De kersttrends van 2021: Rian geeft een voorproefje

Kersttrends 2021 | GroenRijk Den BoschDe zomer loopt ten einde en de herfst staat ons op te wachten. Dat lijkt misschien slecht nieuws, maar niets is minder waar. Dat de temperaturen dalen en de herfstbloeiers zich weer van hun beste kant laten zien, betekent namelijk dat we langzaamaan richting de kerstdagen kruipen! Wie is er niet dol op de gezelligheid die kerst met zich meebrengt? Wij van GroenRijk Den Bosch in ieder geval wel!

De opbouw is begonnen…

Vaste klanten hebben waarschijnlijk al gezien dat er met de opbouw van de kerstshow is begonnen. Half oktober zal de kerstshow helemaal gereed zijn, vertelt onze kerstster Rian. Zij loopt al heel wat jaartjes rond bij Groenrijk Den Bosch en ontfermt zich elk jaar over de inkoop van de kerstartikelen. Al in januari en februari zijn de inkopen gedaan en afgelopen tijd zijn Rian en haar collega’s achter de schermen druk geweest met moodboards en indelingsplannen. Dit om ook in 2021 tot het prachtige ontwerp van onze nieuwe kerstshow te komen. Kunt u ook niet wachten tot de opening van de show? Rian geeft u graag een voorproefje van de kersttrends van 2021!

Online kerstartikelen kopen
Kersttrends 2021 | GroenRijk Den BoschBright luxury: wit en goud met een glimmertje

Kerstballen, kersthangers, slingers, pieken en andere kerstdecoratie is natuurlijk onmisbaar als u die echte kerstsfeer in huis wilt halen. Daarom hebben we ook dit jaar weer een aantal thema’s en trends voor u in petto. Het meest opvallende en vernieuwende? "Het bright luxury thema!", aldus Rian. Witte, gouden en zilveren glimmertjes hebben de overhand waardoor alle items een luxueuze, maar ook ingetogen uitstraling hebben. Het kleurpalet is immers vrij licht, luchtig en rustig. Tenzij u lekker over the top met deze decoratie aan de slag wilt - en dat risico ligt vanwege de schoonheid van dit thema behoorlijk op de loer.

Made with love: zoete liefde in de kerstboom

Een beetje liefde is altijd welkom! Daarom zal deze kersttrend voor 2021 ook vele mensen aanspreken. “Het kleurenpalet bestaat uit rode, roze, witte, bruine en zilveren tinten”, vertelt Rian verder. Lieve hartjes, traditioneel handwerk en brocante items maken deze stijl tot een zoet geheel. Een beetje zoetheid en een lieve impuls hebben we ook dit jaar weer meer dan verdiend en dus is het prachtig om een thema te hebben waarbij die zorg voor elkaar centraal staat.

Winter joy: warm winters geluk

De koelte van buiten en de warmte van binnen worden binnen deze winterse trend feilloos gecombineerd. Het kleurenpalet bestaat uit koningsblauw, jeansblauw, wit, zilver en amber. “Het warme bruin-oranje is ook een echte trendkleur voor 2021”, vertelt Rian over die laatste tint. Bij deze trend staat de gezelligheid van het samen koken, eten en nazitten cKersttrends 2021 | GroenRijk Den Boschentraal. Bij het zien van de items die bij deze trend horen, zal u spontaan zin krijgen in een lekkere kop chocolademelk. De medewerkers van het tuincafé wachten u graag op…

Christmas classics: tijdloos en klassiek

Als u de drie kleuren mocht opnoemen die voor u het meest aan kerst zijn gelinkt, roept u waarschijnlijk meteen dat dat groen-, rood- en wittinten zijn. Never change a winning team en dus zullen de klassieke kleuren ook dit jaar weer volop bij GroenRijk Den Bosch te zien zijn. Opvallend zijn de versieringen met een vintage twist. Door er een gouden glimmer aan toe te voegen, wordt deze klassieke stijl toch ook weer heel eigentijds en trendy. Sowieso mag goud dit jaar niet ontbreken in uw kerstpaleis. Ook vorig jaar zagen we al dat gouden accessoires een extra feestelijke dimensie aan uw kerstvreugde toevoegen. Dit jaar doen we dat nog eens dunnetjes over.

Kerstartikelen
 

Kersttrends 2021 | GroenRijk Den BoschForest friends: een sprookjesbos

Ook zo’n zin in een sprookjesachtige kerst? Dat kan geregeld worden! Bij deze trend staat een herfstachtig bos centraal. De items stralen op en top warmte uit. Super cosy! Sagegroen speelt een hoofdrol bij dit thema en laat zich prachtig combineren met de natuurlijke materialen en bruintinten die ook centraal staan. Ook zijn de nodige bosvriendjes natuurlijk aanwezig!

Bezoek onze kerstshow van 2021 vanaf half oktober

Het belooft weer een schitterende kerstafdeling te worden waarbij het u aan niks zal ontbreken. "Van prachtige kerstverlichting voor binnen en buiten tot aan een heus bomenbos van allerlei hoogwaardige kunstkerstbomen. Ook de Lemax en de Luville Efteling kersthuisjes zijn dit jaar zeker weer van de partij", aldus Rian. Maar dat niet alleen: ook allerlei andere sfeerartikelen die uw woonkamer in de winterse mood brengen, worden prachtig uitgesteld. Denk hierbij aan sfeervolle sierkussens, kaarsen, kandelaars en droogbloemen in warme kleuren. Voor een complete beleving bent u dus bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres.

Kom langs!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...
Viola cornuta ‘Cool Wave’ blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta 'Cool Wave' is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij i...

Lees meer...