Nieuw: Eglo buitenverlichting

Nieuw: Eglo buitenverlichting

Nieuw in ons assortiment: Eglo tuinverlichting. Ons assortiment Eglo lampen bestaat uit meer dan 30 lampen in uiteenlopende stijlen en kleuren. 


Eglo tuinverlichting

Als je van plan bent om je tuin te verlichten, dan moet je zeker Eglo tuinverlichting proberen! Eglo tuinverlichting biedt je een compleet assortiment van hoge kwaliteit LED-verlichting, waardoor je tuin er mooi en aantrekkelijk uit zal zien. De Eglo tuinverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor je voor elke tuin het juiste licht kunt vinden. Eglo tuinverlichting is zo ontworpen dat het eenvoudig te installeren is, waardoor je je tuin in een paar eenvoudige stappen kunt verlichten. De Eglo tuinverlichting maakt gebruik van energiezuinige LED-lampen, wat betekent dat je naast het feit dat je tuin eruit zal zien als nooit tevoren, je ook nog eens veel geld kunt besparen op je energierekening. De verlichting is sterk genoeg om een breed gebied te verlichten, waardoor je ook buiten kunt genieten van alle schoonheid die je tuin te bieden heeft in de avonduren. Dankzij de hoge kwaliteit van de Eglo tuinverlichting kun je er zeker van zijn dat je lange tijd plezier zult hebben van de mooie verlichting die je Eglo tuinverlichting biedt. Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit, energiezuinige tuinverlichting, dan is Eglo tuinverlichting de perfecte keuze voor jou.

 

Wandlampen voor in je tuin

Verlichting kan een enorm verschil maken in je tuin. Als je kiest voor een wandlamp, kies dan voor een stijl die bij je tuinontwerp past en je tuin verandert binnen no-time in een gezellige, sfeervolle plek. Als je een wandlamp koopt, let er dan op dat je de juiste maat kiest en dat de lamp stevig bevestigd is. Je kunt ook extra verlichting toevoegen door meerdere wandlampen aan te schaffen, of door een tuinspot te kopen die je kunt richten op bepaalde delen van de tuin. Bovendien zijn er verschillende opties voor het type licht dat een wandlamp afgeeft. Je kunt kiezen voor helder wit licht, warm wit licht of zelfs een kleurrijk licht dat de tuin meteen een opvallende uitstraling geeft.

 

Buitenverlichting met sensor

Buitenverlichting met een sensor is een handige oplossing voor veel mensen. Deze verlichting detecteert beweging en schakelt de lampen automatisch in of uit. Dit kan een grote hulp zijn bij het verlichten van kleine gebieden zoals paden, tuinen en achtertuinen. Er zijn veel voordelen aan buitenverlichting met een sensor. Ten eerste kan het u geld besparen. U hoeft niet constant de lampen aan te laten staan om te voorkomen dat u uw pad in het donker moet zoeken. De sensor detecteert beweging en schakelt de lichten automatisch in, waardoor u het licht alleen aan heeft als u daadwerkelijk licht nodig heeft. Kortom, buitenverlichting met een sensor is een handige oplossing als u uw huis beter wil verlichten. Het kan u geld besparen en uw tuin of achtertuin er interessanter maken. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!

 

Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een eenj...

Lees meer...
Vrolijke violen

Hoe kun je de lente beter aftrappen dan met een bakje violen? Ze zijn kleurig en bloeien uitbundig. Viooltjes zier er fragiel uit, maar ze kunnen juist veel hebben. Bij GroenRijk vind je de grootbloemige F1 violen én de schattige Viola cornuta in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Volop keus dus! 

 

Veel soorten

Er bestaan ruim 400 verschillende soorten violen in allerlei kleurschakeringen. De grootbloemige F1-Hybriden (V...

Lees meer...
Koop de mooiste en goedkoopste veranda in Den Bosch!

Met een veranda, tuinkamer of overkapping maakt u uw tuin helemaal compleet. In dit blogartikel vertellen we u waarom het slim is om nu een veranda aan te schaffen én wat de voordelen zijn van deze mooie aanwinst voor uw tuin.

Lees meer...