Tuincentrum Veghel

Tuincentrum bezoeken nabij Veghel? Kom dan langs bij het gezellige tuincentrum GroenRijk Den Bosch! Wij verkopen alles voor huis, tuin en dier. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld het grootste assortiment planten in de regio en hebben we een mooie showroom met diverse soorten tuinmeubelen van Noach Outdoor. Ook kunt u bij ons terecht voor Elho plantenbakken en Riverdale woonaccessoires. In ons tuincentrum zit een gezellige lunchroom waar u tussen het winkelen door heerlijke broodjes met een kopje koffie kunt nuttigen. Of boek een uitgebreide High Tea!

Ontdek het brede assortiment van Tuincentrum GroenRijk dichtbij Veghel

Tuincentrum GroenRijk is zonder twijfel het meest volledige tuincentrum in de buurt van GroenRijk tuincentrum in de buurt van VeghelVeghel. Bij ons vindt u zeker wat u zoekt. We hebben ons tuincentrum opgedeeld in zes verschillende rijken, waar we ons brede assortiment overzichtelijk hebben ondergebracht. U koopt bij ons bijvoorbeeld:

 • Tuinplanten
 • Kamerplanten
 • Elho potterie
 • Veranda’s
 • Tuinmeubelen
 • Barbecues
 • Tuingereedschap
 • Vijverbenodigdheden
 • Riverdale woonaccessoires
 • Mooie boeketten bij onze bloemist
 • Alles voor uw huisdier; Tuincentrum Groenrijk nabij Veghel heeft namelijk ook een dierenwinkel
 • Kerstdecoratie & vuurwerk. Aan het eind van het jaar houden wij een vuurwerkverkoop die altijd druk wordt bezocht!

U kunt bij ons terecht wanneer u uw tuin eens flink onder handen wilt nemen, maar ook voor de hipste woonaccessoires. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Iedere zondag is bij ons koopzondag, want wij zijn zeven dagen per week geopend. Een groot deel van het assortiment is ook online te bestellen in een van onze webwinkels.

De versgarantie van Groencentrum GroenRijk Den Bosch nabij VeghelBezoek ons gezellige tuincentrum nabij Veghel!

De planten en bloemen die wij verkopen in ons tuincentrum in de buurt van Veghel zijn gegarandeerd vers en van een uitstekende kwaliteit. We hebben onze kwekers namelijk met zorg geselecteerd. Hierdoor kunnen we de kwaliteit hoog houden, maar onze prijzen blijven scherp. Oppotten en inplanten doen we zelfs gratis voor u. Bekijk ook eens onze wekelijkse aanbiedingen. Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen, waardoor ook onze boeketten gegarandeerd lang mooi blijven.

Lunchroom & activiteiten bij Tuincentrum GroenRijk in de buurt van Veghel  

Beleef een leuk dagje uit bij Tuincentrum GroenRijk in de omgeving van Veghel! Breng tussen het shoppen door bijvoorbeeld een bezoekje aan onze lunchroom voor een luxe broodje, heerlijk gebak, een vers gemalen kopje koffie of een romige soep. Of laat u een middagje verwennen door een High Tea bij ons te boeken. We verkopen ook High Tea tegoedbonnen; een origineel cadeau! Naast een uitgebreide High Tea organiseren wij nog veel meer leuke activiteiten, zoals workshops of een markt met een thema. Ook voor ouderen organiseren we regelmatig gezellige middagen of een bingo. Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor de aankomende activiteiten.

Voordelig sparen met de spaarkaart van Tuincentrum GroenRijk nabij Veghel

Bij GroenRijk Den Bosch kunt u voordelig sparen met de spaarkaart. Vraag een spaarkaart aan bij uw tuincentrum in de buurt van Veghel. Op de website kunt u uw saldo bekijken en eerdere transacties inzien. Met de spaarkaart van ons tuincentrum spaart u natuurlijk voor kortingen, maar u wordt ook nog eens op de hoogte gehouden van diverse aanbiedingen en speciale avonden voor klantenkaarthouders. Kom bijvoorbeeld als eerste langs tijdens onze opruiming! 

Een bezoekje brengen aan ons tuincentrum nabij Veghel?

Kom binnenkort eens bij ons langs voor de nieuwste tuin- en interieurtrends!

 

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl

Routebeschrijving