Stem op onze folder (en maak kans)



Kijk je reikhalzend uit naar de stapel folders die wekelijks op je mat valt? Lees je online regelmatig de folders zodat je weet welke producten er komende week in de aanbieding komen? En pik je de folder van GroenRijk er altijd even tussenuit? Dan horen we graag jouw mening! Je maakt daarmee kans op mooie prijzen!


Stemmen kan via deze link:
Bestefolderawards.nl/groenrijk


Doe je mee aan deze verkiezing? Dan maak je kans op de onderstaande prijzen:

  • Een Apple iPad (2020) 10.2 inch 32 GB Wifi Space Gray t.w.v. € 389,-
  • Eén van de vijf boekenbonnen t.w.v. €20,- p.st.
  • Eén van de 10 Staatsloten met XL t.w.v. € 17,50

Daarnaast maak je kans op de extra hoofdprijs, 100 staatsloten met XL ter waarde van € 1.750,- als je aan het eind van de vragenlijst meedoet op een speciale actiepagina. Daarmee maak je kans op de hoofdprijs van € 1.000.000,- en meer dan een miljoen andere geldprijzen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
tuintips
Een smaakvol buiten: zomerrecepten met groenten uit eigen tuin

De zomer is in volle gang en je tuin barst van het leven – en je moestuin van de groenten! Er is niets zo bevredigend als koken met zelfgekweekte groenten. In dit blogartikel geven we je inspiratie voor drie verrukkelijke zomergerechten die je kunt maken met de oogst uit je eigen tuin.

Lees meer...
tuintips
Op reis in eigen tuin: inspiratie en ideeën voor een Italiaanse sfeer

Italië, het land van zonovergoten landschappen, heerlijke gerechten en een ontspannen levensstijl... Jij wil deze betoverende sfeer toch ook naar je eigen tuin halen? Met een paar slimme keuzes en inspirerende ideeën transformeer je jouw buitenruimte tot een oase van mediterrane charme.

Lees meer...