Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Online bestellen bij GroenRijk Den Bosch

Tsja, die lockdown is iets waar we het nog lang en veel over zullen hebben. Laten we het echter positief inzien: we hebben momenteel misschien wel meer tijd om het huis of de tuin aan te pakken. Met de mogelijkheden die GroenRijk Den Bosch biedt, hoeft u namelijk niet met lege handen thuis te zitten. U kunt namelijk op meerdere manieren allerlei producten bij ons kopen - super eenvoudig en helemaal veilig! We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet hoe u toch de gewenste huis- en tuinartikelen kunt bemachtigen.

1. Onze webshop TopTuincentrum

Bent u al bekend met onze webshop? Gemak dient de mens en dus hebben wij een online shop waar u allerhande huis- en tuinartikelen kunt vinden. Het maakt niet uit of u de gehele tuin aan wilt pakken of slechts op zoek bent naar nieuwe potterie. Misschien wilt u wel een nieuwe veranda! Wij hebben een groot aanbod aan artikelen waar u sowieso blij van gaat worden: van gereedschap tot tuinmeubelen en van sfeerartikelen tot dierenproducten. Onze producten worden vaak al binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd via pakketpost. Zo kunt u snel aan de slag! Wat wilt u nog meer?
 

Bezoek onze webshop


 

2. Vul het bestelformulier in

Bent u op zoek naar een specifiek product en woont u in de omgeving van Den Bosch? U kunt eenvoudig en op afstand het gewenste item bij ons bestellen. Zo blijven we allemaal veilig en houden we corona samen onder controle. Hoe het werkt? Op deze pagina kunt u eenvoudig het bestelformulier invullen. Geef zo precies mogelijk aan welk product u wilt ontvangen en hoeveel stuks u nodig heeft. Wij nemen voor de levering contact met u op over de producten, prijzen en aflevertijd. Zo bent u verzekerd van een soepele levering.
 

Vul het bestelformulier in




3. Telefonisch

GroenRijk Den Bosch is ook telefonisch bereikbaar voor vragen en bestellingen. Geef duidelijk aan welke producten u graag zou willen bestelen en we maken dit zo snel mogelijk voor u in orde, uiteraard nadat we alles goed hebben afgestemd. Bel ons op 073-6147461. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

Wij maken het u makkelijk!

Moeite met beslissen wat u precies in huis wilt halen? Daar hebben we iets op gevonden! Op onze Instagram en Facebook posten we regelmatig foto's en filmpjes van onze winkel. Ziet u iets leuks voorbijkomen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat het bij product bij u terecht komt. Ook bieden wij een FaceTime service aan. Onze medewerkers laten u middels een videobelletje zien wat we allemaal voor mooie producten hebben staan. Handig toch!? Plan nu een FaceTime afspraak met ons op het nummer 06-55552073.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...