Hitster spelen? Je shopt het spel nu bij GroenRijk Den Bosch!

Hitster spelen? Je shopt het spel nu bij GroenRijk Den Bosch!

Bij GroenRijk Den Bosch zijn we altijd op zoek naar manieren om uw zomer nóg groener, leuker en gezelliger te maken. Daarom zijn we verheugd u te vertellen dat het mega populaire spel Hitster nu bij ons verkrijgbaar is. We hebben verschillende edities, waaronder de nieuwe Hitster Summer Party editie! Dit spel is perfect voor die lange, zonovergoten dagen die u doorbrengt in uw heerlijke tuin, omringd door vrienden en familie. Of u nu langskomt in onze winkel of het gemak van bestellen in onze webshop verkiest, wij zorgen ervoor dat u snel van dit fantastische spel kunt genieten!

Shop Hitster en andere cadeaus online



Wat is het Hitster spel?

Het spel Hitster is het ultieme muziekspel dat uw kennis van verschillende muziekgenres en muzikale tijdperken test. Met duizenden nummers uit de meest uiteenlopende periodes en stijlen, zorgt Hitster voor urenlang speelplezier. De nieuwste Summer Party editie brengt een extra zonnige dimensie naar het spel en dus naar uw leven. Stel uw muziekkennis op de proef terwijl u zich laat meevoeren door de grootste zomerhits aller tijden. Van nostalgische klassiekers tot de nieuwste zomerse deuntjes, dit spel is een feest voor elke muziekliefhebber!

Hitster spelregels

Het Hitster spel is eenvoudig te leren en easy om te spelen. Het spel bevat een stapel kaarten met QR-codes. Elke QR-code vertegenwoordigt een nummer dat u kunt afspelen via een muziekstreamingdienst, zoals Spotify. Uw taak is om de nummers in de juiste chronologische volgorde te plaatsen. Wie de meeste nummers correct weet te plaatsen, wint het spel. De zomerhits editie voegt een leuke twist toe door zich te concentreren op de meest iconische zomerliedjes, wat het spel perfect maakt voor de zomermaanden.

  1. Voorbereiding: Deel de kaarten en zorg dat iedereen toegang heeft tot een muziekstreamingdienst.
  2. Speelronde: Scan een QR-code en speel het nummer af. Probeer het jaar te raden waarin het nummer een hit was.
  3. Plaatsing: Plaats de kaart in de juiste volgorde op uw speelveld.
  4. Punten: Voor elke correcte neergelegde kaart verdient u punten.
  5. Winnaar: De speler met de meeste punten aan het einde van het spel wint!

Shop Hitster bij GroenRijk Den Bosch!

De nieuwste Hitster uitbreiding

Elke Hitster uitbreiding is er eentje om in huis te halen. Wat dacht u van de Guilty Pleasure versie, vol 'foute' hitjes? Ideaal voor een borrelavond met vrienden. Summer Party is speciaal ontworpen om die ultieme zomerse sfeer in huis te halen. Het bevat de allerbeste zomerhits die u meteen terugbrengen naar zonnige dagen en zwoele avonden. Of u nu van pop, rock, reggae of dance houdt, elke editie heeft voor ieder wat wils. Het spel is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook een geweldige manier om herinneringen op te halen en oude muziek te herontdekken.

Shop het Hitster spel bij tuincentrum GroenRijk Den Bosch

Hitster is niet alleen een spel, maar ook een ervaring die mensen samenbrengt. Het zorgt voor interactie en gesprekken, en het is een fantastische manier om uw muziekkennis te delen en te testen. Bovendien voegt de competitieve kant van het spel een extra laag plezier toe. Wie kan de meeste nummers correct plaatsen? Wie is een lopende jukebox en kan alles meezingen? Het spel biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier, perfect voor elk gezelschap! Bij GroenRijk Den Bosch maken we het u gemakkelijk om van dit muzikale spel te genieten. U kunt langskomen in onze winkel om deze en andere zomeressentials te shoppen. We hebben alles wat u nodig heeft om uw tuin zomerklaar te maken, van tuinmeubelen en decoratie tot tuinplanten en barbecues.

Openingstijden & contact



 

Tip! Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Wij bezorgen het Hitster spel graag bij u thuis. Bestel eenvoudig online via onze website en wij zorgen ervoor dat het spel snel en veilig bij u aankomt.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gerealiseerd Project - Bruiloft bij Ovum in Grave

GroenRijk Den Bosch verzorgt sfeervolle aankleding voor bruiloft bij Ovum in Grave

...Lees meer...
Gerealiseerd Project - Bruiloft en Feestaankleding Vught

GroenRijk Den Bosch kleedt prachtige bruiloft aan in Vught

...Lees meer...
Gerealiseerd Project - Winterbruiloft Kasteel Maurick

GroenRijk Den Bosch kleedt winterbruiloft aan in Kasteel Maurick

...Lees meer...