De kersttrends van 2021: Rian geeft een voorproefje

Kersttrends 2021 | GroenRijk Den BoschDe zomer loopt ten einde en de herfst staat ons op te wachten. Dat lijkt misschien slecht nieuws, maar niets is minder waar. Dat de temperaturen dalen en de herfstbloeiers zich weer van hun beste kant laten zien, betekent namelijk dat we langzaamaan richting de kerstdagen kruipen! Wie is er niet dol op de gezelligheid die kerst met zich meebrengt? Wij van GroenRijk Den Bosch in ieder geval wel!

De opbouw is begonnen…

Vaste klanten hebben waarschijnlijk al gezien dat er met de opbouw van de kerstshow is begonnen. Half oktober zal de kerstshow helemaal gereed zijn, vertelt onze kerstster Rian. Zij loopt al heel wat jaartjes rond bij Groenrijk Den Bosch en ontfermt zich elk jaar over de inkoop van de kerstartikelen. Al in januari en februari zijn de inkopen gedaan en afgelopen tijd zijn Rian en haar collega’s achter de schermen druk geweest met moodboards en indelingsplannen. Dit om ook in 2021 tot het prachtige ontwerp van onze nieuwe kerstshow te komen. Kunt u ook niet wachten tot de opening van de show? Rian geeft u graag een voorproefje van de kersttrends van 2021!

Online kerstartikelen kopen
Kersttrends 2021 | GroenRijk Den BoschBright luxury: wit en goud met een glimmertje

Kerstballen, kersthangers, slingers, pieken en andere kerstdecoratie is natuurlijk onmisbaar als u die echte kerstsfeer in huis wilt halen. Daarom hebben we ook dit jaar weer een aantal thema’s en trends voor u in petto. Het meest opvallende en vernieuwende? "Het bright luxury thema!", aldus Rian. Witte, gouden en zilveren glimmertjes hebben de overhand waardoor alle items een luxueuze, maar ook ingetogen uitstraling hebben. Het kleurpalet is immers vrij licht, luchtig en rustig. Tenzij u lekker over the top met deze decoratie aan de slag wilt - en dat risico ligt vanwege de schoonheid van dit thema behoorlijk op de loer.

Made with love: zoete liefde in de kerstboom

Een beetje liefde is altijd welkom! Daarom zal deze kersttrend voor 2021 ook vele mensen aanspreken. “Het kleurenpalet bestaat uit rode, roze, witte, bruine en zilveren tinten”, vertelt Rian verder. Lieve hartjes, traditioneel handwerk en brocante items maken deze stijl tot een zoet geheel. Een beetje zoetheid en een lieve impuls hebben we ook dit jaar weer meer dan verdiend en dus is het prachtig om een thema te hebben waarbij die zorg voor elkaar centraal staat.

Winter joy: warm winters geluk

De koelte van buiten en de warmte van binnen worden binnen deze winterse trend feilloos gecombineerd. Het kleurenpalet bestaat uit koningsblauw, jeansblauw, wit, zilver en amber. “Het warme bruin-oranje is ook een echte trendkleur voor 2021”, vertelt Rian over die laatste tint. Bij deze trend staat de gezelligheid van het samen koken, eten en nazitten cKersttrends 2021 | GroenRijk Den Boschentraal. Bij het zien van de items die bij deze trend horen, zal u spontaan zin krijgen in een lekkere kop chocolademelk. De medewerkers van het tuincafé wachten u graag op…

Christmas classics: tijdloos en klassiek

Als u de drie kleuren mocht opnoemen die voor u het meest aan kerst zijn gelinkt, roept u waarschijnlijk meteen dat dat groen-, rood- en wittinten zijn. Never change a winning team en dus zullen de klassieke kleuren ook dit jaar weer volop bij GroenRijk Den Bosch te zien zijn. Opvallend zijn de versieringen met een vintage twist. Door er een gouden glimmer aan toe te voegen, wordt deze klassieke stijl toch ook weer heel eigentijds en trendy. Sowieso mag goud dit jaar niet ontbreken in uw kerstpaleis. Ook vorig jaar zagen we al dat gouden accessoires een extra feestelijke dimensie aan uw kerstvreugde toevoegen. Dit jaar doen we dat nog eens dunnetjes over.

Kerstartikelen
 

Kersttrends 2021 | GroenRijk Den BoschForest friends: een sprookjesbos

Ook zo’n zin in een sprookjesachtige kerst? Dat kan geregeld worden! Bij deze trend staat een herfstachtig bos centraal. De items stralen op en top warmte uit. Super cosy! Sagegroen speelt een hoofdrol bij dit thema en laat zich prachtig combineren met de natuurlijke materialen en bruintinten die ook centraal staan. Ook zijn de nodige bosvriendjes natuurlijk aanwezig!

Bezoek onze kerstshow van 2021 vanaf half oktober

Het belooft weer een schitterende kerstafdeling te worden waarbij het u aan niks zal ontbreken. "Van prachtige kerstverlichting voor binnen en buiten tot aan een heus bomenbos van allerlei hoogwaardige kunstkerstbomen. Ook de Lemax en de Luville Efteling kersthuisjes zijn dit jaar zeker weer van de partij", aldus Rian. Maar dat niet alleen: ook allerlei andere sfeerartikelen die uw woonkamer in de winterse mood brengen, worden prachtig uitgesteld. Denk hierbij aan sfeervolle sierkussens, kaarsen, kandelaars en droogbloemen in warme kleuren. Voor een complete beleving bent u dus bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres.

Kom langs!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...