Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Lampe Berger

Bent u opzoek naar artikelen van Lampe Berger? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want in ons tuincentrum in Den Bosch hebben wij een ruim assortiment branders, huisparfums en geurkaarsen! Met Lampe Berger geeft u uw huis een persoonlijk tintje naast de heerlijke geur is de brander tevens een decoratief item. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; heeft de collectie van Lampe Berger altijd wel een model te bieden welke past bij uw huis. De collectie bestaat uit meer dan 100 verschillende modellen! Lampe Berger is zeker een leuk cadeautje om te geven aan met name de vrouwen in uw leven!
 

Shop online

 

Ontdek het assortiment van Lampe Berger

De inspiratie bron van Lampe Berger

De inspiratie van deze heerlijke producten is gehaald uit de natuur van dichtbij en van verweg, de collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die u uitnodigen om even weg te dromen. Iedere nieuw huisparfum wordt geboren uit een persoonlijke geschiedenis, van het intieme geheugen van een meester parfumeur. De geuren zijn onder te verdelen in de volgende groepen: 

  • Warme noten geuren
  • Bloemen geuren
  • Koele schittering
  • Exotische geuren
  • Levendige amber geuren

Het assortiment van Lampe Berger huisparfums is zo breed u kunt het zo gek niet bedenken en de geur is er. Liever de geur van echte bloemen en planten, daarvoor bent u ook bij ons aan het juiste adres kom ook even langs in onze bloemenwinkel of bezoek ons BinnenRijk voor een mooie en geurende kamerplant!

Lampe Berger 

Lampe Berger laat uw huis lekker ruiken met hun geurkaarsen en oliën. Wanneer het op is, dan kan u het gewoon bijvullen. De geurkaarsen en oliën komen in mooie glazen potten in verschillende vormen en kleuren.

Ruime keuze Lampe Berger bij GroenRijk Den Bosch

Kom naar ons tuincentrum in Den Bosch, er staan diverse testers zodat u precies kunt achterhalen welke geur het beste bij u past. Ook voor de navulling van uw Lampe Berger kunt u bij ons tuincentrum in Den Bosch terecht! Na het shoppen even ontspannen met een heerlijke koffie/thee en gebak? Dat kan in onze gezellige en groene lunchroom! Ook voor kunstbloemen, kaarsen, kussens en andere woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Graag tot ziens in Den Bosch!
 

Bloempotten

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires