Cadeaus

Het is altijd een feest om op de afdeling sfeer en cadeau rond te kijken bij ons gezellige tuincentrum. Bij ons vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Denkt u aan bloempotten, vazen en manden om tuin én balkon gezellig te maken. Leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek thuis net iets op te leuken. Of juist meer praktische artikelen als kapstokken, deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink. Kortom genoeg hebbedingetjes om uzelf of iemand anders cadeau te geven. Wij vertellen u vandaag wat meer over:

  • Deurmatten
  • Fotolijstjes
  • Buddha's

Deurmat kopen

Een deurmat is een populair item wat bij veel mensen in huis ligt. Het is misschien niet het eerste wat in u opkomt, maar toch hebben de deurmatten in ons huis een belangrijke functie. Als u uw vloer mooi wilt behouden dan zijn ze essentieel voor uw woning. Met een juiste deurmat verlengt u ook direct de levensduur van uw vloer, omdat uw deurmat voorkomt dat steentjes en stoffen naar binnen worden meegenomen. Een mooie droogloopmat voorkomt ook bijvoorbeeld vroegtijdige slijtage van uw vloerbedekking. En met een schoonloopmat blijft het vocht op de mat achter, waardoor uw voetafdrukken op de houten vloer of tegelvloer voorkomt. Leg zowel buiten als binnen het huis een goede deurmat voor het schoonste resultaat. Een mooie deurmat binnen het huis is namelijk een van de beste manieren om uw huis schoon te houden. Wist u dat een deurmat met tekst ook erg gewild is? Laat u eens inspireren door onze mooie deurmatten en kom bij ons langs in Den Bosch.

Fotolijstje kopen

Een unieke en mooie fotolijst aan de muur, op uw kast of leuk de vensterbank eens op! Eigenlijk staat een fotolijst overal heel leuk en roept bovendien herinneringen op. Fotolijstjes en andere woonaccessoires zoals kaarsen hebben de gave om saaie, lege hoekjes in huis op te leuken en gezellig te maken. Met fotolijsten behoudt u de mooiste herinneringen van uw geliefde, familie en vrienden. Een leuke fotolijst zorgt voor sfeer én persoonlijkheid in uw interieur en woning. Probeer eens verschillende kleuren, soorten en groottes fotolijstjes met elkaar te verbinden en maak een unieke fotocollage aan de muur. Ook kunt u ervoor kiezen om een aantal fotolijstjes op te bergen op een leuke ladekast. De combinaties zijn oneindig met fotolijstjes! Het toevoegen van andere mooie accessoires aan uw fotolijstjes zorgt voor meer dynamiek en zorgt voor sfeer in het interieur. Populaire fotolijstjes in ons tuincentrum te Den Bosch zijn onder andere:

  • A3 fotolijst
  • Fotolijst 60 x 40
  • Zwarte fotolijsten
  • Fotolijst 20 x 20

Den Bosch, Eindhoven, Berlicum, Schijndel, Vlijmen, Veghel, Vught of Rosmalen

Buddha kopen

Een van de meest bekende cadeaus die u kunt kopen voor een ander is een Boeddha beeld! Deze unieke beelden staan erom bekend dat u deze enkel kunt ontvangen en niet zelf mag kopen. De buddha beelden die wij verkopen in ons tuincentrum zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, materialen en vormen! Maak zelf een keuze voor het beeld die het beste bij u en uw interieur past en vraag deze aan een ander cadeau. Denk aan massieve, betonnen- of bronzen Boeddha's maar ook de lichte kunststof- of clayfiber Boeddha's vindt u in Den Bosch. U vindt bij ons tuincentra altijd wel een beeld die bij uw interieur of in uw tuin past!

Dus woont u nabij Den Bosch, Eindhoven, Berlicum, Schijndel, Vlijmen, Veghel, Vught of Rosmalen? Kom dan gezellig langs ons tuincentrum en bekijk ons cadeau assortiment! Bekijk ook: woonaccessoires, kunstbloemen, kussens, kaarsen, Lampe Berger en bloempotten

Bekijk woonaccessoires

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires