Jaarrond genieten met een veranda

Jaarrond genieten met een veranda

Wist u dat u in ons tuincentrum ook de showroom van Top-Veranda’s.nl kunt vinden? Dit bedrijf is groots in overkappingen, tuinkamers en veranda’s, en maakt al een behoorlijk aantal jaar deel uit van GroenRijk Den Bosch. Omdat u bij ons alles op het gebied van huis en tuin kunt vinden, mocht zo’n veranda showroom absoluut niet ontbreken. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de aanschaf van een veranda, dus plan snel een afspraak om meer te weten te komen. In dit artikel vertellen we je vast waarom dít het moment is om een veranda aan te schaffen.

Top-Veranda's.nl


 

Haal het beste uit uw huis en tuin

Door de kou, wind en nare buien lijkt het voorjaar al heel lang geleden te zijn afgelopen. Met de start van het najaar wordt voor velen ook het binnenseizoen ingeluid. Maar wat als u jaarrond optimaal van zowel binnen als buiten kon genieten? Met een tuinoverkapping, veranda of tuinkamer wordt die droom werkelijkheid! Een veranda verbindt de tuin namelijk naadloos met het huis - en andersom. Dat betekent dat u elk seizoen het beste uit huis en tuin haalt. Zeker met de hulp van verlichting en verwarming is een overkapping zeer praktisch in te richten. U wordt toch ook blij van het idee van een winters barbecuefeestje? Met een overkapping in de tuin wordt dat 100% genieten, hoe warm of koud het ook is!

  • 10 jaar garantie
  • Persoonlijke service
  • Deskundig montage-team
  • Onderhoudsarme veranda’s

Volledige ontzorging

Wanneer u door ons vakkundig montageteam een veranda laat plaatsen, bent u verzekerd van een tuin waar u altijd heerlijk van de buitenlucht kunt genieten, ook wanneer de zon niet schijnt. Wist u dat de montage lang niet zo ingrijpend is als een standaard uitbouw? U hoeft absoluut niet diep in te buidel te tasten wanneer u een veranda gaat kopen. Zo staat de Expert polycarbonaat veranda van Top-Veranda’s.nl al in de tuin vanaf €1859,-. Het is echter aan u wat uw wensen zijn en voor welke toevoegingen u kiest. We hebben het graag met u over de mogelijkheden.

Meer over veranda's



Een veranda aanschaffen: hoe gaat het proces?

Wanneer u snel een afspraak plant, kan het zijn dat u komend voorjaar al heerlijk van uw overkapping kunt genieten. En wist u dat u met de aankoop van een veranda ook de waarde van uw huis verhoogt? Dat klinkt u vast als muziek in de oren. We hebben tal van overkappingen en veranda’s met elk hun eigen voordelen. Wilt u bijvoorbeeld schuifdeuren, een glazen dak en een mooie antracietkleurige afwerking? Het kan! Ook voor de juiste accessoires zit u bij ons goed. Wij kunnen u inspireren, informeren en adviseren en u vervolgens een globale richtprijs geven. De volgende stap is dat wij de situatie bij u thuis komen bekijken en meten. Er wordt dan een offerte opgesteld en na akkoord zal ons professionele montageteam de klus bij u klaren. Wij zorgen dat de veranda of overkapping perfect wordt gemonteerd en u daarbij volledig bij te ontzorgen.

Alle reden voor het kopen van een overkapping

Neem snel een kijkje op de site van onze partner en ontdek van welke veranda uw hart sneller gaat kloppen. Plan vervolgens een afspraak om met één van onze adviseurs een kop koffie te komen drinken en de wensen te bespreken. We hopen snel van u te horen en u in onze showroom te ontvangen.

veranda kopen den bosch

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...