Kerst uitverkoop 2022

Kerst uitverkoop 2022

Yes het is zo ver! Onze kerst uitverkoop is van start gegaan.

Op woensdag 21 december start onze totale kerstopruiming om 09:30 uur. Ontvang tot wel 50% korting op kersttrend, Lemax, Efteling, kersthuisjes, kerstballen, kunstkerstbomen en verlichting.

De kerstsale loopt tot en met zondag 8 januari 2023.

Alle kerstuitverkoop op een rij:

  • Tot 50% korting op kerst artikelen
  • 25% korting op Lemax
  • 25% korting op Efteling
  • Tot 40% korting op Everlands kunstkerstbomen
  • Tot 25% korting op kerstverlichting

Je profiteert van deze super opruiming in onze winkel in Den Bosch. Wees er snel bij want op is ook echt op. 

Afwijkende openingstijden

Eerste, tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten, op 31 december zijn wij geopend tot 17:00 uur.

Kleine, grote letters: Artikelen die zijn gekocht in de opruiming mogen niet geretourneerd worden. De prijs die de kassa scant is de juiste prijs.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...