Nieuw: Eglo buitenverlichting

Nieuw: Eglo buitenverlichting

Nieuw in ons assortiment: Eglo tuinverlichting. Ons assortiment Eglo lampen bestaat uit meer dan 30 lampen in uiteenlopende stijlen en kleuren. 


Eglo tuinverlichting

Als je van plan bent om je tuin te verlichten, dan moet je zeker Eglo tuinverlichting proberen! Eglo tuinverlichting biedt je een compleet assortiment van hoge kwaliteit LED-verlichting, waardoor je tuin er mooi en aantrekkelijk uit zal zien. De Eglo tuinverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor je voor elke tuin het juiste licht kunt vinden. Eglo tuinverlichting is zo ontworpen dat het eenvoudig te installeren is, waardoor je je tuin in een paar eenvoudige stappen kunt verlichten. De Eglo tuinverlichting maakt gebruik van energiezuinige LED-lampen, wat betekent dat je naast het feit dat je tuin eruit zal zien als nooit tevoren, je ook nog eens veel geld kunt besparen op je energierekening. De verlichting is sterk genoeg om een breed gebied te verlichten, waardoor je ook buiten kunt genieten van alle schoonheid die je tuin te bieden heeft in de avonduren. Dankzij de hoge kwaliteit van de Eglo tuinverlichting kun je er zeker van zijn dat je lange tijd plezier zult hebben van de mooie verlichting die je Eglo tuinverlichting biedt. Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit, energiezuinige tuinverlichting, dan is Eglo tuinverlichting de perfecte keuze voor jou.

 

Wandlampen voor in je tuin

Verlichting kan een enorm verschil maken in je tuin. Als je kiest voor een wandlamp, kies dan voor een stijl die bij je tuinontwerp past en je tuin verandert binnen no-time in een gezellige, sfeervolle plek. Als je een wandlamp koopt, let er dan op dat je de juiste maat kiest en dat de lamp stevig bevestigd is. Je kunt ook extra verlichting toevoegen door meerdere wandlampen aan te schaffen, of door een tuinspot te kopen die je kunt richten op bepaalde delen van de tuin. Bovendien zijn er verschillende opties voor het type licht dat een wandlamp afgeeft. Je kunt kiezen voor helder wit licht, warm wit licht of zelfs een kleurrijk licht dat de tuin meteen een opvallende uitstraling geeft.

 

Buitenverlichting met sensor

Buitenverlichting met een sensor is een handige oplossing voor veel mensen. Deze verlichting detecteert beweging en schakelt de lampen automatisch in of uit. Dit kan een grote hulp zijn bij het verlichten van kleine gebieden zoals paden, tuinen en achtertuinen. Er zijn veel voordelen aan buitenverlichting met een sensor. Ten eerste kan het u geld besparen. U hoeft niet constant de lampen aan te laten staan om te voorkomen dat u uw pad in het donker moet zoeken. De sensor detecteert beweging en schakelt de lichten automatisch in, waardoor u het licht alleen aan heeft als u daadwerkelijk licht nodig heeft. Kortom, buitenverlichting met een sensor is een handige oplossing als u uw huis beter wil verlichten. Het kan u geld besparen en uw tuin of achtertuin er interessanter maken. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zonder sneeuwklokjes geen lente

Iedere tuin verdient sneeuwklokjes (Galanthus) om in lentestemming te komen. Met haar smalle bladeren en witte bloemen versiert dit bolgewas je tuin óf een gezellige pot in januari en februari, en soms zelfs eerder! 

 

Klokjes luiden het voorjaar in

Sneeuwklokjes zijn echte vroegbloeiers. Als de witte, knikkende klokjes op frisgroene steeltjes in je tuin verschijnen, en soms dapper boven de laatste sneeuw uitsteken...

Lees meer...
Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...