Kerst uitverkoop 2022

Kerst uitverkoop 2022

Yes het is zo ver! Onze kerst uitverkoop is van start gegaan.

Op woensdag 21 december start onze totale kerstopruiming om 09:30 uur. Ontvang tot wel 50% korting op kersttrend, Lemax, Efteling, kersthuisjes, kerstballen, kunstkerstbomen en verlichting.

De kerstsale loopt tot en met zondag 8 januari 2023.

Alle kerstuitverkoop op een rij:

  • Tot 50% korting op kerst artikelen
  • 25% korting op Lemax
  • 25% korting op Efteling
  • Tot 40% korting op Everlands kunstkerstbomen
  • Tot 25% korting op kerstverlichting

Je profiteert van deze super opruiming in onze winkel in Den Bosch. Wees er snel bij want op is ook echt op. 

Afwijkende openingstijden

Eerste, tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten, op 31 december zijn wij geopend tot 17:00 uur.

Kleine, grote letters: Artikelen die zijn gekocht in de opruiming mogen niet geretourneerd worden. De prijs die de kassa scant is de juiste prijs.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...