Nieuw: Eglo buitenverlichting

Nieuw: Eglo buitenverlichting

Nieuw in ons assortiment: Eglo tuinverlichting. Ons assortiment Eglo lampen bestaat uit meer dan 30 lampen in uiteenlopende stijlen en kleuren. 


Eglo tuinverlichting

Als je van plan bent om je tuin te verlichten, dan moet je zeker Eglo tuinverlichting proberen! Eglo tuinverlichting biedt je een compleet assortiment van hoge kwaliteit LED-verlichting, waardoor je tuin er mooi en aantrekkelijk uit zal zien. De Eglo tuinverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor je voor elke tuin het juiste licht kunt vinden. Eglo tuinverlichting is zo ontworpen dat het eenvoudig te installeren is, waardoor je je tuin in een paar eenvoudige stappen kunt verlichten. De Eglo tuinverlichting maakt gebruik van energiezuinige LED-lampen, wat betekent dat je naast het feit dat je tuin eruit zal zien als nooit tevoren, je ook nog eens veel geld kunt besparen op je energierekening. De verlichting is sterk genoeg om een breed gebied te verlichten, waardoor je ook buiten kunt genieten van alle schoonheid die je tuin te bieden heeft in de avonduren. Dankzij de hoge kwaliteit van de Eglo tuinverlichting kun je er zeker van zijn dat je lange tijd plezier zult hebben van de mooie verlichting die je Eglo tuinverlichting biedt. Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit, energiezuinige tuinverlichting, dan is Eglo tuinverlichting de perfecte keuze voor jou.

 

Wandlampen voor in je tuin

Verlichting kan een enorm verschil maken in je tuin. Als je kiest voor een wandlamp, kies dan voor een stijl die bij je tuinontwerp past en je tuin verandert binnen no-time in een gezellige, sfeervolle plek. Als je een wandlamp koopt, let er dan op dat je de juiste maat kiest en dat de lamp stevig bevestigd is. Je kunt ook extra verlichting toevoegen door meerdere wandlampen aan te schaffen, of door een tuinspot te kopen die je kunt richten op bepaalde delen van de tuin. Bovendien zijn er verschillende opties voor het type licht dat een wandlamp afgeeft. Je kunt kiezen voor helder wit licht, warm wit licht of zelfs een kleurrijk licht dat de tuin meteen een opvallende uitstraling geeft.

 

Buitenverlichting met sensor

Buitenverlichting met een sensor is een handige oplossing voor veel mensen. Deze verlichting detecteert beweging en schakelt de lampen automatisch in of uit. Dit kan een grote hulp zijn bij het verlichten van kleine gebieden zoals paden, tuinen en achtertuinen. Er zijn veel voordelen aan buitenverlichting met een sensor. Ten eerste kan het u geld besparen. U hoeft niet constant de lampen aan te laten staan om te voorkomen dat u uw pad in het donker moet zoeken. De sensor detecteert beweging en schakelt de lichten automatisch in, waardoor u het licht alleen aan heeft als u daadwerkelijk licht nodig heeft. Kortom, buitenverlichting met een sensor is een handige oplossing als u uw huis beter wil verlichten. Het kan u geld besparen en uw tuin of achtertuin er interessanter maken. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...
Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...