Zomersale

Zomersale bij GroenRijk Den Bosch!

Onze zomersale is van start gegaan. U kunt vanaf dit weekend bij ons terecht voor héél veel leuke artikelen om uw terras, balkon of tuin zomerklaar te maken. Onze hele winkel staat boordevol met supervoordelige acties. De zomersale geld de hele maand juli, wees er wel snel bij want op = op.

Assortiment Zomersale:

Tijdens onze zomersale vindt u een geselecteerd assortiment met onder andere:

  • Tuinmeubelen; loungesets, tuintafels, ligbedden, tuinstoelen, tuinbanken
  • Barbecues; van Weber en The Bastard
  • Stokparasols
  • Zweefparasols
  • Bloempotten
  • Waterornamenten
  • En nog veel meer!

Normaal gesproken vind je deze koopjes op onze jaarlijkse parkingsale, maar nu alvast in onze winkel! Alle artikelen mogen daarom voor een knallende aanbieding weg.

Verschillende merken zoals; Weber, The Bastard, Lesli Living, Madison en Mega. 

Veel voor weinig!

    

Wanneer komt u langs?

Wilt u deze zomer dus heerlijk genieten in uw eigen tuin? GroenRijk Den Bosch helpt graag mee om uw terras, tuin of balkon voordelig klaar te maken voor deze zomer. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze gezellige zomersale.

Tot ziens

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!

 

Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een eenj...

Lees meer...
Vrolijke violen

Hoe kun je de lente beter aftrappen dan met een bakje violen? Ze zijn kleurig en bloeien uitbundig. Viooltjes zier er fragiel uit, maar ze kunnen juist veel hebben. Bij GroenRijk vind je de grootbloemige F1 violen én de schattige Viola cornuta in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Volop keus dus! 

 

Veel soorten

Er bestaan ruim 400 verschillende soorten violen in allerlei kleurschakeringen. De grootbloemige F1-Hybriden (V...

Lees meer...
Koop de mooiste en goedkoopste veranda in Den Bosch!

Met een veranda, tuinkamer of overkapping maakt u uw tuin helemaal compleet. In dit blogartikel vertellen we u waarom het slim is om nu een veranda aan te schaffen én wat de voordelen zijn van deze mooie aanwinst voor uw tuin.

Lees meer...