Bloemist Heesch

Bloemen kopen bij GroenRijk Den BoschOp zoek naar een bloemist nabij Heesch? Kom dan naar GroenRijk Den Bosch. Bloemen zijn de sfeerbrengers in huis. In ons tuincentrum in Den Bosch vindt u dan ook elke dag een vers aanbod van de mooiste bloemen afgestemd op het huidige seizoen.

Iedere dag verse bloemen bij onze bloemist nabij Heesch

Bij onze bloemist in de buurt van Heesch staan altijd verse boeketten klaar, samengesteld met bloemen die passen bij het huidige seizoen. In de zomer werken onze bloembinders bijvoorbeeld graag met zonnebloemen, allium en delphinium. In de herfst verwerken zij vaak gladiolen, rozenbottels en eikenblad in de boeketten. In de lente heeft u natuurlijk graag hyacinten en andere lente bloemen in huis staan en wist u dat u zelfs in de winter bij ons terecht kunt voor een mooi boeket? Tulpen, Amaryllis, Illex en de Kerstroos zijn bijvoorbeeld mooie winterbloemen. Rond de kerstdagen versieren we onze boeketten rijkelijk met allerlei slingers, kerstballen en andere versiersels. Onze bloemen worden iedere dag vers geleverd en gekoeld bewaard. Vind een prachtig boeket dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak!

Arrangementen bij de bloemenwinkel van GroenRijk dichtbij Heesch

De bloemist van GroenRijk in de buurt van Heesch biedt ook diverse arrangementen aan. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in:

GroenRijk helpt u graag om de mooiste dag van uw leven nog net iets mooier te maken door uw trouwlocatie prachtig aan te kleden. Daarnaast ontwerpen we graag uw bruidsboeket. Ook in minder vrolijke periodes kunt u op ons rekenen, zoals bij het overlijden van een dierbare. We gaan dan even rustig met u zitten om uw wensen door te spreken, zodat we een passende rouwkrans voor u kunnen ontwerpen. Wij ontwerpen klassieke rouwkransen, maar we kunnen het ook over een hele andere boeg gooien als u dat fijner vindt. Zo hoeft een rouwkrans er niet altijd sober uit te zien, maar kunt u ook voor kleurrijk kiezen als dit beter past bij de persoonlijkheid van uw dierbare.

Boeketten laten samenstellen door onze bloemist nabij Heesch

Zit het boeket van uw dromen niet tussen onze kant en klare boeketten? U kunt er altijd voor kiezen om met de hulp van onze bloemisten zelf iets samen te stellen. Kies de bloemen die u mooi vindt en zij helpen u om deze bloemen te combineren met passend levend groen en andere leuke toevoegingen. Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Een persoonlijk boeket is altijd goed!

De bloemisten van GroenRijk Den Bosch!

Verzorgingstips van onze bloemist nabij Heesch

Onze bloemen zijn altijd vers en kunnen dus heel lang mooi blijven, maar u moet zelf ook een handje helpen. Wij geven u graag wat verzorgingstips:

  • Snijd de stelen van de bloemen altijd schuin af voordat u ze in de vaas zet. Het kan namelijk zijn dat de puntjes van de stelen tijdens het vervoeren zijn uitgedroogd. Het water verspreidt zich dan niet goed meer naar de rest van de bloem.
  • Maak de vaas goed schoon. Dit is heel belangrijk!
  • Zorg ervoor dat er geen blaadjes of bloemen in het water hangen, want deze kunnen dan gaan rotten.
  • Voeg plantenvoeding toe aan het water. Dit krijgt u bij aankoop van de bloemen van onze bloemist.
  • Ververs het water om de paar dagen.

Als u zich hieraan houdt, blijven onze bloemen tot wel twee weken lang goed!

Liever bloemen of boeketten bestellen?

Heeft u geen tijd om langs te komen bij onze bloemist in de buurt van Heesch? U kunt uw boeket ook bestellen. Tegen een kleine vergoeding bezorgt onze bloemist uw bloemen bij u thuis nabij Heesch. Dit gaat via topbloemen.nl. Selecteer GroenRijk als voorkeurbloemist. Maar langskomen is natuurlijk altijd gezelliger. Volg ook gelijk een workshop bloemschikken of boek een High Tea. U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen.

Kom langs bij onze bloemist nabij Heesch

Langskomen is altijd het gezelligst. Wij zien u graag binnenkort!

 

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl

Routebeschrijving