9 Mei Moederdag! De leukste cadeaus

Lampe Berger kopen | Moederdag | GroenRijk Den BoschVoor velen is hun moeder de belangrijkste vrouw in hun leven. Het is dan ook hartstikke belangrijk om de liefste mama van de wereld af en toe eens goed te verwennen. Gelukkig is er een dag in het leven geroepen waarop we alle moeders éxtra in het zonnetje mogen zetten: Moederdag! En ja, ook dit jaar komt Moederdag ook weer sneller dan gedacht. Cadeaustress is echter niet nodig! GroenRijk Den Bosch helpt je graag om op tijd een mooi geschenk te vinden. We hebben immers allerlei leuke items waar je je moeder een glimlach mee kunt bezoeken. Ontdek onze 4 cadeautips!

  1. Bloemen
  2. Planten
  3. Kunstbloemen en droogbloemen
  4. Woonaccessoires: Maison Berger Paris

Bloemen kopen | Moederdag | GroenRijk Den BoschDat verdient een bloemetje

Welke vrouw wordt er nu niet blij van een mooi boeket? Een bos bloemen geeft kleur aan elke ruimte en vrolijkt ieder mens direct op. Het is niet voor niks een ideaal presentje voor ieder die je lief hebt, bijvoorbeeld je moeder! We hebben in ons tuincentrum in Den Bosch allerlei mooie boeketten voor je samengesteld. Je kunt kiezen uit verschillen kleuren, maar uiteraard kunnen we ook samen met jou een bijzonder boeket samenstellen. Kom gezellig langs en laat je inspireren door onze bloemenpracht! Liever een boeket online bestellen? Uiteraard kan dat ook!

Bestel bloemen online


 

Een groen cadeau

Een mooie kamerplant is zoals je weet hét interieuritem van het moment. Geen enkel huis kan zonder kekke kamerplant en dus is het het ideale cadeau voor je moeder. Een mens kan immers niet genoeg groen om zich heen hebben. Planten maken gelukkig en geven een gevoel van ontspanning af. Door er een mooie pot bij te geven, heb je direct een compleet cadeau. Ga je voor groot, bloeiend, hangend of stekelig? We hebben volop keuze in ons Bossche tuincentrum, dus de perfecte plant zit er gegarandeerd tussen! Onze medewerkers geven je graag advies, ook over de verzorging van de plant. Ontdek ook de kamerplantentrends van het moment. Liever online planten shoppen? Dat kan sinds kort ook!

Bestel kamerplanten online
 

Kamerplant kopen | Moederdag | GroenRijk Den Bosch

Geen groene vingers? Geen probleem!

Zelfs voor de vrouwen die het tuinieren iets minder in de vingers hebben zijn er tal van alternatieven te verzinnen. Kies bijvoorbeeld voor een droogbloemenboeket! Droogbloemen zijn momenteel een ware trend in interieurland en dat is niet voor niks: ze kennen uitermate veel verschijningsvormen, fleuren elke vaas op, maar zijn bovenal niet kapot te krijgen. Het is dat ze zo leuk zijn om naar te kijken, want eigenlijk heb je er geen omkijken naar. Ga voor één grote bos in een bijzondere vaas of mix and match erop los en verdeel een aantal kleine bosjes Woonaccessoires kopen | Moederdag | GroenRijk Den Boschover meerdere plekken in huis. Succes verzekerd! Als alternatief zijn er uiteraard onze niet van echt te onderscheiden kunstplanten en kunstbloemen. Ze vergen geen onderhoud en zijn ideaal voor die hoek waar echte bloemen en planten niet lang zouden overleven.

Bestel droogbloemen online


 

Een heerlijk huis met Maison Berger

Een mooie woonaccessoire is het perfecte cadeau voor elke moeder die dol is op interieurspullen. Een mooie vaas, een leuk kussen of een toffe kandelaar? Je zal zien dat er genoeg keuze is op onze sfeerafdeling. Tip! Momenteel zijn accessoires van goud en met een dierlijk tintje (of printje) helemaal trendy. Ook een geurparfum is altijd een goed idee. De geurstokjes en geurbranders van Lampe Berger, tegenwoordig Maison Berger Paris genoemd, verspreiden een lekker parfum door het huis, waardoor direct vieze geurtjes worden weggenomen. Dat is nog eens een heerlijk cadeau!

Bestel Maison Berger Paris online




Mooie moederdagcadeaus kopen bij GroenRijk Den Bosch

Zet jouw liefste mama in het zonnetje met een prachtg cadeau! Kom langs in onze winkel om ons brede aanbod moederdagcadeaus te bekijken. Uiteraard mag je jezelf ook stiekem verwennen met een aantal mooie planten of decoratie-items. Ook vanuit jouw woning kun je eenvoudig allerlei producten bestellen in onze webshop. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij matchen je graag aan het mooiste item. Tot snel bij GroenRijk Den Bosch en vast een fijne Moederdag gewenst! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...