Alles voor een paasproof huis

Alles voor een paasproof huis

Die gezellige paasdagen komen er weer aan! Pasen is het moment om met het gezin uitgebreid te ontbijten, eieren te zoeken en misschien wel even de tuin in te gaan. Kortom: Pasen staat voor vrolijkheid en ontspanning. Maak er dit jaar een feestje van door een aantal paasartikelen te shoppen. Bij GroenRijk Den Bosch vindt u allerlei items die u helpen uw huis en tuin in een paasproof jasje te steken... Zien we u op tweede paasdag? We zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur*. Vrolijk Pasen!

*Let op: eerste paasdag zijn we gesloten.

Leuk voor op de paastafel

In ons tuincentrum vindt u allerlei decoratieve artikelen die op en top paasgezelligheid uitstralen. Kom bijvoorbeeld langs voor verscheidene paastakken. Uiteraard hebben we ook hangers in de vorm van ei of haasje die u weer in die takken kunt hangen. En wat dacht u van gezellige woonaccessoires in paasachtige pastelkleuren? Items in roze, geel, groen en blauw toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. We hebben items die speciaal gericht zijn op Pasen, maar ook accessoires die ver na de paasdagen nog altijd even leuk zijn. Met pastelkleuren kunt u immers dit voorjaar niet de mist in gaan. Al deze items zijn ook perfect om de eettafel mee op te leuken. Hartstikke sfeervol tijdens de paasbrunch!

Tip! We verkopen ook diverse kunstbloemen en bloemstukken en die het prachtige middelpunt van jouw paastafel kunnen worden. Wilt u zelf zo'n bloemstuk maken? Kom dan langs op onze workshop!

Paasworkshop 29 en 31 maart 2023


 

Voorjaarsbloeiers in vrolijke pasteltinten

Ook hebben we heel wat beplanting in vrolijke kleuren. U vindt op onze buitenafdeling allerlei soorten perkgoed, bodembedekkers en vaste planten waarmee u uw buitenplek in een handomdraai opfleurt. Verrijk uw voortuin met wat gele voorjaarsbloeiers in een bijpassende pot of laat de bloesem van uw fruitboom de achtertuin sieren... Een aantal van onze perk-paasfavorieten?

  • violen
  • vergeet-mij-nietjes
  • primula’s
  • madeliefjes

Onze medewerkers adviseren u graag! Ook hebben we nog genoeg bloembollen op pot. Het blauwe druifje en de narcis zijn buitengewoon gezellige plantjes die ook binnenshuis enorme eyecatchers zijn. Zet ze op de salontafel, in de kast of verspreid over de gedekte eettafel. Gezelligheid gegarandeerd.

Webshop
 

Kom op tweede paasdag lunchen in Den Bosch

Wilt u gezellig met het gezin de hort op? Kom tweede paasdag gezellig lunchen in het tuincafé van GroenRijk Den Bosch. We serveren naast de 'gewone' koffie ook speciale koffies en hebben een ruime keuze aan theesmaken. U kunt naast een heerlijke lunch, soep, diverse belegde broodjes en salades ook terecht voor een ontbijt met onder andere verschillende broodjes, yoghurt en smoothies. Elke maand voegen we een nieuwe lunchaanbieding toe aan ons assortiment. Zo kunt u tijdens het shoppen even een heerlijke pauze nemen en maakt u er zo dus een gezellig dagje uit van. Kom snel genieten van de lekkernijen en de familiaire sfeer. 

Contact en openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...
Winterheide: Erica darleyensis

Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

 

Erica: meisje, pla...

Lees meer...