Eetkamerstoelen

Er gaat niets boven een gezellig avondje borrelen of dineren met vrienden. Kletsen, eten en drinken tot in de late uurtjes doet u natuurlijk het liefst aan een fijne eettafel én op comfortabele eetkamerstoelen. Onbewust brengt u heel wat tijd door op zo'n stoel: van ontbijten tot knutselen met de kinderen en van thuiswerken tot de lunch. Daarnaast nemen ze een behoorlijke prominente plek in de woonkamer of eetkamer in. Het is dus belangrijk om naast de meest comfortabele, ook de mooiste stoelen in huis te halen! Onze eetkamerstoelen van het merk Lesli living zitten niet alleen heel lekker, ze zijn ook nog eens een lust voor het oog. Komt u langs om het assortiment in onze winkel te bekijken? Ook kunt u onze collectie eetkamerstoelen online bestellen!

Online eetkamerstoelen bestellen

Trend: fluweel!

Het kan u bijna niet ontgaan zijn dat fluweel of velvet hotter dan hot is! Kussens, gordijnen, maar ook meubelstoffen en mode-items: u ziet ze regelmatig in een velours jasje. Waar het eerder als een wat oubollig materiaal werd gezien, zijn er tegenwoordig weinig huiskamers waar geen item van fluweel te vinden is. Fluweel is chique, aaibaar en supertrendy. Ook is de stof goed toe te passen binnen elke woonstijl. Heeft u al een fluwelen item in huis? Waarom niet een aantal velvet stoelen toevoegen aan uw interieur? Ze zijn in meerdere kleuren te verkrijgen waardoor er altijd wel een tint is die match met uw interieur en persoonlijke smaak. Gaat u voor taupe, okergeel of antraciet? Door te mixen & matchen zet u een nóg hipper geheel neer! Andere voordelen van fluweel zijn:

  • Fluweel is 100% polyester en neemt dus weinig stof en vuil op
  • Fluweel is zacht, maar wel ontzettend sterk
  • Fluweel gaat niet pillen
  • Fluweel kan tegen een stootje en door de 'vegen' vallen eventuele vlekken niet op

Eetkamerstoelen kopen | GroenRijk Den Bosch

Lekker zitten

We brengen steeds meer tijd thuis door waardoor onze leefomgeving zo aangenaam mogelijk ingericht moet zijn. Waar woonaccessoires zorgen voor de nodige sfeer zijn het de meubels die de basis van uw interieur vormen. Zelfs als u meer een bankhanger bent, is het goed om te investeren in eetkamerstoelen. Met een stoel uit onze collectie bent u verzekerd van een comfortabele en trendy eetkamerstoel. Zo hebben wij stoelen mét en zonder armleuningen en kunt u ook kiezen uit verschillende naden of 'werkjes' in de stof. In ons online assortiment eetkamerstoelen is een deel van ons gehele aanbod te vinden.

Voor ieder interieur

Een huis zonder eettafel zal u waarschijnlijk niet snel tegenkomen. In elk huishouden moet immers worden gegeten. De keuze voor de eettafelstoelen hangt vaak af van praktische zaken: zitten ze lekker, kunt u er urenlang in borrelen en zijn ze bijvoorbeeld makkelijk afneembaar? Zoals gezegd is fluweel een materiaal waarbij u zich over het praktische gedeelte geen zorgen hoeft te maken. Dan nog het esthetische: een stoel moet goed passen bij de eettafel qua (zit)hoogte, maar het is helemaal mooi meegenomen als het interieur goed op elkaar is afgestemd. Laat bijvoorbeeld het materiaal terugkomen in de kussens of zet een vaas in dezelfde kleur als de stoel op tafel. Zo zorgt u direct voor eenheid. Een groot voordeel is wel dat mixen and matchen tegenwoordig hipper dan hip is. Het mag allemaal lekker nonchalant en speels! Bent u benieuwd wat wij naast ons webshop assortiment nog meer aan te bieden hebben? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Den Bosch. Tot snel!

Eetkamerstoelen kopen | GroenRijk Den Bosch

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires