Onze kersttrends van 2020!

Hohoho, ook dit jaar is onze kerstshohohow weer een feestje om te aanschouwen! Het team van GroenRijk Den Bosch heeft z'n uiterste best gedaan om u volop van onze kerstshow te kunnen laten genieten. Wel op een veilige wijze natuurlijk! Met de ruime paden die u langs onze themakamers leiden, heeft u de mogelijkheid om op eigen tempo van de prachtige items te genieten. Met deze items dompelt u uw huis binnen no-time onder in de kerstsfeer. Bent u ook zo dol op de gezellige kerstdagen? Waarom dan niet nu al in de stemming komen? Uit onderzoek blijkt dat kerstversiering mensen gelukkiger maakt en dat hebben we in 2020 meer dan ooit verdiend. In onze kerstshow ontdekt u ook dit jaar weer verscheidene kerstthema’s. Zo is er altijd een stijl of een mix van stijlen die bij u en uw interieur passen. Miranda, de kerstster van de sfeerafdeling die al 14 jaar het team versterkt, licht de kersttrends van 2020 nog even goed toe! Vier kerst in de stijl die bij u past en kom langs bij GroenRijk Den Bosch!

Kersttrend 1: In the jungle, the mighty jungle...

Grrrr, rawrrr! Maak deze kerst van uw huis een ware jungle. Giraffen, olifanten, zebra's, luipaarden en tijgers mogen dit jaar niet ontbreken in uw interieur. We zagen de slangen- en tijgerprintjes al veel in het modebeeld, maar nu veroveren ze ook interieurland - zeker met de kerst! Grote bladeren en rieten manden in combinatie met dierenkoppen en prints halen het beest in u naar boven. Dit jaar worden bruine tinten als camel, goud en terra met het stoere van het dierenrijk gecombineerd. Het mag glimmen! Dit maakt dat deze kersttrend warm, luxueus, stoer maar ook glamoureus aandoet.

Kersttrend 2: Zo traditioneel als u wil

Als u denkt aan een Engelse kerst, wat komt er dan in u op? Zijn dat de ruiten, de strikken of de grappige notenkrakers? Met deze trend haalt u een beetje van de traditionele Engelse kerst bij u naar binnen. De kleuren rood, groen en wit worden ook bij deze trend aangevuld met een glimmertje. Voeg daarnaast wat houten elementen toe voor een warm en robuust geheel. Bedenk hoe het huis van de kerstman eruit ziet en vertaal deze stijl naar uw eigen interieur. Het resultaat zal een warm, knus, maar bovenal op en top kerstig huis zijn! 

Kersttrends en kerstshow 2020 | GroenRijk Den Bosch

Kersttrend 3: Een witte kerst? Een gouden kerst!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: goud is hip! Dit is dan ook de favoriete stijl van sfeertopper Miranda. Of het nu gaat om sieraden, accessoires, kleding of kerstversiering: we mogen dit jaar shinen met goud! Goud is niet alleen heel feestelijk, het heeft ook een bijzonder chique uitstraling. Denk ook aan warme, gloedvolle versieringen in kleurschakeringen als oker, oranje, amber en brons. Deze komen prachtig uit bij brandende kaarsen in dezelfde tinten. Zo zal uw interieur nóg meer schitteren. 

Kersttrend 4: Pretty pastel

Mag het van u wat zachter dit jaar? Bent u dol op romantiek en een landelijk interieur? Dan is deze trend voor u! We zien veel zachtroze en saliegroene kleuren terug in onze kerstshow. Combineer deze tinten met allerlei droogbloemen en u heeft direct een magisch en sprookjesachtig geheel neergezet. Bij deze trend mag een weelderig versierd huis niet ontbreken. Denk aan veel takken, guirlandes en twinkelende lichtjes. 

Kersttrends en kerstshow 2020 | GroenRijk Den Bosch

Kerstartikelen kopen

Voor kerstbomen, kunstkerstbomenkerstverlichting en kerstversiering bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van de lichtgevende ballen of de van kleur veranderende kerstverlichting? Gaat u dit jaar voor een echte of kunstkerstboom? Ook de Lemax kersthuisjes mogen zeker niet vergeten worden! Kom het winkelassortiment van GroenRijk Den Bosch ontdekken of bestel uw kerstartikelen in onze webshop. Alvast een vrolijke kerst gewenst!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
tuintips
Een smaakvol buiten: zomerrecepten met groenten uit eigen tuin

De zomer is in volle gang en je tuin barst van het leven – en je moestuin van de groenten! Er is niets zo bevredigend als koken met zelfgekweekte groenten. In dit blogartikel geven we je inspiratie voor drie verrukkelijke zomergerechten die je kunt maken met de oogst uit je eigen tuin.

Lees meer...
tuintips
Op reis in eigen tuin: inspiratie en ideeën voor een Italiaanse sfeer

Italië, het land van zonovergoten landschappen, heerlijke gerechten en een ontspannen levensstijl... Jij wil deze betoverende sfeer toch ook naar je eigen tuin halen? Met een paar slimme keuzes en inspirerende ideeën transformeer je jouw buitenruimte tot een oase van mediterrane charme.

Lees meer...