Winterartikelen Den Bosch

Winterartikelen Den Bosch

Sommige mensen moeten er niet aan denken, terwijl anderen niet kunnen wachten… De winter komt er weer aan! En als de winter eraan komt, betekent dat ook dat er kans is op sneeuw. Uit ervaring is gebleken dat de benodigdheden om de winter door te komen snel uitverkocht zijn als de winter er eenmaal is. Maar wat zijn precies de belangrijkste winterartikelen om in huis te hebben voor de winter begint? Wij hebben een klein lijstje voor u opgesteld. 

  • Terrasverwarmer
  • Vuurkorf
  • Strooizout
  • Sneeuwschuivers

Terrasverwarmer kopen - winterartikel Den Bosch

Een terrasverwarmer is niet te missen in de winter. Of u nou een terraskachel zoekt op gas, of een elektrische heater; wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Koop nu onze terrasverwarming en blijf warm deze winter!

Vuurkorf kopen - winterartikel Den Bosch

Vuurkorven zijn ook een goede optie om warm te blijven in de winter. U kunt bij ons terecht voor het kopen van terraskachels in verschillende vormen en maten. U hoeft alleen nog maar het vuurtje aan te steken en de warmte komt u tegemoet.

Een sneeuwvrije omgeving - winterartikel Den Bosch

Warm blijven is niet de enige zorg deze winter. Ook sneeuw kan een probleem worden rondom uw huis. Zorg voor een goed looppad voor uzelf en de buren met ons aanbod aan strooizout en sneeuwschuivers! Strooizout en sneeuwscheppen zijn goedkope en snelle manieren om gladheid te voorkomen en zijn te koop bij ons tuincentrum!

Zorg dat u de sneeuw en kou voor bent en doe alvast uw winter inkopen bij GroenRijk Den Bosch! In de winter wordt ook vaak meer tijd binnenshuis besteedt aan bijvoorbeeld mooie kamerplanten, bloempotten en andere woonaccessoires zoals kaarsen en kussens

Dus woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Waalwijk of Vught kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...