Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Tsja, die lockdown is iets waar we het nog lang en veel over zullen hebben. Laten we het echter positief inzien: we hebben momenteel misschien wel meer tijd om het huis of de tuin aan te pakken. Met de mogelijkheden die GroenRijk Den Bosch biedt, hoeft u namelijk niet met lege handen thuis te zitten. U kunt namelijk op meerdere manieren allerlei producten bij ons kopen - super eenvoudig en helemaal veilig! We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet hoe u toch de gewenste huis- en tuinartikelen kunt bemachtigen.

1. Onze webshop TopTuincentrum

Bent u al bekend met onze webshop? Gemak dient de mens en dus hebben wij een online shop waar u allerhande huis- en tuinartikelen kunt vinden. Het maakt niet uit of u de gehele tuin aan wilt pakken of slechts op zoek bent naar nieuwe potterie. Misschien wilt u wel een nieuwe veranda! Wij hebben een groot aanbod aan artikelen waar u sowieso blij van gaat worden: van gereedschap tot tuinmeubelen en van sfeerartikelen tot dierenproducten. Onze producten worden vaak al binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd via pakketpost. Zo kunt u snel aan de slag! Wat wilt u nog meer?
 

Bezoek onze webshop


 

2. Vul het bestelformulier in

Bent u op zoek naar een specifiek product en woont u in de omgeving van Den Bosch? U kunt eenvoudig en op afstand het gewenste item bij ons bestellen. Zo blijven we allemaal veilig en houden we corona samen onder controle. Hoe het werkt? Op deze pagina kunt u eenvoudig het bestelformulier invullen. Geef zo precies mogelijk aan welk product u wilt ontvangen en hoeveel stuks u nodig heeft. Wij nemen voor de levering contact met u op over de producten, prijzen en aflevertijd. Zo bent u verzekerd van een soepele levering.
 

Vul het bestelformulier in




3. Telefonisch

GroenRijk Den Bosch is ook telefonisch bereikbaar voor vragen en bestellingen. Geef duidelijk aan welke producten u graag zou willen bestelen en we maken dit zo snel mogelijk voor u in orde, uiteraard nadat we alles goed hebben afgestemd. Bel ons op 073-6147461. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

Wij maken het u makkelijk!

Moeite met beslissen wat u precies in huis wilt halen? Daar hebben we iets op gevonden! Op onze Instagram en Facebook posten we regelmatig foto's en filmpjes van onze winkel. Ziet u iets leuks voorbijkomen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat het bij product bij u terecht komt. Ook bieden wij een FaceTime service aan. Onze medewerkers laten u middels een videobelletje zien wat we allemaal voor mooie producten hebben staan. Handig toch!? Plan nu een FaceTime afspraak met ons op het nummer 06-55552073.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
tuintips
Een smaakvol buiten: zomerrecepten met groenten uit eigen tuin

De zomer is in volle gang en je tuin barst van het leven – en je moestuin van de groenten! Er is niets zo bevredigend als koken met zelfgekweekte groenten. In dit blogartikel geven we je inspiratie voor drie verrukkelijke zomergerechten die je kunt maken met de oogst uit je eigen tuin.

Lees meer...
tuintips
Op reis in eigen tuin: inspiratie en ideeën voor een Italiaanse sfeer

Italië, het land van zonovergoten landschappen, heerlijke gerechten en een ontspannen levensstijl... Jij wil deze betoverende sfeer toch ook naar je eigen tuin halen? Met een paar slimme keuzes en inspirerende ideeën transformeer je jouw buitenruimte tot een oase van mediterrane charme.

Lees meer...