Haal de Efteling in huis!

Haal de Efteling in huis!

Wie is er niet dol op de magie van attractiepark de Efteling? Het wonderschone Sprookjesbos, de sfeervolle muziek en de adembenemende attracties… Daar wordt ieder mens gelukkig van! Wil jij thuis nou ook zo’n wereld vol wonderen creëren? Dat is zo gepiept met de Efteling kersthuisjes en kerstballen van GroenRijk Den Bosch! De huisjes en ornamenten zijn er in allerlei soorten en maten. Ontdek ons assortiment in de webshop of kom langs in ons kerstige tuincentrum.

Efteling in de webshop

 

Efteling kerstballen

Bij een bezoek aan de Efteling móet je natuurlijk even langs de Sprookjesboom. Maar wist je dat jij ook thuis een prachtige boom vol sprookjes kan maken? De ingrediënten zijn een knappe kerstboom én een aantal bijzondere Efteling ornamenten. Zet de boom op een plek waar je er goed zicht op heb en hang er je favoriete Efteling figuren in. Van Roodkapje tot Langnek en van de Fakir tot de Draak: deze Sprookjesbos bewoners toveren jouw kerstboom in één klap om tot een magische verschijning. De boom versieren met het hele gezin was nog nooit zo gezellig!

Efteling kerstballen

 

 

Tip! Zijn jouw kinderen echte Eftelingfans? Dan is het ook leuk om ze een mini kerstboom uit te laten zoeken die ze op hun kamer kunnen zetten. Verras ze met een paar ornamenten en een betoverende kerst kan beginnen!

Luville Efteling kersthuisjes

Wil je je huis nóg meer sfeer geven? Dan is het bouwen van een kerstdorp een fantastisch idee. De gezellige taferelen, de bewegende poppetjes en de lichtgevende huisjes zijn een lust voor het oog. Je blijft er elke keer weer iets nieuws in zien! Naast de ‘standaard’ kersthuisjes zijn er tegenwoordig ook speciale Efteling taferelen. Deze sprookjesachtige huisjes, figuren en accessoires van Luville zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een miniatuur versie van. Onze favorieten zijn onder andere de Pagode, de Trollenkoning, Holle Bolle Gijs en natuurlijk Pardoes. Wat is jouw favoriete plek in de Efteling?

Efteling kersthuisjes en Efteling kerstballen | GroenRijk Den Bosch

Elk jaar een nieuw Efteling miniatuur

Door elk jaar een aantal miniaturen aan je dorp toe te voegen, bouw je uiteindelijk jouw eigen mini Efteling. Zelfs aan de bankjes, lantaarns en prullenbakken is gedacht. Ook zijn er natuurlijk poppetjes van bezoekers te krijgen. Mensen maken immers de sfeer! Nog even een kleine boodschap: een aantal kersthuisjes heeft zelfs verlichting of muziek. Check altijd of jouw gewenste kersthuisje een adapter of juist batterijen nodig heeft en vergeet die dan ook niet mee te bestellen.

Kerstversiering

 

Efteling items kopen bij GroenRijk Den Bosch

Heb jij ook zo’n zin om jouw woning in een Efteling dorp te veranderen? Of wil je een Efteling fan verblijden met een aantal Efteldingen? Je bent bij ons Bossche tuincentrum aan het juiste adres! Naast de Luville Efteling kersthuisjes en kerstballen zijn er natuurlijk nog tal van andere producten die jouw kerstdroom compleet maken. Van kunstkerstbomen tot kerstverlichting, je vindt het bij GroenRijk Den Bosch! Onze medewerkers vertellen je graag meer over ons uitgebreide assortiment kerstartikelen. Tot snel!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De exotische liefde van de Agapanthus 'Amourette'

De lange, ranke Agapanthus 'Amourette', met een halve bol vol verfijnde bloemen, lijkt stiekem te zijn ontsnapt uit een exotische tuin voor een liefdesavontuur in Nederland. Zo lang de zomerzon schijnt, is zij helemaal de jouwe.  

 

Afrikaanse lelie

De Agapanthus africanus of Afrikaanse lelie heeft enorm charisma en betovert iedere tuin of balkon. De  felblauwe of stralend witte bloemen staan als een uitwaaieren...

Lees meer...
Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...