Kerstshow nabij Helvoirt

Kom naar de kerstshow!

Kerst vieren nabij Helvoirt? In de aanloop naar Kerst wordt GroenRijk Den Bosch ieder jaar weer omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Of u nu op zoek bent naar kerstversiering, kerstverlichting, of een kerstboom; na een bezoekje aan onze kerstmarkt, komt u nooit met lege handen thuis. Kom gezellig inspiratie opdoen!  

 

De leukste decoraties voor Kerst vindt u bij GroenRijk in de buurt van Helvoirt

Bij GroenRijk Den Bosch vindt u de mooiste kerstdecoraties, geheel volgens de huidige kersttrends. Voor welke stijl gaat u dit jaar; botanisch, Scandinavisch blauw, winters wit, industrieel of toch weer klassiek? Wij hebben deze verschillende stijlen verwerkt in de afdelingen van onze prachtige kerstshow. Kom inspiratie opdoen en maak deze Kerst echt iets speciaals van uw huis met onze bijzondere decoraties. U koopt bij ons bijvoorbeeld:

Wij doen ieder jaar ons best om u weer te verrassen, maar we zijn niet de enige. Ook Lemax, het bekendste merk voor kersthuisjes en figuurtjes, levert ons ieder jaar weer mooiere en originelere huisjes. Waar u vroeger een bescheiden kerstdorpje bouwde, bouwt u nu een volledig pretpark. Dat ziet er natuurlijk hartstikke leuk uit! Combineer onze vrolijke decoraties met elkaar voor de ultieme kerstsfeer. Uw huis zal het stralende middelpunt zijn van de buurt. Met Oud en Nieuw zijn we u ook graag van dienst met prachtig siervuurwerk.

Ook (kunst)kerstbomen koopt u bij ons tuincentrum nabij Helvoirt

Natuurlijk kan een kerstboom niet ontbreken bij de mooiste Kerst ooit. Die frisse dennengeur van een echte kerstboom brengt u meteen helemaal in de kerststemming. Bij GroenRijk in de buurt van Helvoirt koopt u dan ook prachtige kerstbomen. Wij verkopen bijvoorbeeld Nordmann-sparren en Fijnsparren, met of zonder kluit. Vindt u de verzorging van een echte kerstboom altijd maar zo’n gedoe en bent u op zoek naar een wat goedkopere oplossing? Kies dan voor een kunstkerstboom, deze gaat namelijk jaren mee! Het leuke aan kunstkerstbomen is dat u ervoor kunt kiezen om een natuurgetrouwe kunstkerstboom aan te schaffen, die net echt lijkt, of juist een kerstboom in een vrolijk kleurtje. Wit, blauw, rood of roze; kies de kleur die het beste bij uw interieur past.

 

Beleef een magisch dagje uit tijdens onze kerstshow dichtbij Helvoirt

Tijdens onze kerstshow kijkt u ieder jaar weer uw ogen uit. We toveren ons tuincentrum in de omgeving van Helvoirt om tot een waar kerstparadijs in een passend thema. We pakken graag groots uit met originele toevoegingen, zoals mechanische ijsberen. Natuurlijk is er ook vrolijke kerstmuziek en vaak een lekker hapje en een drankje. Dé ideale manier om Kerst te vieren in de buurt van Helvoirt!

Kerstworkshops volgen bij GroenRijk

Het hele jaar door organiseren wij in ons tuincentrum dichtbij Helvoirt leuke activiteiten en in de laatste maanden van het jaar draaien deze vaak om het thema Kerst. Kom bijvoorbeeld gezellig kerststukjes maken! We organiseren ook middagen speciaal voor ouderen. Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor aankomende activiteiten.

 

Kerst vieren bij GroenRijk dichtbij Helvoirt?

Woont u in de buurt van Helvoirt? Kom dan gezellig Kerst met ons vieren! Bij ons valt er altijd iets te beleven voor jong en oud. Fijne Kerst!

Routebeschrijving