Zomersale

Zomersale bij GroenRijk Den Bosch!

Onze zomersale is van start gegaan. U kunt vanaf dit weekend bij ons terecht voor héél veel leuke artikelen om uw terras, balkon of tuin zomerklaar te maken. Onze hele winkel staat boordevol met supervoordelige acties. De zomersale geld de hele maand juli, wees er wel snel bij want op = op.

Assortiment Zomersale:

Tijdens onze zomersale vindt u een geselecteerd assortiment met onder andere:

  • Tuinmeubelen; loungesets, tuintafels, ligbedden, tuinstoelen, tuinbanken
  • Barbecues; van Weber en The Bastard
  • Stokparasols
  • Zweefparasols
  • Bloempotten
  • Waterornamenten
  • En nog veel meer!

Normaal gesproken vind je deze koopjes op onze jaarlijkse parkingsale, maar nu alvast in onze winkel! Alle artikelen mogen daarom voor een knallende aanbieding weg.

Verschillende merken zoals; Weber, The Bastard, Lesli Living, Madison en Mega. 

Veel voor weinig!

    

Wanneer komt u langs?

Wilt u deze zomer dus heerlijk genieten in uw eigen tuin? GroenRijk Den Bosch helpt graag mee om uw terras, tuin of balkon voordelig klaar te maken voor deze zomer. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze gezellige zomersale.

Tot ziens

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5x planten voor een tuin met schaduw

Er zijn genoeg tuinplanten die het dikke prima vinden om op een schaduwrijke spot te staan. Sterker nog, ze vinden het heerlijk! Ontdek snel onze top 5 schaduwplanten.

Lees meer...
Makkelijke plant? Neem een bolchrysant!

Bolchrysanten komen oorspronkelijk uit China waar ze symbool staan voor een lang leven. Zelf hebben ze sowieso een lang leven, ze bloeien tot diep in de herfst. Groene vingers heb je niet nodig voor een mooie bolchrysant. Het is een makkelijke en zeer decoratieve plant, die weinig onderhoud vraagt en die je gewoon in de volle zon kunt zetten.

 

Makkelijke plant? Neem een bolchrysant!

Wat je bij bolchrysanten eigenlijk all...

Lees meer...
Veilig fietsen met uw hond: 5 tips

In dit artikel vertellen wij van GroenRijk Den Bosch u waar u zoal op moet letten wanneer u uw trouwe viervoeter mee laat lopen tijdens een fietsrit.

Lees meer...