De lente is aantocht: tijd voor een veranda!

Koop de mooiste en goedkoopste veranda in Den Bosch!

Hoera, de lente komt eraan! Tijd om de dikke winterjas en sjaal in te ruilen voor een korte broek en t-shirt: we gaan de zonnestralen omarmen! En wat is er nu lekkerder dan genieten van het zonnetje in uw eigen tuin? Met een veranda, tuinkamer of overkapping maakt u uw tuin helemaal compleet. In dit blogartikel vertellen we u waarom het slim is om nu een veranda aan te schaffen én wat de voordelen van deze mooie aanwinst zijn. Bij GroenRijk Den Bosch vindt u de showroom van ons ‘zusje’, Top-Veranda’s! Onze experts, waaronder Lars en Rian, vertellen u alles over ons aanbod!

Tip! Binnenkort start onze Veranda 10-daagse! van 7  t/m 16 april 2023 hebben we geweldige acties en deals.

Een veranda aan huis

Een overkapping of veranda aan huis of in de tuin, vaak gemaakt van hout of aluminium, is een echt verlengstuk van uw woning. Zo’n veranda geeft u de mogelijkheid om ook tijdens regenachtige dagen van uw buitenplek te genieten. Daarnaast kan het uiteraard worden gebruikt als verlengstuk van uw leefruimte. Een veranda van Top-Veranda’s kan volledig naar wens worden ontworpen. Kies voor de kleur die bij uw smaak past. Zo sluit uw nieuwe aanwinst perfect aan bij de stijl van uw huis en tuin.

Onze veranda's


 

Voordelen van een veranda

Een veranda biedt vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door buiten zitten. Zelfs als het regent, hoeft u niet naar binnen te vluchten, want onder de overkapping is het enorm behaaglijk – zeker wanneer u ook een heater door het Top-Veranda’s team laat installeren. Ook als het juist heel warm is, biedt een veranda uitkomst: onder de overkapping is het namelijk altijd een paar graden koeler dan in de rest van de tuin. Ideaal wanneer u comfortabel van een boek of uw avondmaal wilt genieten.

Wist u dat… een veranda ook voor een behoorlijke waardevermeerdering van het huis zorgt? Mócht u over een tijdje gaan verhuizen, dan doet u uzelf er alsnog financieel plezier mee.

Toffe tuinkamer

Wilt u het helemaal luxe maken? Kies dan voor een tuinkamer. Hiermee creëert u een volledig afgesloten ruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Daarnaast biedt een tuinkamer de mogelijkheid om deze volledig naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld als extra leefruimte, opslagplek of hobbykamer. Kiest u voor schuifwanden of klapdeuren? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veranda kopen in Den Bosch doet u bij Top-Veranda's!

Montage door kundige en leuke monteurs

En het beste nieuws: Top-Veranda’s ontzorgt u van A tot Z! De veranda's worden geleverd en gemonteerd door onze kundige en gezellige monteurs. Na de afspraak bij GroenRijk Den Bosch en uw akkoord op onze offerte, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Bezoek de veranda showroom van GroenRijk Den Bosch

Kortom: de lente is het ideale moment om een veranda aan te schaffen. Het biedt u een extra buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of u nu kiest voor een veranda, tuinkamer of overkapping: bij de Top-Veranda’s showroom in GroenRijk Den Bosch vindt u een ruim assortiment aan veranda's in verschillende kleuren en stijlen. Gaat u voor een houten overkapping aan huis of een aluminium veranda? Onze kundige monteurs zorgen voor de levering en montage, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Zien we u snel in Den Bosch, nabij Vlijmen, Drunen, Rosmalen en Heesch?

Maak een afspraak bij Top-Veranda's

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...
Primula, de vroege vogel in de tuin

De bloemstengels van de Primula acaulis lijken enigszins op sleutels. Tenminste als je een sleutel met de baard in de lucht steekt. Dat is één verklaring voor de naam Sleutelbloem. Ook is er de legende die verhaalt over Petrus. Zittend bij de hemelpoort zou hij in het lentezonnetje zijn weggedommeld. Zijn sleutelbos zou daarbij uit zijn handen zijn gegleden. En op de plek waar de sleutelbos de grond raakte ontloken schitterende goudgele bloemen. Maar wat het...

Lees meer...