Winterartikelen Den Bosch

Winterartikelen Den Bosch

Sommige mensen moeten er niet aan denken, terwijl anderen niet kunnen wachten… De winter komt er weer aan! En als de winter eraan komt, betekent dat ook dat er kans is op sneeuw. Uit ervaring is gebleken dat de benodigdheden om de winter door te komen snel uitverkocht zijn als de winter er eenmaal is. Maar wat zijn precies de belangrijkste winterartikelen om in huis te hebben voor de winter begint? Wij hebben een klein lijstje voor u opgesteld. 

  • Terrasverwarmer
  • Vuurkorf
  • Strooizout
  • Sneeuwschuivers

Terrasverwarmer kopen - winterartikel Den Bosch

Een terrasverwarmer is niet te missen in de winter. Of u nou een terraskachel zoekt op gas, of een elektrische heater; wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Koop nu onze terrasverwarming en blijf warm deze winter!

Vuurkorf kopen - winterartikel Den Bosch

Vuurkorven zijn ook een goede optie om warm te blijven in de winter. U kunt bij ons terecht voor het kopen van terraskachels in verschillende vormen en maten. U hoeft alleen nog maar het vuurtje aan te steken en de warmte komt u tegemoet.

Een sneeuwvrije omgeving - winterartikel Den Bosch

Warm blijven is niet de enige zorg deze winter. Ook sneeuw kan een probleem worden rondom uw huis. Zorg voor een goed looppad voor uzelf en de buren met ons aanbod aan strooizout en sneeuwschuivers! Strooizout en sneeuwscheppen zijn goedkope en snelle manieren om gladheid te voorkomen en zijn te koop bij ons tuincentrum!

Zorg dat u de sneeuw en kou voor bent en doe alvast uw winter inkopen bij GroenRijk Den Bosch! In de winter wordt ook vaak meer tijd binnenshuis besteedt aan bijvoorbeeld mooie kamerplanten, bloempotten en andere woonaccessoires zoals kaarsen en kussens

Dus woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Waalwijk of Vught kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...
Winterheide: Erica darleyensis

Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

 

Erica: meisje, pla...

Lees meer...