Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Winterartikelen Den Bosch

Winterartikelen Den Bosch

Sommige mensen moeten er niet aan denken, terwijl anderen niet kunnen wachten… De winter komt er weer aan! En als de winter eraan komt, betekent dat ook dat er kans is op sneeuw. Uit ervaring is gebleken dat de benodigdheden om de winter door te komen snel uitverkocht zijn als de winter er eenmaal is. Maar wat zijn precies de belangrijkste winterartikelen om in huis te hebben voor de winter begint? Wij hebben een klein lijstje voor u opgesteld. 

  • Terrasverwarmer
  • Vuurkorf
  • Strooizout
  • Sneeuwschuivers

Terrasverwarmer kopen - winterartikel Den Bosch

Een terrasverwarmer is niet te missen in de winter. Of u nou een terraskachel zoekt op gas, of een elektrische heater; wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Koop nu onze terrasverwarming en blijf warm deze winter!

Vuurkorf kopen - winterartikel Den Bosch

Vuurkorven zijn ook een goede optie om warm te blijven in de winter. U kunt bij ons terecht voor het kopen van terraskachels in verschillende vormen en maten. U hoeft alleen nog maar het vuurtje aan te steken en de warmte komt u tegemoet.

Een sneeuwvrije omgeving - winterartikel Den Bosch

Warm blijven is niet de enige zorg deze winter. Ook sneeuw kan een probleem worden rondom uw huis. Zorg voor een goed looppad voor uzelf en de buren met ons aanbod aan strooizout en sneeuwschuivers! Strooizout en sneeuwscheppen zijn goedkope en snelle manieren om gladheid te voorkomen en zijn te koop bij ons tuincentrum!

Zorg dat u de sneeuw en kou voor bent en doe alvast uw winter inkopen bij GroenRijk Den Bosch! In de winter wordt ook vaak meer tijd binnenshuis besteedt aan bijvoorbeeld mooie kamerplanten, bloempotten en andere woonaccessoires zoals kaarsen en kussens

Dus woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Waalwijk of Vught kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs!

Tags: