Haal de Efteling in huis!

Haal de Efteling in huis!

Wie is er niet dol op de magie van attractiepark de Efteling? Het wonderschone Sprookjesbos, de sfeervolle muziek en de adembenemende attracties… Daar wordt ieder mens gelukkig van! Wil jij thuis nou ook zo’n wereld vol wonderen creëren? Dat is zo gepiept met de Efteling kersthuisjes en kerstballen van GroenRijk Den Bosch! De huisjes en ornamenten zijn er in allerlei soorten en maten. Ontdek ons assortiment in de webshop of kom langs in ons kerstige tuincentrum.

Efteling in de webshop

 

Efteling kerstballen

Bij een bezoek aan de Efteling móet je natuurlijk even langs de Sprookjesboom. Maar wist je dat jij ook thuis een prachtige boom vol sprookjes kan maken? De ingrediënten zijn een knappe kerstboom én een aantal bijzondere Efteling ornamenten. Zet de boom op een plek waar je er goed zicht op heb en hang er je favoriete Efteling figuren in. Van Roodkapje tot Langnek en van de Fakir tot de Draak: deze Sprookjesbos bewoners toveren jouw kerstboom in één klap om tot een magische verschijning. De boom versieren met het hele gezin was nog nooit zo gezellig!

Efteling kerstballen

 

 

Tip! Zijn jouw kinderen echte Eftelingfans? Dan is het ook leuk om ze een mini kerstboom uit te laten zoeken die ze op hun kamer kunnen zetten. Verras ze met een paar ornamenten en een betoverende kerst kan beginnen!

Luville Efteling kersthuisjes

Wil je je huis nóg meer sfeer geven? Dan is het bouwen van een kerstdorp een fantastisch idee. De gezellige taferelen, de bewegende poppetjes en de lichtgevende huisjes zijn een lust voor het oog. Je blijft er elke keer weer iets nieuws in zien! Naast de ‘standaard’ kersthuisjes zijn er tegenwoordig ook speciale Efteling taferelen. Deze sprookjesachtige huisjes, figuren en accessoires van Luville zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een miniatuur versie van. Onze favorieten zijn onder andere de Pagode, de Trollenkoning, Holle Bolle Gijs en natuurlijk Pardoes. Wat is jouw favoriete plek in de Efteling?

Efteling kersthuisjes en Efteling kerstballen | GroenRijk Den Bosch

Elk jaar een nieuw Efteling miniatuur

Door elk jaar een aantal miniaturen aan je dorp toe te voegen, bouw je uiteindelijk jouw eigen mini Efteling. Zelfs aan de bankjes, lantaarns en prullenbakken is gedacht. Ook zijn er natuurlijk poppetjes van bezoekers te krijgen. Mensen maken immers de sfeer! Nog even een kleine boodschap: een aantal kersthuisjes heeft zelfs verlichting of muziek. Check altijd of jouw gewenste kersthuisje een adapter of juist batterijen nodig heeft en vergeet die dan ook niet mee te bestellen.

Kerstversiering

 

Efteling items kopen bij GroenRijk Den Bosch

Heb jij ook zo’n zin om jouw woning in een Efteling dorp te veranderen? Of wil je een Efteling fan verblijden met een aantal Efteldingen? Je bent bij ons Bossche tuincentrum aan het juiste adres! Naast de Luville Efteling kersthuisjes en kerstballen zijn er natuurlijk nog tal van andere producten die jouw kerstdroom compleet maken. Van kunstkerstbomen tot kerstverlichting, je vindt het bij GroenRijk Den Bosch! Onze medewerkers vertellen je graag meer over ons uitgebreide assortiment kerstartikelen. Tot snel!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met de narcis

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze mini-narcissen al in pot. 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een mini-narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis genieten. Dit narcisje...

Lees meer...
​​​​​​​Rhipsalis: groen koraal!

Sterk vertakkend, kringelend of juist met lange, hangende slierten: de stengels van de Rhipsalis doen je automatisch denken aan koraal. GroenRijk biedt verschillende goed combineerbare soorten van deze sierlijke kamerplant aan.

Van de tropen naar jouw woonkamer

Met de Rhipsalis haal je een bijzondere kamerplant in huis die opvalt door zijn afwijkende, op een zeeplant lijkende vorm. Daarom wordt hij ook wel rotskoraal of koraalcactus genoemd. J...

Lees meer...
'Blue Star' schittert in de halfschaduw

Met de Phlebodium aureum 'Blue Star' of zinkvaren haal je een stukje getemde jungle in huis. Deze van oorsprong tropische plant heeft elegante, licht golvende bladeren met een grijsblauwe waas. Hij staat stijlvol in elke kamer en is ook nog eens zeer goed luchtzuiverend. 

 

Tropische ster

De varensoort Phlebodium komt oorspronkelijk vooral voor in de moerasbossen van Florida en in tropische en subtropische gebieden...

Lees meer...