Nieuw: Edgard & Cooper hondenvoeding

Nieuw: Edgard & Cooper hondenvoeding

Nieuw in ons assortiment: Edgard & Cooper hondenvoeding. Ons assortiment Edgard & Cooper bestaat uit meer dan 15 hondenvoeding producten. 
 

Edgard & Cooper hondenvoeding

Edgard & Cooper bieden de ultieme, natuurlijkste en meest smaakvolle hondenvoeding aan. Deze topkwaliteit, 100% natuurlijke en biologische ingrediënten zijn precies wat je nodig hebt om je hond een optimale gezondheid en welzijn te geven. De dierenvoeding is speciaal samengesteld om alle essentiële voedingsstoffen te bevatten om ervoor te zorgen dat je trouwe viervoeters altijd in optimale conditie blijven. Verrijkt met verse en pure ingrediënten, waaronder vlees, vis, groenten en kruiden, om de smaak en aroma's te verbeteren. Edgard & Cooper is vrij van kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen. Met Edgard & Cooper krijgen jouw honden precies wat ze nodig hebben om gezond en energiek te blijven!

Hondenvoeding

Bij het kopen van hondenvoeding is het belangrijk om rekening te houden met het leeftijd, geslacht en de activiteit van uw hond. Er is een breed assortiment aan hondenvoedingen verkrijgbaar bij GroenRijk Den Bosch, van volledig diervoeder tot kant-en-klaar maaltijden en snacks. Kies een voeding die is afgestemd op de behoeften van uw hond. Zorg dat de voeding voldoende eiwitten, vetten, vitamines, mineralen en koolhydraten bevat, en kies enkel producten met hoogwaardige ingrediënten zoals vlees, zeevruchten en gezonde koolhydraten zoals volkoren granen. Hondenvoeding is ook verkrijgbaar in verschillende smaken en formules, afgestemd op de leeftijd en de behoefte van uw hond. Met de juiste hondenvoeding creëert u de beste omstandigheden voor een gezond leven.

Alles voor je hond

Naast ons nieuwe merk hondenvoeding vind je alles voor je viervoeter bij ons! Van manden en speelgoed tot snacks en halsbanden, bij GroenRijk Den Bosch vind je het allemaal! Honden zijn trouwe viervoeters die heel veel van hun baasje houden. Toon uw huisdier ook een flinke dosis liefde door hem of haar te verwennen. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...
Primula, de vroege vogel in de tuin

De bloemstengels van de Primula acaulis lijken enigszins op sleutels. Tenminste als je een sleutel met de baard in de lucht steekt. Dat is één verklaring voor de naam Sleutelbloem. Ook is er de legende die verhaalt over Petrus. Zittend bij de hemelpoort zou hij in het lentezonnetje zijn weggedommeld. Zijn sleutelbos zou daarbij uit zijn handen zijn gegleden. En op de plek waar de sleutelbos de grond raakte ontloken schitterende goudgele bloemen. Maar wat het...

Lees meer...