Lunchroom Berlicum

Lunchroom in de buurt van Berlicum? Als u lekker wilt lunchen in de omgeving van Berlicum, dan moet u zeker even langskomen bij de lunchroom van GroenRijk. Geniet van ons heerlijke menu! U kunt ook een High Tea bij ons reserveren. Het is altijd gezellig in ons tuincafé. Onze medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken en u de lekkerste dingen voor te schotelen.

Let op: de keuken van ons tuincafé is geopend t/m 16:30.

Uitgebreid lunchen in de lunchroom van Tuincentrum GroenRijk nabij Berlicum

Bij GroenRijk is het altijd gezellig en u kunt ook nog eens heerlijk bij ons lunchen. Hoe ziet ons menu er uit? Onze lunchroom nabij Berlicum serveert:Heerlijke taarten in onze lunchroom nabij Berlicum

  • Vers gemalen koffie
  • Diverse soorten thee
  • Muntthee
  • Luxe broodjes
  • Heerlijk gebak

Er is elke week een speciale weekaanbieding. Geniet bijvoorbeeld van een kopje koffie of thee met een wafel met slagroom voor maar €2,50! Daarnaast is er ook nog de soep van de maand. Naast onze standaard soepen: tomatensoep, champignonsoep en kippensoep, serveren wij dan een speciale soep. Laat u verrassen door onze kok!

Héérlijke broodjes bij onze lunchroom in de buurt van Berlicum

Heeft u net lekker gewinkeld in ons uitgebreide tuincentrum? Met onze verse broodjes heeft u zo weer genoeg energie om de rest van de dag door te komen. Wij serveren belegde broodjes vanaf €3,95. Ons basisassortiment belegde broodjes bestaat uit:

  • Kip-honing salade
  • Roomkaas
  • Broodje gezond
  • Zalmsalade
  • Tonijnsalade

Zet uw tanden in een van onze heerlijke broodjes wanneer u komt lunchen bij onze lunchroom nabij Berlicum. Wij proberen altijd te innoveren en het kan dus zomaar zo zijn dat we alweer een nieuw broodje op het menu hebben staan wanneer u bij ons langskomt. Uw ideeën zijn ook altijd welkom!

High Tea boeken dichtbij BerlicumKom langs bij onze gezellige lunchroom dichtbij Berlicum!

Wij bieden u de mogelijkheid om iets speciaals te maken van uw lunch. Bij de lunchroom van GroenRijk nabij Berlicum reserveert u namelijk een uitgebreide High Tea. Gezellig om te doen met vrienden, familie of collega’s! We starten de dag met een kopje soep naar keuze. U kunt kiezen uit de soepen die we die dag hebben klaargemaakt. Na de soep is het tijd voor hartige hapjes en mini quiche. Een echte High Tea is natuurlijk niet compleet zonder zoetigheid. Daarom bieden we ook diverse zoete hapjes aan, waaronder scones. Uiteraard bakken we ook de lekkerste muffins voor u. U ontvangt op deze dag onbeperkt koffie en thee. U heeft keuze uit maar liefst zeven soorten thee. Als u tussendoor iets anders wilt drinken, dan is dat mogelijk, maar het zit niet bij de prijs inbegrepen. Wilt u dit arrangement cadeau doen? Koop dan een speciale High Tea tegoedbon in ons tuincafé. Een High Tea kost bij ons slechts €17,95 p.p. Reserveren kan door te bellen naar tel:073-6147461 of te mailen naar tuincafe@denbosch.groenrijk.nl. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in onze lunchroom! Like GroenRijk Den Bosch op Facebook en maak gratis gebruik van de Wifi in on tuincafé en in de rest van ons tuincentrum.

Kom langs in onze lunchroom nabij Berlicum!

Zin om lekker te lunchen? Kom dan langs bij de lunchroom van GroenRijk nabij Berlicum en combineer dit eventueel met een bezoekje aan ons mooie tuincentrum!

 

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl