Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Tsja, die lockdown is iets waar we het nog lang en veel over zullen hebben. Laten we het echter positief inzien: we hebben momenteel misschien wel meer tijd om het huis of de tuin aan te pakken. Met de mogelijkheden die GroenRijk Den Bosch biedt, hoeft u namelijk niet met lege handen thuis te zitten. U kunt namelijk op meerdere manieren allerlei producten bij ons kopen - super eenvoudig en helemaal veilig! We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet hoe u toch de gewenste huis- en tuinartikelen kunt bemachtigen.

1. Onze webshop TopTuincentrum

Bent u al bekend met onze webshop? Gemak dient de mens en dus hebben wij een online shop waar u allerhande huis- en tuinartikelen kunt vinden. Het maakt niet uit of u de gehele tuin aan wilt pakken of slechts op zoek bent naar nieuwe potterie. Misschien wilt u wel een nieuwe veranda! Wij hebben een groot aanbod aan artikelen waar u sowieso blij van gaat worden: van gereedschap tot tuinmeubelen en van sfeerartikelen tot dierenproducten. Onze producten worden vaak al binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd via pakketpost. Zo kunt u snel aan de slag! Wat wilt u nog meer?
 

Bezoek onze webshop


 

2. Vul het bestelformulier in

Bent u op zoek naar een specifiek product en woont u in de omgeving van Den Bosch? U kunt eenvoudig en op afstand het gewenste item bij ons bestellen. Zo blijven we allemaal veilig en houden we corona samen onder controle. Hoe het werkt? Op deze pagina kunt u eenvoudig het bestelformulier invullen. Geef zo precies mogelijk aan welk product u wilt ontvangen en hoeveel stuks u nodig heeft. Wij nemen voor de levering contact met u op over de producten, prijzen en aflevertijd. Zo bent u verzekerd van een soepele levering.
 

Vul het bestelformulier in
3. Telefonisch

GroenRijk Den Bosch is ook telefonisch bereikbaar voor vragen en bestellingen. Geef duidelijk aan welke producten u graag zou willen bestelen en we maken dit zo snel mogelijk voor u in orde, uiteraard nadat we alles goed hebben afgestemd. Bel ons op 073-6147461. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

Wij maken het u makkelijk!

Moeite met beslissen wat u precies in huis wilt halen? Daar hebben we iets op gevonden! Op onze Instagram en Facebook posten we regelmatig foto's en filmpjes van onze winkel. Ziet u iets leuks voorbijkomen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat het bij product bij u terecht komt. Ook bieden wij een FaceTime service aan. Onze medewerkers laten u middels een videobelletje zien wat we allemaal voor mooie producten hebben staan. Handig toch!? Plan nu een FaceTime afspraak met ons op het nummer 06-55552073.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...
Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...