Tuinplanten Helvoirt

Planten nabij Helvoirt nodig? Wij hebben goed nieuws voor u, want bij Groenrijk Den Bosch kunt u uw geluk niet op! Het ruime aanbod verandert ieder seizoen weer en zo kunt u zowel in de zomer, de herfst, de lente als de winter buiten genieten van al het groen en bloem in uw tuin. Wilt u ook dat uw tuin het hele jaar door groen is? Kom dan eens bij ons lang!

Routebeschrijving

Tuinplanten kopen in de buurt van Helvoirt

Als u op zoek bent naar buitenplanten in de omgeving van Helvoirt, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij bieden u namelijk iedere maand weer nieuwe soorten planten aan. 

Buitenplanten tuincentrum Groenrijk Den Bosch

Bloemen voor uw tuin nabij Helvoirt

Onze tuin is het visitekaartje van ons huis. Wilt u uw tuin aanvullen met prachtige bloemen? Bij Groenrijk Den Bosch hebben we een ruime keuze aan bloemen voor in uw tuin. Van vaste planten tot eenjarige bloemen, van grote tot kleine bloemen. Bovendien verkopen wij ook mooie bloembakken, waarmee u een prachtige bloemenborder kunt maken.

Bomen voor in de border

Bomen zijn een prachtige aanvulling voor elke tuin. Ze bieden niet alleen schaduw, maar ook privacy en een rustige sfeer. Bij Groenrijk Den Bosch hebben we een ruim assortiment aan bomen in verschillende maten en soorten. Van kleine fruitbomen tot grote parkbomen, wij hebben het allemaal. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste keuze voor uw tuin.

Cactussen voor op uw terras

Cactussen zijn steeds populairder voor in huis en op het terras. Ze zijn makkelijk in onderhoud en passen in elk interieur. Bij Groenrijk Den Bosch hebben we een ruime keuze aan cactussen in verschillende maten en soorten. Van kleine tafelcactussen tot grote kamercactussen, wij hebben het allemaal. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste keuze voor uw interieur.

Planten kopen Helvoirt

Weet u al welke planten u nabij Helvoirt wilt kopen? Zoveel keuze, het kan dan wel eens lastig zijn om te bedenken wat u graag wenst. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Zo zijn de één jarige perkplanten goed te combineren met vaste planten. Maar let op, want de kuipplanten zoals de tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar dan ook naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende.

Bezoek ons tuincentrum in Den Bosch

Kom langs in ons tuincentrum in Den Bosch en ontdek ons uitgebreide assortiment aan buitenplanten. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Tot ziens bij Groenrijk Den Bosch!

Routebeschrijving