u het juiste vuurwerk in huis heeft!

Zena vuurwerk in Den Bosch

Wij presenteren u: de eerste Zena Megastore! De Zena Megastore is gevestigd in Tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Onze vuurwerkwinkel is geopend vanaf 15 november, maar online kunt u al bestellen vanaf 1 oktober. Natuurlijk kunt u gluren bij de buren, maar zelf vuurwerk afsteken is toch vele malen spanender en leuker? Harder, better, faster! Luidt de slogan van Zena vuurwerk en daar sluiten we ons zeker bij aan! De wortels van Zena Vuurwerk liggen in Belgie, en dan moet het wel goed vuurwerk zijn. Vroeger was Zena Vuurwerk alleen daar verkrijgbaar maar tegenwoordig volop verkrijgbaar in ons eigen land! Jaarlijks organiseert Zena een festival waar het mooiste vuurwerk getoond wordt "Zena Trophy". Dit is het grootste vuurwerkfestival van Noord-Europa. Een echte vuurwerk fan? Dan is dit zeker een event om te bezoeken. Bekijk het filmpje hier onder voor een impressie!

Zena vuurwerk 20% korting!

Naar Belgie rijden is verleden tijd, het mooiste en goedkoopste Zena vuurwerk vindt u bij ons. Wordt GRATIS lid en profiteer van de laagste prijzen ooit! Belgisch vuurwerk tegen Belgische prijzen! Ontvang onze gratis klantenkaart voor speciale acties en daarbij 20% gratis vuurwerk naar keuze boven op de voorverkoopkorting!

Hoe het werkt? Simpel! Bestel online, of in de vuurwerkwinkel ( in de winkel vanaf 15 november ) als u dan de bestelling komt afhalen, dan ligt uw klantenkaart klaar. Met de klantenkaart mag u 20% gratis vuurwerk uitzoeken. Indien u € 100,- aan vuurwerk besteld dan mag u nog voor € 20,- gratis vuurwerk uitzoeken. We hebben hiervoor een mooi assortiment samengesteld welke u op onze site kunt zien, daar kunt u dan uit kiezen. 

Wanneer u lid bent van de Zena Megastore Vuurwerkclub, dan wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op vuurwerkgebied en kunt u als eerste profiteren van onze speciale acties en prijzen. U heeft de eerste keus als er nieuwe artikelen op de markt komen!

Vuurwerk afhalen in Den Bosch

Vuurwerk kan in ons tuincentrum in Den Bosch worden afgehaald:. Ook het vuurwerk dat online is besteld kan vanaf 28 december bij ons worden afgehaald in het tuincentrum.

Vrijdag 28 december vuurwerk verkoop/afhalen van 09.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 29 december vuurwerk verkoop/afhalen van 09.00 tot 20.00 uur

Zondag 30  december tuincentrum geopend , maar geen vuurwerk afhalen

Maandag 31 december vuurwerk verkoop/afhalen, geopend van 09.00 tot 17.00 uur

Zena GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 246A
5213 AR Den Bosch
073-6147461
[email protected]‚Äč