Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kerstartikelen

De mooiste kerstartikelen koopt u bij GroenRijk in Den Bosch. In de aanloop naar de Kerst toveren wij ons tuincentrum in Den Bosch om tot een heus kerstparadijs. De mooiste kerstversiering voor in uw huis en in uw tuin! Inspiratie zult u zeker bij ons kunnen op doen in ons tuincentrum, elk jaar weten onze creatievelingen weer een geweldige kerstshow neer te zetten.

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Den Bosch

Bent u op zoek naar een winkel met een ruim assortiment kerstartikelen in Den Bosch?  Bij ons kunt u voor bijna alles omtrent de kerst terecht of u nu opzoek bent naar:

Zonder Kerstboom geen echte Kerst!

Wat voor kerstboom u ook zoekt in ons tuincentrum zult u zeker slagen, of u nu gaat voor een kunstkerstboom, echte kerstboom of houten kerstboom. De kerstbomen zijn beschikbaar in verschillende maten, van mini boompjes tot bomen van meer dan 2 meter bijvoorbeeld voor in uw tuin. Alle kerstversiering die u bij de boom nodig heeft vindt u in ons tuincentrum van kerstballen, pieken tot de kerstverlichting! De kerstman ontvangt u graag!

 

Kom naar GroenRijk Den Bosch voor de mooiste kerstartikelen en om alvast in de kerststemming te komen! Bekijk via contact in het hoofdmenu onze openingstijden en adresgegevens.