Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Tsja, die lockdown is iets waar we het nog lang en veel over zullen hebben. Laten we het echter positief inzien: we hebben momenteel misschien wel meer tijd om het huis of de tuin aan te pakken. Met de mogelijkheden die GroenRijk Den Bosch biedt, hoeft u namelijk niet met lege handen thuis te zitten. U kunt namelijk op meerdere manieren allerlei producten bij ons kopen - super eenvoudig en helemaal veilig! We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet hoe u toch de gewenste huis- en tuinartikelen kunt bemachtigen.

1. Onze webshop TopTuincentrum

Bent u al bekend met onze webshop? Gemak dient de mens en dus hebben wij een online shop waar u allerhande huis- en tuinartikelen kunt vinden. Het maakt niet uit of u de gehele tuin aan wilt pakken of slechts op zoek bent naar nieuwe potterie. Misschien wilt u wel een nieuwe veranda! Wij hebben een groot aanbod aan artikelen waar u sowieso blij van gaat worden: van gereedschap tot tuinmeubelen en van sfeerartikelen tot dierenproducten. Onze producten worden vaak al binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd via pakketpost. Zo kunt u snel aan de slag! Wat wilt u nog meer?
 

Bezoek onze webshop


 

2. Vul het bestelformulier in

Bent u op zoek naar een specifiek product en woont u in de omgeving van Den Bosch? U kunt eenvoudig en op afstand het gewenste item bij ons bestellen. Zo blijven we allemaal veilig en houden we corona samen onder controle. Hoe het werkt? Op deze pagina kunt u eenvoudig het bestelformulier invullen. Geef zo precies mogelijk aan welk product u wilt ontvangen en hoeveel stuks u nodig heeft. Wij nemen voor de levering contact met u op over de producten, prijzen en aflevertijd. Zo bent u verzekerd van een soepele levering.
 

Vul het bestelformulier in
3. Telefonisch

GroenRijk Den Bosch is ook telefonisch bereikbaar voor vragen en bestellingen. Geef duidelijk aan welke producten u graag zou willen bestelen en we maken dit zo snel mogelijk voor u in orde, uiteraard nadat we alles goed hebben afgestemd. Bel ons op 073-6147461. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

Wij maken het u makkelijk!

Moeite met beslissen wat u precies in huis wilt halen? Daar hebben we iets op gevonden! Op onze Instagram en Facebook posten we regelmatig foto's en filmpjes van onze winkel. Ziet u iets leuks voorbijkomen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat het bij product bij u terecht komt. Ook bieden wij een FaceTime service aan. Onze medewerkers laten u middels een videobelletje zien wat we allemaal voor mooie producten hebben staan. Handig toch!? Plan nu een FaceTime afspraak met ons op het nummer 06-55552073.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...
Viola cornuta ‘Cool Wave’ blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta 'Cool Wave' is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij i...

Lees meer...