Kerstboomverlichting voor binnen en buiten

Kerstboomverlichting voor binnen en buiten

Ook dit jaar is de kerstboom weer het middelpunt van jouw kerstig aangekleed huis. Trakteer jezelf dit jaar dan ook op de allermooiste kerstboomverlichting! Zoals je weet is kerstverlichting er in allerlei soorten en maten, maar kerstboomverlichting verdient sowieso speciale aandacht. Iedereen weet immers dat een kerstboom zonder verlichting eigenlijk maar gewoon een boom is. Til jouw groene vriend dan ook naar een schitterend level met de kerstboomverlichting voor binnen en buiten van GroenRijk Den Bosch. Onze medewerkers vertellen je alles over ons assortiment verlichting.

Kerstverlichting

 

Maak 't binnen gezellig!

We kunnen dit jaar kerst weer uitbundig vieren. Zorg deze feestdagen dan ook voor een warme en gastvrije sfeer met onze collectie kerstboomverlichting en andere decoratieve verlichtingsopties. Kies uit een breed scala aan stijlen en producttypen, zoals bijvoorbeeld kleurrijke clusterverlichting of warm witte snoerverlichting. Het verschil tussen de verschillende soorten kerstboomverlichting voor binnen zit 'm veelal in de kleur, het aantal 'flikker standen' en de afstand tussen de onderlinge lampjes op het draad. Wat ook niet mag worden vergeten is de algehele lengte van je snoer. Houd bij gewone snoerverlichting de volgende richtlijn aan:

  • Bij een boom van 150 tot 180 centimeter hoog, moet het snoer minimaal 12 á 14 meter lang zijn.
  • Is je boom 200 centimeter of hoger? Ga dan voor een snoer van minimaal 16 á 20 meter.

Meer mag natuurlijk altijd!

Kerstversiering

 

Kerstverlichting buiten toepassen

Waarom alleen binnen een kerstboom neerzetten? Doe het dit jaar eens helemaal anders en versier ook eens een kerstboom buitenshuis! Zet er bijvoorbeeld twee bij de voordeur of geef je favoriete conifeer een schitterende jas. Je kunt echter niet alle soorten kerstboomverlichting ook buitenshuis gebruiken. Belangrijk is om de verpakking te checken op code IP44 of het icoontje met een waterdruppel in een driehoek. Tegenwoordig is een groot gedeelte van die buitenverlichting van LED. Dat is een goede trend, want een LED kerstboom is veel energiezuiniger. Dit soort lampjes hebben daarnaast een levensduur van vaak tot wel 50.000 uur én ze geven minder warmte af. Een stuk veiliger dus!

Tip! Door de verlichting op bepaalde punten wat dieper in de boom te stoppen, zorg je voor diepte. Dit laat jouw boom rijkelijk stralen.

Kunstkerstbomen

 

Kerstboomverlichting kopen bij GroenRijk Den Bosch

Onze favoriet: clusterverlichting

Clusterverlichting is waarschijnlijk de meest populaire soort verlichting voor binnen en buiten als het op kerstbomen aankomt. De naam geeft al een beetje weg waarom: de geclusterde lampjes geven een flinke dot licht en zijn daardoor zeer sfeervol. De lampjes hebben een onderlinge afstand die veel korter is dan bij traditionele snoeren. Je hoeft dus geen kilometer kabel in huis te halen; deze elegante lichtbundel maakt meteen indruk! De lichtjes zijn zelfs op de grootste boom gemakkelijk te draperen. Onthoud dat de verlichting niet de hele boom hoeft te bedekken, omdat je ook wat ruimte nodig hebt om je decoraties op te hangen. 

Kerstboomverlichting kopen bij GroenRijk Den Bosch

Elke boom verdient de mooiste kerstverlichting - of dat nou een buxusbol, leiboom of kerstboom is. Zowel voor binnen als voor buiten vind je bij ons Bossche tuincentrum de meest prachtige verlichting van topmerken als Lumineo of Fairybell. Ga je voor verlichting met een stekker, op batterijen of een oplaadbare soort? Misschien wil je je lampjes wel kunnen laten doen wat jij wil middels een app. De mogelijkheden zijn eindeloos! Klik lekker rond en kies de kerstboomverlichting waar jij blij van wordt. Bij vragen helpen we je graag verder.

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...