Haal de Efteling in huis!

Haal de Efteling in huis!

Wie is er niet dol op de magie van attractiepark de Efteling? Het wonderschone Sprookjesbos, de sfeervolle muziek en de adembenemende attracties… Daar wordt ieder mens gelukkig van! Wil jij thuis nou ook zo’n wereld vol wonderen creëren? Dat is zo gepiept met de Efteling kersthuisjes en kerstballen van GroenRijk Den Bosch! De huisjes en ornamenten zijn er in allerlei soorten en maten. Ontdek ons assortiment in de webshop of kom langs in ons kerstige tuincentrum.

Efteling in de webshop

 

Efteling kerstballen

Bij een bezoek aan de Efteling móet je natuurlijk even langs de Sprookjesboom. Maar wist je dat jij ook thuis een prachtige boom vol sprookjes kan maken? De ingrediënten zijn een knappe kerstboom én een aantal bijzondere Efteling ornamenten. Zet de boom op een plek waar je er goed zicht op heb en hang er je favoriete Efteling figuren in. Van Roodkapje tot Langnek en van de Fakir tot de Draak: deze Sprookjesbos bewoners toveren jouw kerstboom in één klap om tot een magische verschijning. De boom versieren met het hele gezin was nog nooit zo gezellig!

Efteling kerstballen

 

 

Tip! Zijn jouw kinderen echte Eftelingfans? Dan is het ook leuk om ze een mini kerstboom uit te laten zoeken die ze op hun kamer kunnen zetten. Verras ze met een paar ornamenten en een betoverende kerst kan beginnen!

Luville Efteling kersthuisjes

Wil je je huis nóg meer sfeer geven? Dan is het bouwen van een kerstdorp een fantastisch idee. De gezellige taferelen, de bewegende poppetjes en de lichtgevende huisjes zijn een lust voor het oog. Je blijft er elke keer weer iets nieuws in zien! Naast de ‘standaard’ kersthuisjes zijn er tegenwoordig ook speciale Efteling taferelen. Deze sprookjesachtige huisjes, figuren en accessoires van Luville zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een miniatuur versie van. Onze favorieten zijn onder andere de Pagode, de Trollenkoning, Holle Bolle Gijs en natuurlijk Pardoes. Wat is jouw favoriete plek in de Efteling?

Efteling kersthuisjes en Efteling kerstballen | GroenRijk Den Bosch

Elk jaar een nieuw Efteling miniatuur

Door elk jaar een aantal miniaturen aan je dorp toe te voegen, bouw je uiteindelijk jouw eigen mini Efteling. Zelfs aan de bankjes, lantaarns en prullenbakken is gedacht. Ook zijn er natuurlijk poppetjes van bezoekers te krijgen. Mensen maken immers de sfeer! Nog even een kleine boodschap: een aantal kersthuisjes heeft zelfs verlichting of muziek. Check altijd of jouw gewenste kersthuisje een adapter of juist batterijen nodig heeft en vergeet die dan ook niet mee te bestellen.

Kerstversiering

 

Efteling items kopen bij GroenRijk Den Bosch

Heb jij ook zo’n zin om jouw woning in een Efteling dorp te veranderen? Of wil je een Efteling fan verblijden met een aantal Efteldingen? Je bent bij ons Bossche tuincentrum aan het juiste adres! Naast de Luville Efteling kersthuisjes en kerstballen zijn er natuurlijk nog tal van andere producten die jouw kerstdroom compleet maken. Van kunstkerstbomen tot kerstverlichting, je vindt het bij GroenRijk Den Bosch! Onze medewerkers vertellen je graag meer over ons uitgebreide assortiment kerstartikelen. Tot snel!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...