Bollen & Zaden

Bloembollen en zaden zijn de verrassingen van de tuin! U plant ze en dan maar wachten tot alles naar hartenlust begint te bloeien. Sommige bloemen bloeien in het voorjaar, andere hartje zomer en ook in het najaar zijn er nog veel bloemen die zich van hun beste kant laten zien. Ook de moestuin is bij GroenRijk goed vertegenwoordigd met groentezaden en een ruim aanbod kruidenzaden en kruidenplanten op pot.

Voorjaarsbollen worden geplant tussen oktober en november. De bekendste voorjaarsbol is misschien wel de narcis. Narcissen kunnen in de grond blijven zitten waarna ze het volgende jaar in veelvoud weer op zullen komen. Tulpen en hyacinten zijn voorjaarsbollen waar u maar één seizoen van kunt genieten. Botanische bloembollen zoals de blauwe druif, narcissen tête-a-tête en minitulpen hebben wij ook voor u op voorraad. U kunt voorjaarsbollen in het najaar kopen en ze zelf planten zodat u in de vroege lente kunt genieten van de uitgekomen bloembollen.

Koop bollen en zaden online

Zomer bloembollen kopen in Den Bosch

Zomerbollen worden geplant tussen april en mei, net na de vorstperiode. Anemonendahlia's en gladiolen zijn éénjarig zomerbollen die uw tuin hartje zomer zullen laten stralen. De bloembollen kunnen droog bewaard worden voor het volgende seizoen. U kunt zomer bloembollen in het voorjaar kopen en ze zelf planten zodat u in de zomer kunt genieten van de uitgekomen bloembollen.

Bloembollen voelen zich overal thuis, kies een mooie plek in de tuin of zet ze in een mooie bloempot op het terras.

Zaden kopen in Den Bosch

Zelf zaden zaaien is altijd leuk, een soort verrassing in de tuin. Wij bieden een mooi assortiment bloemzaden, plantenzaden, groentezaden en kruidenzaden aan in Den Bosch voor zowel de siertuin als voor de groente- en kruidentuin. Ook graszaden voor het zaaien van uw gazon en bloemmengsels (een mix van klaprozen, korenbloemen en margrieten) die uw voortuin een fleurige aanblik geven hebben wij standaard in het zadenassortiment.

Vragen over bloembollen en zaden?

Heeft u vragen over het planten van bloembollen of het uitzaaien van zaden? Neem contact met ons op of kom langs bij ons in het tuincentrum in Den Bosch en vraag het één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een advies dat past bij uw situatie en tuin.