Onze favoriete kunstkerstbomen: een top 3!

Onze favoriete kunstkerstbomen: een top 3!

Op zaterdag 16 oktober opent onze langverwachte kerstshow! Wij kunnen niet wachten en ho ho hopelijk staat u ook te springen om een bezoekje aan onze spectaculaire kerstafdeling te brengen. We hopen dat u uw huis weer omtovert tot een prachtig kerstparadijs met allerhande kerstversiering, kerstverlichting én een schitterende kerstboom. Als u er dit jaar extra vroeg bij wilt zijn, kunt u nu al met de kunstkerstboom aan de bak. Vanwege ons grote aanbod is de kans aanwezig dat u door de kerstbomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we hier onze top 3 kekke kunstkerstbomen uitlichten!

Voordelen van een kunstkerstboom

Ook dit jaar heeft het team van GroenRijk Den Bosch er weer alles aan gedaan om een sfeervolle show neer te zetten, vol met schitterende kerstartikelen – zowel letterlijk als figuurlijk. Ook in 2021 hebben we een groot aantal kunstkerstbomen dat op u staat te wachten. Wist u dat er een stel fijne voordelen kleven aan het hebben van een kunstkerstboom?

  • Met een kunstkerstboom begint de kerst al zo vroeg als u wilt;
  • U bergt ‘m makkelijk op en haalt ‘m eenvoudig tevoorschijn. Even in model brengen en u bent klaar voor de kerst;
  • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen standaard brandvertragend behandeld;
  • Kunstkerstbomen zijn anno 2021 niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden;
  • U heeft geen last naalduitval;
  • Ook met kinderen, huisdieren of familieleden met allergieën is een kunstkerstboom ideaal.

Bezoek ons


 

Welke kunstkerstboom past bij mij?

Hebben we u overgehaald om eens een kijkje op onze bomenafdeling te komen kijken? Top! Maar we willen het u uiteraard zo makkelijk mogelijk maken. Daarom is het goed om een aantal vragen in uw achterhoofd te houden:

  • Welk formaat boom past bij uw woning?
  • Gaat u voor donkergroen, lichtgroen of mag er een blauwe gloed in de boom zitten? Misschien wilt u wel een geheel andere kleur!
  • Wilt u een boom met een sneeuweffect?
  • Wordt u blij van een boom waar de verlichting al in verwerkt is?

Als u ongeveer weet wat voor boom u in huis wilt halen, is het straks veel makkelijker om de boom van uw droom te vinden. Uiteraard helpen onze medewerkers u graag bij vragen. Om u nog een beetje extra te inspireren willen we graag onze top 3 kunstkerstbomen met u delen. U shopt ze eenvoudig in onze webshop!

1. FRASIER KERSTBOOM GROEN - H185 X D124CM

Koop ‘m online!
De Frasier kunstkerstboom van Black Box is ontzettend natuurgetrouw. In 2017 werd de boom zelfs uitgeroepen tot winnaar van nationale kunstkerstbomen test. De takken van de boom zijn identiek aan de takken van natuurlijke kerstbomen. Dit komt onder andere omdat er veel verschillende kleuren groen en zelfs bruin zijn gebruikt. De stevige takken zijn gemaakt van PE van de hoogste kwaliteit. De boom is in meerdere formaten te verkrijgen.

2. FOREST FROSTED KERSTBOOM NEWGROWTH BLUE - H215 X D140CM

Koop ‘m online!
Ga dit jaar voor de spectaculaire boom van Triumph Tree. De boom heeft een subtiel sneeuweffect. Dit komt omdat de uiteinden van de takken een wit puntje hebben. De boom is geïnspireerd om de blauwspar, vandaar dat deze ‘blue’ in de naam draagt. De subtiele blauwe tint zorgt voor het meest natuurlijke effect. Wist u dat Triumph Tree een status als marktleider heeft in de sector kunstkerstbomen? Deze kunstkerstboom is zeer populair in zijn categorie.

3. CHARLTON KERSTBOOM LED GROEN - H185 X D115CM

Koop ‘m online!
Ook zo’n prachtige kersttopper: de Charlton kunstkerstboom met LED verlichting! Niemand is dol op het gestoei met de kerstverlichting. Bij deze boom is dat probleem ook verleden tijd. De lampjes zitten al in de boom verwerkt! Daarnaast zijn de takken van hoge kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Kom langs bij GroenRijk Den Bosch om deze, maar ook andere kunstkerstbomen in het echt te bekijken.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...