Zomersale

Zomersale bij GroenRijk Den Bosch!

Onze zomersale is van start gegaan. U kunt vanaf dit weekend bij ons terecht voor héél veel leuke artikelen om uw terras, balkon of tuin zomerklaar te maken. Onze hele winkel staat boordevol met supervoordelige acties. De zomersale geld de hele maand juli, wees er wel snel bij want op = op.

Assortiment Zomersale:

Tijdens onze zomersale vindt u een geselecteerd assortiment met onder andere:

  • Tuinmeubelen; loungesets, tuintafels, ligbedden, tuinstoelen, tuinbanken
  • Barbecues; van Weber en The Bastard
  • Stokparasols
  • Zweefparasols
  • Bloempotten
  • Waterornamenten
  • En nog veel meer!

Normaal gesproken vind je deze koopjes op onze jaarlijkse parkingsale, maar nu alvast in onze winkel! Alle artikelen mogen daarom voor een knallende aanbieding weg.

Verschillende merken zoals; Weber, The Bastard, Lesli Living, Madison en Mega. 

Veel voor weinig!

    

Wanneer komt u langs?

Wilt u deze zomer dus heerlijk genieten in uw eigen tuin? GroenRijk Den Bosch helpt graag mee om uw terras, tuin of balkon voordelig klaar te maken voor deze zomer. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze gezellige zomersale.

Tot ziens

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...