Onze favoriete kunstkerstbomen: een top 3!

Onze favoriete kunstkerstbomen: een top 3!

Op zaterdag 16 oktober opent onze langverwachte kerstshow! Wij kunnen niet wachten en ho ho hopelijk staat u ook te springen om een bezoekje aan onze spectaculaire kerstafdeling te brengen. We hopen dat u uw huis weer omtovert tot een prachtig kerstparadijs met allerhande kerstversiering, kerstverlichting én een schitterende kerstboom. Als u er dit jaar extra vroeg bij wilt zijn, kunt u nu al met de kunstkerstboom aan de bak. Vanwege ons grote aanbod is de kans aanwezig dat u door de kerstbomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we hier onze top 3 kekke kunstkerstbomen uitlichten!

Voordelen van een kunstkerstboom

Ook dit jaar heeft het team van GroenRijk Den Bosch er weer alles aan gedaan om een sfeervolle show neer te zetten, vol met schitterende kerstartikelen – zowel letterlijk als figuurlijk. Ook in 2021 hebben we een groot aantal kunstkerstbomen dat op u staat te wachten. Wist u dat er een stel fijne voordelen kleven aan het hebben van een kunstkerstboom?

  • Met een kunstkerstboom begint de kerst al zo vroeg als u wilt;
  • U bergt ‘m makkelijk op en haalt ‘m eenvoudig tevoorschijn. Even in model brengen en u bent klaar voor de kerst;
  • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen standaard brandvertragend behandeld;
  • Kunstkerstbomen zijn anno 2021 niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden;
  • U heeft geen last naalduitval;
  • Ook met kinderen, huisdieren of familieleden met allergieën is een kunstkerstboom ideaal.

Bezoek ons


 

Welke kunstkerstboom past bij mij?

Hebben we u overgehaald om eens een kijkje op onze bomenafdeling te komen kijken? Top! Maar we willen het u uiteraard zo makkelijk mogelijk maken. Daarom is het goed om een aantal vragen in uw achterhoofd te houden:

  • Welk formaat boom past bij uw woning?
  • Gaat u voor donkergroen, lichtgroen of mag er een blauwe gloed in de boom zitten? Misschien wilt u wel een geheel andere kleur!
  • Wilt u een boom met een sneeuweffect?
  • Wordt u blij van een boom waar de verlichting al in verwerkt is?

Als u ongeveer weet wat voor boom u in huis wilt halen, is het straks veel makkelijker om de boom van uw droom te vinden. Uiteraard helpen onze medewerkers u graag bij vragen. Om u nog een beetje extra te inspireren willen we graag onze top 3 kunstkerstbomen met u delen. U shopt ze eenvoudig in onze webshop!

1. FRASIER KERSTBOOM GROEN - H185 X D124CM

Koop ‘m online!
De Frasier kunstkerstboom van Black Box is ontzettend natuurgetrouw. In 2017 werd de boom zelfs uitgeroepen tot winnaar van nationale kunstkerstbomen test. De takken van de boom zijn identiek aan de takken van natuurlijke kerstbomen. Dit komt onder andere omdat er veel verschillende kleuren groen en zelfs bruin zijn gebruikt. De stevige takken zijn gemaakt van PE van de hoogste kwaliteit. De boom is in meerdere formaten te verkrijgen.

2. FOREST FROSTED KERSTBOOM NEWGROWTH BLUE - H215 X D140CM

Koop ‘m online!
Ga dit jaar voor de spectaculaire boom van Triumph Tree. De boom heeft een subtiel sneeuweffect. Dit komt omdat de uiteinden van de takken een wit puntje hebben. De boom is geïnspireerd om de blauwspar, vandaar dat deze ‘blue’ in de naam draagt. De subtiele blauwe tint zorgt voor het meest natuurlijke effect. Wist u dat Triumph Tree een status als marktleider heeft in de sector kunstkerstbomen? Deze kunstkerstboom is zeer populair in zijn categorie.

3. CHARLTON KERSTBOOM LED GROEN - H185 X D115CM

Koop ‘m online!
Ook zo’n prachtige kersttopper: de Charlton kunstkerstboom met LED verlichting! Niemand is dol op het gestoei met de kerstverlichting. Bij deze boom is dat probleem ook verleden tijd. De lampjes zitten al in de boom verwerkt! Daarnaast zijn de takken van hoge kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Kom langs bij GroenRijk Den Bosch om deze, maar ook andere kunstkerstbomen in het echt te bekijken.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zonder sneeuwklokjes geen lente

Iedere tuin verdient sneeuwklokjes (Galanthus) om in lentestemming te komen. Met haar smalle bladeren en witte bloemen versiert dit bolgewas je tuin óf een gezellige pot in januari en februari, en soms zelfs eerder! 

 

Klokjes luiden het voorjaar in

Sneeuwklokjes zijn echte vroegbloeiers. Als de witte, knikkende klokjes op frisgroene steeltjes in je tuin verschijnen, en soms dapper boven de laatste sneeuw uitsteken...

Lees meer...
Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...