Kerstartikelen

De mooiste kerstartikelen koopt u bij GroenRijk in Den Bosch. In de aanloop naar kerst toveren wij ons tuincentrum in Den Bosch om tot een heus kerstparadijs. De mooiste kerstversiering voor in uw huis en in uw tuin vindt u in onze kerstshow! U zult zeker geïnspireerd over onze kerstafdeling lopen. Houdt u ruimte in de kofferbak vrij voor al het moois dat u gaat kopen? Elk jaar weten onze creatievelingen weer een geweldige kerstshow neer te zetten, vol verrassende items. Kerst betekent gezellig het huis versieren met (kunst)kerstbomen, kerstdecoratie, kerstversiering en kerstverlichting. Kerst betekent ook in uw warme kersttrui tijd doorbrengen met familie, vrienden en kennissen die voor ons belangrijk zijn en daarnaast gaan we met z'n allen uitgebreid eten. Dit zijn onze kersttrends van 2020!

Dit jaar was voor velen een pittig jaar en rond de kerstperiode is het goed om stil te staan bij al het moois op de wereld. Dit jaar bent ú de kerstster! Kleed uw huis en tuin dan ook zo feestelijk mogelijk aan: die gezelligheid heeft u immers meer dan ooit verdiend. Om ons heen genieten we van al het lekkere eten, het gezelschap en de kerstsfeer in huis. Op die manier sluiten we het jaar mooi en uniek af. Kerstmis staat voor een tijd van dankbaarheid en reflectie. 


Kerst webshopKerstartikelen kopen bij GroenRijk Den Bosch

Bent u op zoek naar een winkel met een ruim assortiment kerstartikelen in Den Bosch? Bij ons kunt u voor bijna alles omtrent kerst terecht. Een greep uit ons online assortiment:

Wij hebben het allemaal te koop voor u in ons tuincentrum! Tijdens onze kerstshow kijkt u ieder jaar weer uw ogen uit. We toveren ons tuincentrum in Den Bosch om tot een waar kerstparadijs in een passend thema. We pakken graag groots uit met originele toevoegingen, zoals levensgrote kerstmannen en mechanische ijsberen. Dit jaar hebben we ons best gedaan om naast een inspirerende, ook een veilige omgeving te realiseren. De gangpaden zijn groot genoeg zodat u eenvoudig 1,5 meter afstand kunt houden. Houdt u hier zelf ook rekening mee? Dan kunnen we er met elkaar een prachtige kerstshow van maken. Natuurlijk is er ook vrolijke kerstmuziek aanwezig. Het is dé ideale manier om op een veilige wijze kerst te vieren in de buurt van Den Bosch!

Kerstboom kopen | GroenRijk Den Bosch

Zonder kerstboom geen kerst!

Wat voor kerstboom u ook zoekt, in ons tuincentrum zult u zeker slagen. Of u nu gaat voor een kunstkerstboom, echte kerstboom of houten kerstboom: u vindt het allemaal. De kerstbomen zijn beschikbaar in verschillende maten, van mini boompjes tot bomen van meer dan 2 meter bijvoorbeeld voor in uw tuin. Alle kerstversiering die u in de boom wilt hangen, vindt u in ons tuincentrum: van kerstballen, pieken tot de kerstverlichting! De kerstman ontvangt u graag!

    

Hoeveel dagen tot kerst?

Kerstbomen zijn natuurlijk niet te missen wanneer u een échte kerstsfeer wilt creëren. Een kerstboom kopen zorgt namelijk voor de kerstsfeer waar geen ander kerstartikel of element tegen op kan. In ons tuincentrum in Den Bosch kunt u terecht voor allerlei soorten kerstbomen. Kleine kerstbomen, grote kerstbomen, witte kerstbomen, houten kerstbomen? Wij hebben het allemaal voor u! Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann spar? De werknemers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken die past bij uw stijl en interieur. Dus kom gezellig eens langs als u in omgeving Noord Brabant woont!

