Kunstgras

Kunstgras leggen is heel makkelijk & u geniet optimaal van de mooiste graszoden. Wij bieden diverse soorten kunstgras voor uiteenlopende toepassingen van balkon tot aan uw tuin! Ons aanbod van kunstgras is opgebouwd uit verschillende prijsklassen. Als u bijvoorbeeld een beperkt budget heeft, dan kunnen we u alsnog voorzien van de mooiste goedkoop kunstgras van hoge kwaliteit. Wilt u graag de verschillende soorten kunstgras in het echt zien en voelen? Bezoek dan ons tuincentrum in Den Bosch en laat u adviseren door onze medewerkers.

Kunstgras kopen in Den Bosch

Waar de ene persoon de voorkeur geeft aan terrastegels, geef de ander de natuurlijke look de voorkeur. Kunstgras is dé ideale oplossing als u op zoek bent naar een gazon dat goed bestemd is tegen spelende kinderen en huisdieren. Graszoden zijn een ideale manier om altijd een mooi groen gazonnetje te hebben, zonder al het onderhoud dat een grasveld van natuurlijk gras nodig heeft. Zo hoeft u niet uw kunstgras te maaien met een grasmaaier. Bovendien is kunstgras ook een hele handige oplossing om op plaatsen waar geen gras kan groeien, te plaatsen. Bijvoorbeeld op uw balkon. 

Verschillende soorten kunstgras

Een grastapijt is bij ons in Den Bosch verkrijgbaar in veel verschillende soorten maten en toepassingen. Onder een speeltoestel gaat bijvoorbeeld heel ander kunstgras zitten dan u zou gebruiken voor een siertapijt op uw balkon. Ook zien de diverse grassen van de grastapijten er verschillend uit. U kunt het beste eens langskomen of contact met ons opnemen om de beste keuze te maken. Gras kan verschillen in de kleur groen of de lengte van de sprietjes. Om het kunstgras te kopen dat precies bij u en uw stijl past, is langskomen het beste. 
 

Plan uw route

 

 

Koop graszoden bij GroenRijk Den Bosch

Graszoden thuisbezorgen? Dat kan zeker!

Kunstgras zijn erg onhandige én zware rollen, al helemaal wanneer u grote hoeveelheden grasrollen nodig heeft. De grasmatten zijn niet altijd ideaal om vanuit het tuincentrum naar uw huis of werkplaats te brengen en te transporteren. Om een hoop gedoe te voorkomen, bieden we een bezorgservice aan om deze last van u over te nemen. 

Tuinplantentuinmeubelenveranda'skamerplantenpotterie en woonaccessoires zijn ook bij ons verkrijgbaar. Hopelijk tot snel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gazon