Alles voor een paasproof huis

Alles voor een paasproof huis

Die gezellige paasdagen komen er weer aan! Pasen is het moment om met het gezin uitgebreid te ontbijten, eieren te zoeken en misschien wel even de tuin in te gaan. Kortom: Pasen staat voor vrolijkheid en ontspanning. Maak er dit jaar een feestje van door een aantal paasartikelen te shoppen. Bij GroenRijk Den Bosch vindt u allerlei items die u helpen uw huis en tuin in een paasproof jasje te steken... Zien we u op tweede paasdag? We zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur*. Vrolijk Pasen!

*Let op: eerste paasdag zijn we gesloten.

Leuk voor op de paastafel

In ons tuincentrum vindt u allerlei decoratieve artikelen die op en top paasgezelligheid uitstralen. Kom bijvoorbeeld langs voor verscheidene paastakken. Uiteraard hebben we ook hangers in de vorm van ei of haasje die u weer in die takken kunt hangen. En wat dacht u van gezellige woonaccessoires in paasachtige pastelkleuren? Items in roze, geel, groen en blauw toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. We hebben items die speciaal gericht zijn op Pasen, maar ook accessoires die ver na de paasdagen nog altijd even leuk zijn. Met pastelkleuren kunt u immers dit voorjaar niet de mist in gaan. Al deze items zijn ook perfect om de eettafel mee op te leuken. Hartstikke sfeervol tijdens de paasbrunch!

Tip! We verkopen ook diverse kunstbloemen en bloemstukken en die het prachtige middelpunt van jouw paastafel kunnen worden. Wilt u zelf zo'n bloemstuk maken? Kom dan langs op onze workshop!

Paasworkshop 29 en 31 maart 2023


 

Voorjaarsbloeiers in vrolijke pasteltinten

Ook hebben we heel wat beplanting in vrolijke kleuren. U vindt op onze buitenafdeling allerlei soorten perkgoed, bodembedekkers en vaste planten waarmee u uw buitenplek in een handomdraai opfleurt. Verrijk uw voortuin met wat gele voorjaarsbloeiers in een bijpassende pot of laat de bloesem van uw fruitboom de achtertuin sieren... Een aantal van onze perk-paasfavorieten?

  • violen
  • vergeet-mij-nietjes
  • primula’s
  • madeliefjes

Onze medewerkers adviseren u graag! Ook hebben we nog genoeg bloembollen op pot. Het blauwe druifje en de narcis zijn buitengewoon gezellige plantjes die ook binnenshuis enorme eyecatchers zijn. Zet ze op de salontafel, in de kast of verspreid over de gedekte eettafel. Gezelligheid gegarandeerd.

Webshop
 

Kom op tweede paasdag lunchen in Den Bosch

Wilt u gezellig met het gezin de hort op? Kom tweede paasdag gezellig lunchen in het tuincafé van GroenRijk Den Bosch. We serveren naast de 'gewone' koffie ook speciale koffies en hebben een ruime keuze aan theesmaken. U kunt naast een heerlijke lunch, soep, diverse belegde broodjes en salades ook terecht voor een ontbijt met onder andere verschillende broodjes, yoghurt en smoothies. Elke maand voegen we een nieuwe lunchaanbieding toe aan ons assortiment. Zo kunt u tijdens het shoppen even een heerlijke pauze nemen en maakt u er zo dus een gezellig dagje uit van. Kom snel genieten van de lekkernijen en de familiaire sfeer. 

Contact en openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...