Zomersale

Zomersale bij GroenRijk Den Bosch!

Onze zomersale is van start gegaan. U kunt vanaf dit weekend bij ons terecht voor héél veel leuke artikelen om uw terras, balkon of tuin zomerklaar te maken. Onze hele winkel staat boordevol met supervoordelige acties. De zomersale geld de hele maand juli, wees er wel snel bij want op = op.

Assortiment Zomersale:

Tijdens onze zomersale vindt u een geselecteerd assortiment met onder andere:

  • Tuinmeubelen; loungesets, tuintafels, ligbedden, tuinstoelen, tuinbanken
  • Barbecues; van Weber en The Bastard
  • Stokparasols
  • Zweefparasols
  • Bloempotten
  • Waterornamenten
  • En nog veel meer!

Normaal gesproken vind je deze koopjes op onze jaarlijkse parkingsale, maar nu alvast in onze winkel! Alle artikelen mogen daarom voor een knallende aanbieding weg.

Verschillende merken zoals; Weber, The Bastard, Lesli Living, Madison en Mega. 

Veel voor weinig!

    

Wanneer komt u langs?

Wilt u deze zomer dus heerlijk genieten in uw eigen tuin? GroenRijk Den Bosch helpt graag mee om uw terras, tuin of balkon voordelig klaar te maken voor deze zomer. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze gezellige zomersale.

Tot ziens

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zonder sneeuwklokjes geen lente

Iedere tuin verdient sneeuwklokjes (Galanthus) om in lentestemming te komen. Met haar smalle bladeren en witte bloemen versiert dit bolgewas je tuin óf een gezellige pot in januari en februari, en soms zelfs eerder! 

 

Klokjes luiden het voorjaar in

Sneeuwklokjes zijn echte vroegbloeiers. Als de witte, knikkende klokjes op frisgroene steeltjes in je tuin verschijnen, en soms dapper boven de laatste sneeuw uitsteken...

Lees meer...
Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...