Winterartikelen Den Bosch

Winterartikelen Den Bosch

Sommige mensen moeten er niet aan denken, terwijl anderen niet kunnen wachten… De winter komt er weer aan! En als de winter eraan komt, betekent dat ook dat er kans is op sneeuw. Uit ervaring is gebleken dat de benodigdheden om de winter door te komen snel uitverkocht zijn als de winter er eenmaal is. Maar wat zijn precies de belangrijkste winterartikelen om in huis te hebben voor de winter begint? Wij hebben een klein lijstje voor u opgesteld. 

  • Terrasverwarmer
  • Vuurkorf
  • Strooizout
  • Sneeuwschuivers

Terrasverwarmer kopen - winterartikel Den Bosch

Een terrasverwarmer is niet te missen in de winter. Of u nou een terraskachel zoekt op gas, of een elektrische heater; wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Koop nu onze terrasverwarming en blijf warm deze winter!

Vuurkorf kopen - winterartikel Den Bosch

Vuurkorven zijn ook een goede optie om warm te blijven in de winter. U kunt bij ons terecht voor het kopen van terraskachels in verschillende vormen en maten. U hoeft alleen nog maar het vuurtje aan te steken en de warmte komt u tegemoet.

Een sneeuwvrije omgeving - winterartikel Den Bosch

Warm blijven is niet de enige zorg deze winter. Ook sneeuw kan een probleem worden rondom uw huis. Zorg voor een goed looppad voor uzelf en de buren met ons aanbod aan strooizout en sneeuwschuivers! Strooizout en sneeuwscheppen zijn goedkope en snelle manieren om gladheid te voorkomen en zijn te koop bij ons tuincentrum!

Zorg dat u de sneeuw en kou voor bent en doe alvast uw winter inkopen bij GroenRijk Den Bosch! In de winter wordt ook vaak meer tijd binnenshuis besteedt aan bijvoorbeeld mooie kamerplanten, bloempotten en andere woonaccessoires zoals kaarsen en kussens

Dus woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Waalwijk of Vught kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...
Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...