VIP-Avond 14 november

Dit event is geweest.
Bekijk onze
activiteitenkalender voor komende evenementen en bijzonderheden.

-----

14 november - Christmas VIP-Night voor Groenkaarthouders

Je kan extra voordelig kerstartikelen kopen bij GroenRijk Den Bosch. Tijdens de speciale VIP-koopavond van 14 november profiteren klantenkaarthouders van 20 procent korting op het gehele kerstassortiment.

De VIP-koopavond is donderdag 14 november om 18:00 uur. Dat is dus het ideale moment om kerstverlichting, kerstballen, winterdecoratie en veel andere producten aan te schaffen. Zo maak je jouw huis en tuin extra gezellig in het laatste deel van het jaar.

Wat kun je verwachten?
Het is een gezellige avond, waar je geniet van een hapje & een drankje uit ons eigen tuincafé, rondneuzen in onze kerstshow en inspiratie opdoen voor bij jouw thuis. Ook komt het koor ... sfeer brengen en geeft je het magische kerstgevoel. Daarnaast kan je op deze avond extra voordelig jouw kerstinkopen doen ... We hebben speciale kortingen op sfeer- en kerstartikelen!

Naast de speciale kortingen worden er ook leuke demonstraties gegeven door ons eigen personeel! Denk hierbij aan ... 

  • Hoe maak ik een voederkrans?

  • Kleed een mini kerstboom aan

  • Hoe krijg ik mijn kerstboom handig verlicht

20% korting
GroenRijk Den Bosch is deze avond voor iedereen geopend, maar de korting van 20 procent geldt alleen voor klanten die een klantenkaart kunnen tonen. Heb je nog geen Groenkaart? Vraag er dan gratis een aan bij de kassa en profiteer direct.

Jouw groenkaart
De Groenkaart is de gezamelijke klantenkaart van de tuincentra van GroenRijk. Je spaart bij iedere aankoop 1% van het aankoopbedrag op de klantenkaart. Het spaartegoed kan je gebruiken voor korting bij volgende aankopen in een van de GroenRijk-vestigingen. Daarnaast krijg je exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor workshops en maak je doorlopend kans om een prijzen te winnen.

**Heb jij een aankoop gedaan tijdens de VIP-koopavond? Dan maak je ook nog eens kans op een verlichtingsset t.w.v. 100 euro. Zo staat je tuin er verlicht en sfeervol bij deze winter! Klik hier voor kans te maken op de verlichtingsset**

Tot ziens bij GroenRijk Den Bosch