Waterton

Een waterton kopen in Den Bosch? Dan bent u bij tuincentrum GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een plastic regenton, een regenton kraan of informatie over hoe u een regenton moet aansluiten? Kom dan gezellig langs. 
 

Plan uw route

 

Houten regenton kopen? Of toch kunststof?

Een mooie regenton kan al het regenwater opvangen waardoor u heel gemakkelijk uw tuin kunt bewateren, uw terras schoon kunt maken of simpelweg uw fiets kunt poetsen. Een regenton of waterton wordt veelal door elkaar gebruikt en zijn te koop in verschillende soorten en maten in het tuincentrum. Een houten regenton of een kunststof regenton zijn beide te koop om uw tuin functioneler én gezelliger te maken. 

Waterton kopen in Den Bosch

Laat u goed adviseren wat de juiste keuze is voor een regenton die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens als blikvanger in uw tuin functioneert. Ook plastic regentonnen zijn erg populair, laat u eens adviseren door een van onze werknemers en kom de sfeer proeven in Den Bosch, nabij Rosmalen, Berlicum, Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk. Ons basismodel die bij ons te koop is, is de kunststof regenton in de groene kleur. Deze kleur zorgt er voor dat de waterton niet extreem opvalt, maar juist de opvallende formaten maken uw tuin écht een plaatje. Zo verkopen wij een kunststof regenton met daarop een bloembak, of kies een andere kleur zoals wit of antraciet. 

Accessoires kopen voor uw regenton

Of u nu een kleine of grote regenton heeft, u heeft niet alleen genoeg aan een regenton als u uw regenwater wilt opvangen. U moet daarnaast ook denken aan een regenpijp en indien aanwezig: een dakgoot. U kunt altijd langskomen in Den Bosch en een werknemer toespreken hoe u het beste een waterton plaatst. Zo is het handig om te weten dat niet iedere regenton beschikt over een kraan. Tuincentrum GroenRijk Den Bosch heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Ook andere accessoires zoals een vulautomaat is erg handig om in huis te halen. 

Koop uw regenton en waterton bij tuincentrum Den Bosch

Regenton aanbieding

Er zijn regelmatig regentonnen en watertonnen bij ons in de aanbieding zodat u goedkoop uw regenton kunt aanschaffen. Houd onze website én folder in de gaten. 

Regenton te koop bij Den Bosch

Een regenwaterton is erg populair, dus fleur nu ook uw tuin op & kom gezellig langs als u nabij Middelrode, Heeswijk, Vinkel, Geffen, Heesch, Kerkdriel, Velddriel, Rossum, Gemonde, Helvoirt of Esch woont. Neem contact met ons op als er onduidelijkheden zijn! Graag tot ziens bij GroenRijk Den Bosch. Ook voor de mooiste tuinplanten, barbecues, tuinmeubelen en veranda's kunt u bij ons terecht. 
 

Bekijk loungesets

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting