KiKa kerstbal actie!

KiKa kerstbal actie!

Deze actie is verlopen.
Bekijk onze
activiteitenkalender voor komende evenementen en bijzonderheden.

-----

De tuinbranche in Nederland wil iets extra doen voor de kinderen die lijden onder de vreselijke ziekte kanker. Daarom wilt tuincentrum GroenRijk Den Bosch het goede doel KiKa (Kinderderen Kankervrij) hard steunen. Vier zieke kinderen hebben een unieke tekening gemaakt en een verhaal geschreven en deze tekeningen zijn vervolgens gedrukt op vier prachtige kerstballen. Van iedere kerstbal die GroenRijk Den Bosch verkoopt, gaat er €2,50 direct naar het goede doel KiKa. Wij hopen op deze manier extra veel geld op te halen voor het goede doel samen met de gehele tuinbranche in Nederland. Door geen van de betrokken partijen wordt winst gemaakt. Versier ook jouw boom dit jaar met een doel! 

KiKa 

Het goede doel KiKa vecht al meer dan 15 jaar tegen de ziekte kinderkanker. Het genezings-percentage ligt nu op zo'n 75%, maar wij willen dit samen met andere bedrijven graag helpen verhogen naar 95%. Om dit percentage te behalen, hebben wij jouw financiële ondersteuning hard nodig. Kies daarom een van de mooie en unieke KiKa Kerstballen. De KiKa kerstballen liggen nu in de winkel tot het einde van 2018. Er zijn vier verschillende KiKa kerstballen. De kerstbal van:

  • Vera
  • Roos
  • Femke
  • Judith

KiKa kerstbal van Vera:

“Ik dacht terug aan de kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!”

KiKa kerstbal van Roos

“Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala’s. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rot situatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding.”

KiKa kerstbal van Femke:

“Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!” 

KiKa kerstbal van Judith:

“In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik een infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!” 

Tuinbranche helpt KiKa

Op 24 december maakt Tuinbranche Nederland bekend hoeveel kerstballen er zijn verkocht en hoeveel er aan KiKa zal worden gedoneerd. Doe jij ook mee? Koop ze dan nu bij GroenRijk Den Bosch!