Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:30

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kerstartikelen

De mooiste kerstartikelen koopt u bij GroenRijk in Den Bosch. In de aanloop naar de Kerst toveren wij ons tuincentrum in Den Bosch om tot een heus kerstparadijs. De mooiste kerstversiering voor in uw huis en in uw tuin! Inspiratie zult u zeker bij ons kunnen op doen in ons tuincentrum, elk jaar weten onze creatievelingen weer een geweldige kerstshow neer te zetten. Kerst betekent heerlijk gezellig thuis alles versieren met kerstbomen, kerstdecoraties, kerstversieringen en kerstverlichting. Kerst betekent ook tijd doorbrengen met familie, vrienden en kennissen die voor ons belangrijk zijn en daarnaast gaan we met z'n allen uitgebreid eten. Om ons heen genieten we van al het lekkere eten, het gezelschap en de kerstsfeer in huis. Op die manier sluiten we het jaar mooi en uniek af. We kijken vaak terug op onvergetelijke en mooie gebeurtenissen en we bedenken wat we volgend jaar anders of hetzelfde willen doen. Kerst staat voor een tijd van dankbaarheid en reflectie. 


Kerst webshopKerstartikelen kopen bij GroenRijk Den Bosch

Bent u op zoek naar een winkel met een ruim assortiment kerstartikelen in Den Bosch? Bij ons kunt u voor bijna alles omtrent de Kerst terecht. Of u nu op zoek bent naar:

Wij hebben het allemaal te koop voor u in ons tuincentrum! Tijdens onze kerstshow kijkt u ieder jaar weer uw ogen uit. We toveren ons tuincentrum in de omgeving van Den Bosch om tot een waar kerstparadijs in een passend thema. We pakken graag groots uit met originele toevoegingen, zoals mechanische ijsberen. Natuurlijk is er ook vrolijke kerstmuziek aanwezig. Met een lekker hapje en een drankje is dit dé ideale manier om Kerst te vieren in de buurt van Den Bosch!

feestdagen 2019 - kerstverlichting en kerstversiering

Zonder kerstboom geen echte Kerst!

Wat voor kerstboom u ook zoekt, in ons tuincentrum zult u zeker slagen. Of u nu gaat voor een kunstkerstboom, echte kerstboom of houten kerstboom: u vindt het allemaal. De kerstbomen zijn beschikbaar in verschillende maten, van mini boompjes tot bomen van meer dan 2 meter bijvoorbeeld voor in uw tuin. Alle kerstversiering die u bij de boom nodig heeft vindt u in ons tuincentrum van kerstballen, pieken tot de kerstverlichting! De kerstman ontvangt u graag!

Voor welke kerstboom gaat u dit jaar?

Kerstbomen zijn natuurlijk niet te missen wanneer u een échte kerstsfeer wilt creëren. Een kerstboom kopen zorgt namelijk voor de kerstsfeer waar geen ander kerstartikel of element tegen op kan. In ons tuincentrum in Den Bosch kunt u terecht voor allerlei soorten kerstbomen. Kleine kerstbomen, grote kerstbomen, witte kerstbomen, houten kerstbomen? Wij hebben het allemaal voor u! Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De werknemers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken die past bij uw stijl en interieur. Dus kom gezellig eens langs als u in omgeving Noord Brabant woont!

versierde kerstboom kopen

Kerstverlichting tuincentrum Den Bosch

Kerst is een tijd van decoratie en verlichting. Wij verkopen in Den Bosch de mooiste kerstverlichting voor in uw kerstboom. Wat voor kerstverlichting verkoopt ons tuincentrum eigenlijk? Denkt u maar eens aan:

  • Kerstverlichting voor buiten
  • Kerstverlichting LED buiten
  • Kerstverlichting batterij
  • Kerstverlichting voor de kerstboom
  • Overige LED kerstverlichting

Mooie kerstverlichting voor in de boom, kerstverlichting buiten huis of juist in het huis zijn allemaal even belangrijk in de kerstperiode. Een kerstboom met verlichting oogt natuurlijk veel leuker dan een kerstboom zonder kerstverlichting. Bij ons tuincentrum in Den Bosch heeft u keuze uit sfeervolle kaarsjes, LED kerstverlichting, flikkerende kerstlichtjes en gekleurde kerstlichtjes. Twijfelt u misschien nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs bij ons en vraag gerust een van onze medewerkers naar advies en mogelijkheden. 

kerstdecoratie kopen

Kerstversiering: van neutrale tot aan de gekste kleuren

Kerstdecoratie zoals kerstballen, pieken en kerstverlichting zijn dé belangrijkste elementen rondom Kerst wat het zo gezellig en knus in huis maakt. In de aanloop van Kerst wordt uw huis langzaam omgetoverd tot een winterwonderland paradijs waar u vol van kan genieten. Sfeervolle hoekjes met kerstaccessoires, (LED)kaarsen, een boom versierd met kerstballen en een piek en wie weet heeft u wel een compleet kerstdorp thuis staan. Met onze Lemax huisjes, Efteling huisjes en kerst accessoires hebben wij alles in huis waardoor u een waar kerstdorp kunt bouwen. Door er een skilift of ijsbaan aan toe te voegen krijgt u echte bewegingen in uw dorp. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt en alles is bij ons te koop in GroenRijk Den Bosch. Denk maar eens aan houten kerstversiering, antieke kerstversiering en witte kerstversiering. Kom naar GroenRijk Den Bosch voor de mooiste kerstartikelen om alvast in de kerststemming te komen! Bekijk via contact in het hoofdmenu onze openingstijden en adresgegevens.
 

Kerstverlichting