Kerstboom kopen | GroenRijk Den Bosch

Kerstverlichting in tuincentrum Den Bosch

Kerst is een tijd van decoratie en verlichting. Wij verkopen in Den Bosch de mooiste kerstverlichting voor in uw kerstboom. Wat voor kerstverlichting verkoopt ons tuincentrum eigenlijk? Denkt u maar eens aan:

  • Kerstverlichting voor buiten
  • Kerstverlichting LED buiten
  • Kerstverlichting batterij
  • Kerstverlichting voor de kerstboom
  • Overige LED kerstverlichting

Mooie kerstverlichting voor in de boom, kerstverlichting voor buiten of juist in het huis zijn allemaal even belangrijk in de kerstperiode. Een kerstboom met verlichting oogt natuurlijk veel leuker dan een kerstboom zonder kerstverlichting. Bij ons tuincentrum in Den Bosch heeft u keuze uit sfeervolle kaarsjes, LED kerstverlichting, flikkerende kerstlichtjes en gekleurde kerstlichtjes. Twijfelt u misschien nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs bij ons en vraag gerust een van onze medewerkers naar advies en mogelijkheden. 

Kerstverlichting tuincentrum Den Bosch

Kerstversiering: van neutrale tot aan de gekste kleuren

Kerstdecoratie zoals kerstballen, pieken en kerstverlichting zijn dé belangrijkste elementen rondom kerst - naast de liefde van uw naasten uiteraard! In de aanloop naar kerst wordt uw huis langzaam omgetoverd tot een winterwonderland paradijs waar u vol van kan genieten. Sfeervolle hoekjes met kerstaccessoires, (LED)kaarsen, een boom versierd met kerstballen en wie weet heeft u wel een compleet kerstdorp thuis staan. Met onze Lemax huisjes, Efteling huisjes en kerst accessoires hebben wij alles in huis waarmee u een waar kerstdorp kunt bouwen. Door er een skilift of ijsbaan aan toe te voegen krijgt u echte bewegingen in uw dorp. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt en alles is bij ons te koop in GroenRijk Den Bosch. Denk maar eens aan houten kerstversiering, antieke kerstversiering en witte kerstversiering. Kom naar GroenRijk Den Bosch voor de mooiste kerstartikelen om alvast in de kerststemming te komen! Bekijk via contact in het hoofdmenu onze openingstijden en adresgegevens.

Kersttrends voor 2020

Met kerst mag u uitpakken - en dit jaar heeft u dat meer verdiend dan ooit! Laat uw huis dan ook niks tekort komen en verwen uzelf met een prachtig aangeklede woning. Wij hebben van alles in huis om uw huis en tuin in hogere kerstsferen te brengen, welke kerststijl u ook wilt. Er zijn namelijk elk jaar nieuwe trends te ontdekken. Gaat u voor wild, glamoureus, winters of romantisch? Wij zetten de belangrijkste kersttrends van 2020 voor u op een rijtje. 

  • Een warme kerst: Hoe zou u een luxe berghut inrichten? Sluit u ogen en hetgeen u voor u ziet past waarschijnlijk goed bij deze trend: veel hout, warme en winterse kleuren, eenvoud en rust. 
  • Een romantisch sprookje: Pasteltinten aangevuld met vergrijsde tinten en groene accenten voeren de boventoon. Deze trend is zoet, bloemig maar ook natuurlijk en levendig.
  • Klassiek kerst: Uiteraard mag de traditionele kerst niet ontbreken in het rijtje. Groen, rood en wit voeren de boventoon. U ziet rendieren, kerstpoppen en notenkrakers. Dit jaar wordt deze trends in een glimmend jasje gestoken.
  • Stoer en wild: De combinatie van trendy dierenprints, warme bruintinten en een gouden randje zorgt voor een luxe uitstraling - alsof u in een luxe safari-lodge bent. Palmbomen, droogbloemen en dieren...Deze kerst waant u zich in een urban jungle!


Kerstverlichting